Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 378
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Малко да се посмеете. )
Уникално е просто. ) (и доста вярно)
https://www.facebook.com/notes/urban-egg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 8/481634258535405
      Хахаха ,това за бъдещите майки!Лееека представа за какво става въпрос ха ха ах  smile3532

# 556
  • София

Днес си облякох рокля и високи обувки и се чувствам супер стройна  Mr. Green
Мъжът ми каза, че изглеждам много готина за бременна, пък аз му казах, че с подобни комплименти ще спи на дивана  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 557
dghigova, е, честито за пола и аз нямам търпение утре да разбера. )
И аз като теб, много се дърпах за този серклаж, но накрая кандисах, какво да се прави.
Ще разказвам после, няма проблем. )

placa, едва ли има нещо притеснително. Може да е забравил, или резултатите още да не са пристигнали.

Сагата с моите резултати от БХС продължава, сега звънях до лабораторията, евентуално вторник, сряда ще пристигнат и ще отида да си ги взема.

# 558
  • София
Аз вчера се видях с една моя много добра приятелка ( от детинство ) и цял ден си откарахме с нея на разходка и приказки. На Графа влезнах в един много сладък, малък детски магазин и си харесах един комплект за изписване от 10 части на Бебито.....направо очите ми останаха на него и сигурно утре ще го водя моя да го види...и по натам живот и здраве да го купим. Иначе и цената си му е височка, но жената ми каза, че си заслужава тъй като качеството на тази марка е добро ( 43.80 лв. или 43.90 лв. беше не помня с точност ).
За количка - със сигурност ще ни трябва тъй като смятам, повече време да прекарване навън на разходка, а и ние си обикаляме като цяло с моя приятел.
За слинг - не съм мислила дали да взема тъй като мисля, че поне на мен не би ми бил удобен.
В Лабиринт има -20% отстъпка от цената на всички бебешки шишета и биберони от серията STEP UP на Chicco ( до 30.10 ).

# 559
аз пък реших да ходя на втората ФМ(16-20г.с.) и тогава ще си направя и БХС.Хем всичко ще се вижда мн добре и ще е оформено,хем ще разберем и пола тогава.Просто бременността ми е мн лека (да чукам на дърво ) вс си ми е в нормите и не искам да ми излезнат например грешни резултати от БХС и да се тревожа излишно,не че тогава човек е застрахован,но аз си усещам че с бебо сме добре !!! Simple Smile

# 560
Дхигова, много мило ми стана, докато те четях  Hug Всичко ще е наред със серклажа, ще видиш. Peace
Аз нямам търпение вече и аз да ида другата седмица да го видя расте ли, защото ако наистина е 10 см както пише в лентичката, въобще не виждам къде съм го побрала като си седя с тлъстинки, а не корем от бебе  Crazy

# 561
и аз съм другата седмица на преглед и нямам търпение вече Hug

# 562
за количка няма начин,трябва да се купува.за мен това е една от най важните покупки.за пола,лекаря ми каза че едното ми е момиченце,но ще ичакам до ФМ за по сигурно.

# 563
Дхигова, честито ви второ момченце!
Майка ми вчера ми каза, че и момче да било нямало да е лошо  Joy
Ами няма естествено!
На мен засега ми се разминава със серклажа, но има време, може да се променят нещата и да направим набързо, аз от самото начало си мислех, че ще правя със сигурност, но всичко изглежда наред и засега няма индикации.
Ео, има време, в 5ти месец. Моят корем не че е толкова напред (абе и напред има), ама си е един такъв уплатнен за сметка на талията. Към 5ти месец изпъквал по-очевадно  Wink
Аз му викам на моя мъж как така имам толкова голямо бебе в корема и не го чувствам като мърда, пък той ми вика, ами защото не ти е в стомаха, ами ти е в матката  Joy
Майка ми се оказа по-нетърпелива от мен, вчера купила две долни бодита, обикновени бели. Искам и аз да купя нещо вече Simple Smile Мъжът ми днес излезна с номера, че не се купувало предварително. Ами то как ще разбере, че е чакано и желано?! Викам му все едно да си поканил гости, да ги чакаш, обаче да не си сготвил, защото можело да не дойдат.. Е, не че е много добра аналогията, но пак. Има обаче и сега жени, които от суеверие не купуват нищо до раждането.

# 564
Аз му викам на моя мъж как така имам толкова голямо бебе в корема и не го чувствам като мърда
Да, и ние всяка вечер го водим тоя разговор  Blush Laughing

# 565
Здравейте!Вчера бях на преглед.Вече успяхме да разберем пола на бебето-момче!Имам си вече едно в къщи и за това много се сконфузих когато разбрах,че отново очакваме момче,но това беше само за около час...Така ми е било писано,Божа работа.Да е живо и здраво -друго не е от значение.А толкова хубаво се видя на монитора newsm53-едно такова мъничко,сладичко.Връткаше се напред -назад и така ми се прииска да го гушна в дланите си...Мамина душица сладка,само да ми е живо и здраво!

Dghigova, много мило ми стана, когато прочетох поста ти!  Hug
Безкрайно много се радвам, когато се споделят такива неща.  Heart Eyes
Пожелавам ти лека и усмихната бременност, и успех на серклажа.   bouquet

Още повече ме мотивирахте да кажа на гинеколожката ми да ме гледа на ехографа - да видя как е бебчо и да разбера момче ли е, момиче ли е?!  Blush

След малко ще кача снимка във ФБ... да видите едно коремче на 16 г.с. + 1 ден  Laughing

# 566
Alexiana, една позната така, заради мъжа си нищо не беше купувала.
Роди се бебето и те и креват нямаха. Започна се едно тичане по магазини (мъжо и свекървата) и познай...половината неща така ги подари насам, натам, защото не и харесваха.

Не го разбирам това суеверие и щуротии. Още повече пък ако мъжа ми се е запънал, че нищо не иска да купува. Ами че да не купува, то аз ще купувам, не той. )

# 567
Аз най-късно в 7ми месец и повече не ме интересува, тръгвам по магазините! Това в последния момент изобщо не е за мен, супер много ще ме изнерви. Да не говорим,че после сигурно ще ги замерям с квото са купили като им знам вкуса.  Mr. Green Това  за  големите покупки. За дрешките и дреболиите само да чуя пол....

# 568
И аз си качих шкембенцето във facebook-а  preggo Two Hearts
Аз задължително искам количка...въпреки че въобще не разбирам от колички,не знам защо съм решила,че искам количка с големи колела и  с голям багажник.. Grinning
А иначе по въпроса с алкохола- вече изчетох две книги за бременни и в двете пише,че алкохолът е много,много вреден за плода,по-вреден и от цигарите..

цитирам:"Алкохолни напитки:Вероятно е най-добре изобщо да не пиете,дори по мъничко - все пак на кой друг доказано смъртоносен токсин ще позволите да попадне в устата ви по време на бременност?"
"Цигари:Откажете ги!Все пак,макар че всяка цигара вреди на плода ,по-малко от половин кутия на ден е добър вариант в сравнение с интензивното пушене."  Wine Glass smile3546

# 569
Оооо само да разбера пола и хуквам по магазините...е сигурно ще купувам дребни неща - дрешки,шишета и такива...а количка,кошарка и най-важните неща задължително ще ги имам преди раждането,няма как без тях просто...като се роди бебо дете ли да гледам,да пазарувам ли?Пък и в началото на мамите,на които им е за пръв път със сигурност ще са в шок и няма да им е до покупки тогава..поне аз така си мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт