Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 476
  • 712
  •   1
Отговори
# 270
 alvelina аз съм доволна от д-р Стратиева. Прегледа беше около 40 мин., и беше много обстоен. Стратиева е много мила и обяснява всичко подробно, бебчо не спря да се върти и едвам успя да му измери носната костица, но търпеливо го побутваше  Grinning накара ме да се изпишкам по средата на прегледа, защото когато е пълен мехура не се виждало добре.

# 271
ani 27 предполагам,че й е казвал схат (schat) , на български съровище.
Май не само аз не спя по нощите...  Grinning
Treasure на английски е съкровище,ама и мен ме заинтригува какво ще е това име  Mr. Green

# 272
ani 27 предполагам,че й е казвал схат (schat) , на български съровище.
Май не само аз не спя по нощите...  Grinning
Treasure на английски е съкровище,ама и мен ме заинтригува какво ще е това име  Mr. Green
Аз го чувах "скот" Mr. Green,  а обръщението "скъпа" как се произнасяше на холандски?
Когато успея да спя цяла нощ, направо си е за празнуване.
Мисля днес да не разсъждавам по темата с лекарите, а да се отдам на почивка, да заведа детето на кино и разходки. Довечера сме и на детски РД.

# 273
Добро утро от мен. )

Уффф, аз от сутринта почнах с нерви, ама така е, който не гледа какво си е записвал. Днес съм на ЖК и съм решила, че съм от 10.30ч. Съответно казах, че ще отида н аработа в 12.30ч, тъй като трябва да се свършат някои неща, а и ще има човек точно тогава, с когото аз ще трябва да работя. И после още един за 14ч. А лекарката е до 15ч. на кабинет.
И сега се чудя и мая какво да правя. ((( другия вариант е просто да отида в четвъртък, но ми се искаше днес да е. (

# 274
добро утро, Hug
как сте днес, бременлийки
при мен започна добре деня, надявам се никой да не ми развали настроението

# 275
  • София
Добро утро,

Гледам нещо тези дни много се умълчахме всички и не пишем толкова. Надявам се при всички да са ОК нещата и да няма повече момичета в болница.
Аз съм добре ( за сега ) и чакам да минат по бързо седмиците за да видя отново принцеската ми на следващият преглед ( 13.11 )....което е дооооста далечко, но трябва вече да свиквам, че прегледите ще се разреждат. А и идва лошото време и няма много, много да ми се излиза.

# 276
  • София
Здравейте,
И аз днес бях на ЖК, и то рано-рано, направо полуспяща. Пришълчето доста е пораснало  Grinning ей, това бебе, за разлика от първото, много лежерно го раздава. Дъщеря ми на всеки преглед се въртеше, гъзурчеше, махаше, та си умирах от смях, а това сега си седи спокойно, лекичко помръдва  Crazy Но изобщо няма да му се сърдя, ако и след раждането е такова спокойно, че каката беше луда поне като за две деца  ooooh!
basten, пожелавам ти наистина хубав ден, без дразнители   Wink Пък аз да взема вече да се начудя вече при кой да ходя за ФМ... май към Марков клоня, та ще звънна да видя положението с часовете.

# 277
Момичета, хайде на Бебемания!  Mr. Green
http://www.fairbebemania.com/

Миналата година ходих и ми дадоха един куп неща:) Сега ще отида пак:)

И на мен ми препоръчаха да посетя изложението. Може и да го направя Simple Smile

# 278
Хубаво изложението, ама пак в София. )))) както обикновено. )

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, е защо да се разреждат прегледите, всеки месец си е ЖК. Пък човек като иска, на частно може да ходи и всяка седмица. )

Аз днес ще пропусна прегледа най-вероятно, просто не виждам как ще го вмъкна м-у работата. Ще отида в четвъртък.

# 279
Добра утро и от мен мамчета!
Много хубава тема за имената се подхванали, ние с таткото за момиченце сме на едно мнение на 100% и сме спокойни защото засега докторката казва девойка, ама ако си излезе накрая момченце не ми се мисли трябва да е третата световна  Joy Joy Joy
Лек и спокоен ден !

# 280
  • София
Хубаво изложението, ама пак в София. )))) както обикновено. )

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, е защо да се разреждат прегледите, всеки месец си е ЖК. Пък човек като иска, на частно може да ходи и всяка седмица. )

Аз днес ще пропусна прегледа най-вероятно, просто не виждам как ще го вмъкна м-у работата. Ще отида в четвъртък.

Ами защото в началото бяха по чести, а сега вече са 1 път в месеца и затова. Аз не мисля, да ходя на частно поне за сега. Но пък и не мисля, че ако ходя по често ще има какво толкова различно да видя. Важно е малкото човече да е Ок.

# 281
Ихааа 2 дни ме няма, и тази тема ще изпишете!  Simple Smile
Аз оздравях, още чистя храки, но като цяло всичко е наред.
тези дни ще ходя на консултация.
Имам още 2 седмици до ехограф, а така искам да го видя бебо.

Сега видях, аз съм в 15 седмица, следователно съм в 4-ти месец, а аз си мислех, че съм 3-ти.
Постоянно се обърквам  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:31 от Шаварче

# 282
Аз пък доста си поспивам, викам си дано и бебето е поспаливо. Аз съм била много поспаливо бебе, чак майка ми се попритеснила дали ми няма нещо на главата  Laughing По едно време си лягах малко по-късно, но сега в 10 - 10 и нещо съм заспала. Сутрин към 7,30 се будя обикновено, но днес кучето ме събуди в 8,10. Добре че беше тя, мъжът ми излезна много рано, към 7 - аз го усетих и после пак съм заспала.
Моята лекарка ме вика засега през 20 дена, дори по-малко, на мен дори ми се вижда твърде често, е нямам против.

# 283
  • Varna
Шаварче, четвърти месец започва като направиш 13 седмици,сега си точно на 4 месеца и половина  Simple Smile

# 284
О, до 10 издържам само в специални случаи.
9 - 9 и половина съм готова да откъртя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт