Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 371
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
Мирама, моя само си приказва така  Laughing Всъщност в ебей листита му е пълна с аукциони за бебешки колички. Вчера за малко да вземем, ама нали пусто рано. Но той си ги слага да гледа на каква цена щели да се продадат  Laughing
Е, сега ще ме карате да си правя фейсбук да си гледаме шкембетата  Joy Аз толкова години отказвам да имам такова чудо, нищо че на мъжа ми профила е пълен със стотици мои снимки  Grinning
Хайде сложете тук снимка на шкембенце  Heart Eyes

# 571
 Naughty тук е много публично, ще ни урочаса някой  Laughing

# 572
като говорите за пол, и аз другата седмица очаквам да ми кажат с по-голяма сигурност. Ох дано е момиче  Flutter  Е, и момче да е, няма да го връщам я..

Успех на момичетата с манипулациите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed всичко да мине леко и без проблеми!

# 573
Момичета, аз уж съм опитна, обаче много странно се чувствам особено когато се нахраня. Не знам подуват ми се червата ли какво ли, но корема направо ме подпира в ребрата, мамите които са раждали ще ме разберат, кара ме да се облегна назад, все едно съм поне 6-ти месец. Вече започвам да се чудя, дали нямам и нещо друго в стомаха, освен в корема Sad... да взема ли да отида на лекар, има ли други така да се чувстват. Да не би пък  да го носи това бебе....предните две все ниско съм ги носила, ох оплаках се....

За пола аз най-вероятно ще разбера чак след месец, защото тогава съм пак при моя доктор.

# 574
Да попитам има ли някой друг с болки в кръста? Ниско долу са, около опашката. Болката е тъпа, не е силна, но е адски досадна и изнервяща...  Rolling Eyes Доколкото четох било от разширяване на таза. Последните дни по повод на рождения ден на половинката и гостуването на техните малко подомакинствах (а напоследък почти нищо не правя вкъщи, тъй като съм адски уморена след работа). Така се появи тази болка, реших, че е от преумора... Но днес започна да ме боли и в офиса. Четох, че дългото седене ииии преумората били причини, така че ги изпълнявам и двете... Чудя се какво ще правя. Някой открил ли е начин за облекчаване на болката?
Следващата седмица съм на лекар, ще го разпитам по-подробно. Но дотогава всякакви идеи ще са ми полезни.

# 575
И при мен са налице болките в кръста......
Не се претоварвам, гледам да съм добре облечена, за да не настина, но болките си ги имам - като лежа ги усещам повече... некомфортно ми е, а постоянно ми се спи  Joy и се чудя как да се наместя, за да не ме боли.

Надявам се, че е от бременността и не е нещо притеснително.

# 576
Монче, на мен ми се струва, че това бебе е по-високо в сравнение с предното, но не усещам такива неща, които описваш. Дано не е нещо проблемно  Hug

ada_smiles, мен ме боли не само кръста, а и целия гръб(но това си ми е от преди да забременея), не ми се мисли като порасне корема  ooooh! Все повече се замислям за космодиск  Embarassed Rolling Eyes

# 577
ada_smiles, болката я имам вече от около 2седмици. Като седя и съм права няма проблем, но легна ли е много гадно. Точно към опашката.
Все си мислех, че този таз трябва да се е разширил предния път, а и тогава не съм имала никакви такива болки. Сега ми е много странно.

# 578
Съвсем леко ме боли и мен към опашката, не е чак за облекчаване болката.
Признавам си, че си мислех, че е от целодневно седене Embarassed

# 579
  • София
Момичета спокойно  Peace Peace от разширяването на таза е. Аз ги имах пред 2 седмици направо бях откачила и бях писала тук....но май беше в предната тема. Заради тези болки ходих и на лекар, тъй като мислех, че са от бъбреците, но доктора не откри нищо....правиха ми изследвания и всичко беше ОК. Питах и АГ-то, но тя каза, че нищо не мога да пия и с нищо не мога да се мажа и че трябва да търпя....и да ви кажа поразмина ми. Сега малко ме понаболява, но и аз вчера доста се поразхождах и се преуморих. Ще трябва да търпим. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 580
Дали мога да пия пробиотици? А с гастроентеролог ли следва да се консултирам?
Явно нещо се подувам, защото сутрин всичко е спокойно. Може пък да мин амалко на диета?!

# 581
За пробиотици казаха на курса за бременни, че е добре да се пият.

# 582
Дали мога да пия пробиотици? А с гастроентеролог ли следва да се консултирам?
Явно нещо се подувам, защото сутрин всичко е спокойно. Може пък да мин амалко на диета?!
На мен док ми каза, че може, даже е желателно  Simple Smile И имунната система се стимулира така Simple Smile

# 583
...от разширяването на таза е.
....нищо не мога да пия и с нищо не мога да се мажа и че трябва да търпя....

За бебчовците всичко ще търпим!  Heart Eyes
Явно и при е от разширявнето на таза, но нали ми е първа бременност и не съм много наясно, болката се появява само, когато се излегна, затова си мисля, че не е нещо сериозно.
Ще стискам зъбки и ще намеря подходяща поза за спане,
не ми се мисли, когато коремчето порасне повече... няма да мога да лежа по корем.  Crossing Arms

П.С. Аз си мислех, че преди две-три седмици съм усетила бебчо, но се оказа, че е от газове.  Mr. Green Заблудила съм се, а бях толкова убедена, че е бебето - тази нощ се получи същото и се усетих, че не е малкото човече. Все си мисля, че моето бебче е много кротичко и сигурно ще го усетя много по-късно, а и плацентата ми е разположена на предната стена на матката.

# 584
  • София

Все си мисля, че моето бебче е много кротичко и сигурно ще го усетя много по-късно, а и плацентата ми е разположена на предната стена на матката.

И на мен така ми е разположена и е ниско. И е възможно на много по късен етап да ги усетим.

Общи условия

Активация на акаунт