Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 394
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
placa, честно казано не бих взела легло с желязна решетка.
На мъжа ти може да му е сантиментален спомен, но има и по-добри неща на пазара.
Дъщеря ми е с дървено легло, а преди това беше с плетена люлка. Ако имате от къде да вземете люлка, силно препоръчвам за първите месеци.

ася20, открили са проблем и хромозомни аномалии на плода, интересуваше се как се извършва аборт в тези седмици.

# 481
  • София
И аз не бих взела желязното легло, но ако все пак решите - ново матраче разбира се, но останалото не знам как да почистите. Може би да се пребоядиса или някак освежи? Попитайте някой майстор...
Количка с голям сенник определено е най-доброто решение за мен - пробвала съм и с чадърче, и количка с по-малък сенник.
Много съжалявам за резултатите на кокона 20.  Sad

# 482
placa, и аз не бих ползвала метално легло, но вие си преценявате в крайна сметка. Има доста голям избор на бебешки и детски стоки в момента, така че си мисля, че можете да намерите нещо по-добро на нормална цена  Peace  

# 483
  • София
Уф, чак в понеделник щял да бъде готов биохимичния скрининг - две седмици чакане, при положение, че уж го правеха за 4 дена. Нямали реактиви в лабораторията на Майчин дом ...

Mоя резултат беше готов на следващия ден.

kokona20, много съжалявам, дано скоро усмивката се върне на лицето ти  Hug

# 484
кокона20 много съжелявам Sad

Хм,вчера в мола видях една мацка с ето ткава количка

http://www.madeformums.com/reviews/pushchairs-and-travel-systems … y-moodd/1394.html

изглеждаше страхотно smile3521

# 485
количката е супер, но и цената е доста (поне за мен)

# 486
Мани цената, 15 кила без бебе вътре  Shocked

# 487
MimsSsy, умм да, няколко марки предлагат такъв тип количка, не е само Куини. ) Но и цените им са добри. )
Този път просто не мисля да се увличам със скъпа количка. ) Мамите с първи деца може повече да ги блазни идеята. )

# 488
Много я харесвам тази количка, но според мен няма да и падне достаътчно цената докато дойде ред да купувам. А иначе и Jane Muum са ми другите любими:)))

Мамите с първи деца може повече да ги блазни идеята. )

И мамите с последни деца:)))

# 489
аз също няма да купувам количка,
много е безмислено да се дават една маса пари за нещо, което ще използваме има-няма 1 година (без зимните месеци)
но както каза и Мирама, мамите с първо дете са повече мерак

# 490
Е, как тогава ме прекарват да чакам две седмици за един резултат  #Cussing out
За количките - отново. И аз съм в голяма чуденка. Мъжът ми смята, че до 800 лв. е разумно. Честно казано, мога да си позволя "нормално" скъпа количка (за мен това е 1000 лв.) обаче не виждам особен смисъл. Гледам да не сме консуматорски настроени. Затова нямам против и на запазена количка втора употреба - просто хубавите колички са си хубави след едно бебе, какво трябва на боклука ли да отиде?! Доводът ми за нова е, че живот и здраве искам и това и още едно дете поне да изгледаме.
А количка като тази на мен не ми харесва.
На Cоsatto - ми харесват количките, най-хубавите дамаски за мен, много са цветни.

# 491
Монче, е, то не се знае дали ще е последно, недей така. )

basten, е не се ползва само 1г. ) Но си зависи и от детето все пак. От разстоянията и т.н.
Аз си използвах лятната количка до 2г. на щерката активно. А до около 3г. само при дълги разстояния, когато знам, че ще се измори на връщане, а нямах намерение да я нося.

# 492
Алексиана, и аз горе-долу така реших - ако някой даде, ще има количка втора употреба.
Ако не даде - ще мина без. Ако чак толкова не мога без и от нийде взорът не види някой да ми дава стара, може и да се примиря да купя.

# 493
Да така е и паричките са и много...Да,не мога да кажа ,че не ме блазнят хубавите неща ,но доста се замислям преди да предприема покупка.Инъче си е много гъзарска  Laughing

Имаше един сайт,някой беше пуснал,за проверяване на резултатите но за БХС ли беше?Не съм сигурна..

# 494
  • София
Аз ако нямах количка щях да си взема Britax има ги и с 3 и 4 колела, голям сенник, бебто можеда гледа и към майката и на пред, а и дизайна много ми харесва. Ето ги двата варианта
  http://www.bebe-best.com/britax-bebeshka-kolitchka-smart-2v1-pur … 2011-p-26272.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/34176

Общи условия

Активация на акаунт