Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 395
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
Кокона  Hug съжелявам.

За годинките, аз съм на 31г.

Някой ходи ли в МЦ Фемина и ако да при кого?

Получих нов час за ЖК за понеделник. Дано не е късно за БХС, ще съм в началото на 13 гс., четох някъде, че е до 13,6 гс.

Хубав и слънчев есенен ден на всички  Heart Eyes

Вятърко листи в гората пилей
Косето-Босето сладко не пей-
с пойните птички отлитна на юг.
Есен е вече пристигнала тук.

Стихна шубракът, самотен и глух.
Зайко на припека кърпи кожух.
Меца захърка под стария пън,
Сладък за нея е дългият сън.

Нека да вее и дъжд да вали,
нека се стелят в гората мъгли!
Зайко си има пак топъл кожух,
Меца ще спи под юрганче от пух.

Heart Eyes

# 466
Момичета ще споделите ли защо се прави амниоцинтеза, понеже не съм на ясно.
Моите ресултати за Даун  са 1:8400.

# 467
anka_i, аз ще ходя там, и предния път пак там ходих. При доц. Димитрова.

sladkata2, това е по-точно изследване от БХС и вече дава по-конкретни резултати както и наличието на хромозомни аномалии ако има такива.

# 468
Сладката, амниоцентеза се прави при висок резултат от БХС-то или при проблем с гънката при първата ФМ. БХС  1:8400 е ок резултат, висок е 1:250, някой спомена, че от 1:1000 ги водят съмнителни...Та амниоцентезата дава дали наистина има аномалия или не.

# 469
Аз да ви покажа една любима марка колички. )
Само цената ме възпира...)

http://www.icandyworld.com/uk/en/products/cherry_special_edition

# 470
kokona20 съжалявам за лошите резултати дано скоро пак да си в отчетни
в България здравната каса покрива 2 видеозона, но мен лекаря ме гледа всеки месец
тук се покриват само  два ехографа-аз разбрах миналата седмица,нищо че съм втора бременност,но моя доктор ме гледа всеки път,дори първите два месеца ходих на преглед почти на 10 дни и пак си ме гледа.Аз не съм много активна с писането,просто няма нищо покрай мен,чувствам се добре с изключение на малкото гадения,но вече е съвсем търпимо,а и добре че не е отминало съвсем та да знам,че съм бременна ,понеже още не усещам бебо.

# 471
  • Sofia, Bulgaria
Аз да ви покажа една любима марка колички. )
Само цената ме възпира...)

http://www.icandyworld.com/uk/en/products/cherry_special_edition

Не ми харесва. Гледам колички с по-голям сенник, с този сенник ще си е с/у слънцето постоянно. Освен ако не се върти дръжката, че на моята количка се върти самият кош, но сама нямам шанс да го направя...
Сега гледам модели за породени деца и вчера видях на Phill&Teds. На пръв поглед е по-малка и от моята, за 2-то дете се поставя допълнителна седалка и ми изглежда перфектна. Само трябва да помисля още малко. И на Graco имат модел за породени, но там си е "перманентна" втората седалка и не знам колко време ще ми върши работа...В ebay една позната ми намери тяхна за около 400лв. с доставката, иначе по нашите сайтове за 750 поне се продават. Имам време, ще реша коя да е.

# 472
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), е то за това има чадъри. ) За мен е много по-удобен, отколкото голям сенник. Макар че първата ми количка беше с чупещ се такъв.
На Фил и Тедс моделите са страхотни за породените. Както и на Мамас и Папас.

# 473
  • Sofia, Bulgaria
Аз изобщо не харесвам и чадърите. Все да ти се мотае нещо пред лицето, представям си като бързам обикновено и да ми се мята чадъра .... #Cussing out Еми ще го хвана с двете си ръце и ще го изхвърля  Joy Определено смятам, че по-големите сенници са чудесни, само го сваляш до долу и край на мъките...

# 474
Аз пия витамини от началото и ще продължавам да ги пия. В понеделник ми изписаха и един екстракт от билки ,защото съм на границата на анемията. Не мога да се храня разнообразно заради стомаха си и не приемам достатъчно витамини. Така,че за мен е супер важно да ги пия. Не знам как раздуват ама мен изобщо не са ме раздули.  Grinning
кокона съжалявам много!  Cry
В понеделник съм на контрола, дано всичко е наред!  Praynig

# 475
и аз при тази бременност чак разбрах ще от ЗК се полагат само 2-3 видеозона
миналата бременност ме гледаха всеки месец и въобще не съм знаела че се полагат много по-малко
сега отново попаднах на АГ която ме гледа всеки месец
без да й плащам допълнително Hug

# 476
Brum, можеш да погледнеш варианти на Buggypod. Има такива и с регулиране на положението на гръбчето, и със сенници. Аз лично май съм се спряла на такъв вариант ... поне засега.

# 477
кокона мн съжалявам и ти желая искренно да чуваш само добри новини от тук нататък Sad ЗА ВЪЗРАСТТА-аз съм на 19 Simple Smile но с приятеля ми сме почти 4 години заедно а от 1 вече живеем заедно (имахме щастието родителите му да ни купят апартамент в който правим ремонт и смятаме да се нанесем възможно най-скоро за да сме си сами а и да не притесняваме родителите му при който сега живеем).Бебето не беше планувано ,но пък е желано,относно опита има двама братя по-малки от мен и съм участвала в отглеждането им така че знам това онова  Laughing...ЗА ПОКУПКИ-гледам информативно разни сайтове,продавалник,разни магазинчета ама смятам че е рано.Приятеля ми мн иска да вземем неговото креватче от селото му и да го ползваме.Притесняваме това че е от железните с дюшече и се чудя как да го дезинфекцираме Simple Smile да купим матраче или пък може и така  ??? Др причина да не бързаме е мн познати който могат да ни помогнат с някой вещи за да не даваме "грешни пари " който определено ни трябват сега за ремонта Simple Smile  При мен вс е ок,вече нямам неразположения,надявам се и при вас ....лек и успешен ден на всички !!!
   мн ще съм благодарна ако ме посъветвате относно креватчето...благодаря Simple Smile

# 478
Котараче, пиша кое какво означава, а ти ще си прочетеш допълнително за всяко една генетична мутация.
Тризомия на 21 хромозома-синдром на Даун;
Тризомия на 18 хромозома-синдром на Едуардс;
тризомия на 13 хромозома-синдром на Патау;
Според мен резултатите си за ОК!
Тук в Америка, теста който правих излиза директно с резултат положителен или отрицателен, което е голям /+/, че не се чудиш кое какво означава.

Благодаря ти много  Hug Simple Smile и все пак съм много озадачена как изследването се прави само в Майчин дом София...а моето е правено в Пловдив....

# 479
Уф, чак в понеделник щял да бъде готов биохимичния скрининг - две седмици чакане, при положение, че уж го правеха за 4 дена. Нямали реактиви в лабораторията на Майчин дом ...

Общи условия

Активация на акаунт