Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 460
  • 712
  •   1
Отговори
# 285
Е, момичета, какво е това ранно лягане. )))
Аз преди 23ч. рядко заспивам. Щерката ляга м-у 21-22ч, но може и по-късно. Зависи колко е щуряла през деня.

# 286
Ео, успокои ме, че не съм само аз   Sunglasses
Ами на мен към 10 ми се затварят очите, вчера си бях пуснала филм, уж легнах да ми е по-удобно и естествено съм заспала. Мъжът ми после ме вдига и ме мести в спалнята. Аз както легна и съм заспала, цял живот съм била така. Събота и неделя и следобед мога да си поспя дори.

# 287
Аз както легна и съм заспала, цял живот съм била така. Събота и неделя и следобед мога да си поспя дори.
И аз  Laughing Само да подуша възглавница и айдееее  Laughing

# 288
ооо и аз съм голяма поспаланка
обикновено заспивам към 9,30-10,00 часа максимум
и аз уж лягам да гледам телевизия, ама не - телевизията ме гледа  Joy
събота и неделя редовно си поспивам следобяд с малкия разбойник

# 289
Аз имах един период, в който ми се спеше след обед, но той отмина.
По принцип никога не съм лягала рано.

# 290
  • София
Аз в 23 ч. вече съм заспала....понякога едвам издържам и до 22 ч. но е на моменти. А преди да забременея по рано от 00 - 01 ч. не съм заспивала. Но пък и започнах много леко да спя и да не се наспивам, но пък понякога следобяд си поспивам.

# 291
Аз както легна и съм заспала, цял живот съм била така. Събота и неделя и следобед мога да си поспя дори.
И аз  Laughing Само да подуша възглавница и айдееее  Laughing
и аз съм същата мога да си спя и по 12 часа дори, но следобяд не мога

# 292
Здравейте!Тази сутрин се събудих с ужасни болки от дясно.Едва отидох до тоалетната ,не можех да вървя от болка.Първоначално си помислих,че е нещо моментно и ще отмине ,защото много често имам леки болки и  придърпвания.Върнах се обратно в леглото и се почувствах ужасно заради това ,че детето ми трябваше да се приготви само за училище.Успях да поспя около 2 часа,но когато станах болката отново ме порази.За пръв път ми се случва такова нещо!Утре имам час при гинеколога.Искаше ми се да си го изместя за днес,но е ангажиран и не стана...Взех си от аптеката Ношпа,но не знам по колко да пия.Кажете ми ако са ви изписвали Ношпа,как сте го приемали....

# 293
dghigova  spoko  3x1 се пие
А къде точно усещаш болката и можеш ли да я опишеш?

# 294
dghigova  spoko  3x1 се пие
А къде точно усещаш болката и можеш ли да я опишеш?
    Благодаря,а относно болките ми-около 4 пръста под пъпа,но в дясно.Много беше болезнено,дори на моменти не можех да си взема въздух напълно ,защото много ме болеше.Сега ме е поотпуснало малко,но до кога.....

# 295
привет и от мен! вчера ходих да си взема изследванията (кръвна картина,СПИН,хепатит Б и Ц и васерман)Всичко е наред ! Само че това е единственото което съм си правила а съм в 13 г.с. !! това ми беше 4 преглед като на миналия ми пусна картон и първи изследвания ! Освен това още не ми е казал да отида на БС или ФМ  Rolling Eyes Нямам оплаквания от човека мн е внимателен но НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СИ НАПРАВЯ И ТЯХ ...Лекаря е Др Манев (идва на смени в 12 поликлиника  в Люлин иначе работи в Пирогов ) Може ли да ми обясните вие лично ли си решихте да отидете или лекаря ви ви каза и насочи !!! Важно е,благодаря !! (иначе днес сутринта си беше малък празник за мен-1 ден без гадене,отпадналост или главоболие  bowuu

# 296
  • София
Лекарката ми е тази, която ми казва какво и кога трябва да направя като изследвания, вкл. БХС и ФМ. Ти попита ли го? А може пък да те прати на късния БХС, след 15 г.с., както и направо на втората ФМ след 18 г.с.,  не знам, но аз бих попитала.  Peace

# 297
тези иследвания не са задължителни и са платени та всеки сам си решава, аз говорих с моя лекар и той ми препоръча да направя само ФМ в 2 триместър

# 298
Нош-па ми е изписван 3 х 2, мисля че няма проблем в тази доза да се взима. Аз пих еднократно едно хапче, защото нямах нужда.

# 299
dghigova да не е апендикс  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт