Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 385
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
добро утро и от мен

за слинга - ще опитам и това чудо, дано да ми е удобно с този болящ гръб и кръст отсега,
наистина имам желание да го нося и в слинг
НО ще ползвам и количка (от баткото), т.е. няма да купувам нова

Мирама, успех със серклажа, дано всичко мине добре
за работата не се притеснявай - по-важно е ти и бебчо да сте добре

MimsSsy, ти защо ще влизаш в болницата ?

maminka23, при нас в поликлиниката прегледа с ехограф е 20 лв.
дано твоята АГ е от тези, които преглеждат всеки месец без да пращаш

# 541
За лапароскопия на киста(9см) на яйчник  Cry

# 542
Мимси, дано мине лесно и бързо да се възстановиш  Hug

# 543
Mirama I MimsSsy uspeh I ne se pritesnqvaite vsichko shte e OK samo trqbva da ste spokoini Hug

# 544
Много готина количка, само ме притеснява, че няма легнало положение на летния кош. Трябва да се види.

За слинга, мисля да пробвам, но няма да се откажа от количката, според мен в районите които основно ползват слинг това е наложено по икономически причини. Едно е да ушиеш един плат, а друго да купиш количка, да не говорим, че те имат по сто деца.

Вчера бях на видеозон по ЗК, прегледа траеше точно 3 мин. Добре, че не разчитам само на това, а лошото е, че има жени които разчитат на тези прегледи.. ooooh!

Мирама и Мимс, успех и дано всичко мине бързо и успешно!!

Аз още на съм казала на работа, ама май започват да се усещат, а не съм казала и на всички приятели... при вас вече всички ли знаят? Очаквам скоро да ме попитат, защо съм пуснала такъв корем  Mr. Green

# 545
Малко да се посмеете. )
Уникално е просто. ) (и доста вярно)
https://www.facebook.com/notes/urban-egg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 8/481634258535405

# 546
Магда-и аз като теб с алкохола....макар,че като разбрах спрях уискито,но 1-2 седмици си пийвах по 1 биричка на ден,ама като ми стана после лошо и спрях.За цигарите-не съм пушила никоаг много-по 1-3 цигари максимум на ден,та ги спрях от раз и не ми липсват.Ама с това пиене...

Монче
и аз я загледах тази количка,тази марка има уникално леки колички...обаче в магазина беше към 900 лв...

# 547
Не мисля, че ще мина съвсем без количка, просто не смятам да се уливам в покупките на скъпа количка - ако намеря хубава втора ръка, ще си взема на старо.
Примерно за разходки в квартала с кучето, количка ще ми е напълно излишна и ще ме затрудни само. Не виждам какво пречи да спи бебето в мене в слинга на пейката пред блока примерно. Дори ще ми е по-удобно тогава с коша  да го изкарам само, отколкото цялата количка да свалям. А иначе количката наистина за дългите разходки ще ми трябва, това ми е ясно. Аз мисля да сме цяло лято навън така или иначе.

Мирама, Мимси, ще мине и замине всичко. Аз от тези процедури съм правила лапароскопия оперативна, ами възстановяването е за 3 дена точно. Аз след една седмица си бях на работа, можех и по-рано, ако исках.

# 548
Мирама и Мимс, успех и от мен  Hug

Слинг имахме, но в никакъв случай не бих се отказала от количката.
Със слинга ми беше много удобно зимата, Цвети беше на 5-6-7м. и с многото сняг, когато излизахме по-за кратко беше супер- под моето яке.

Но количката я разбихме от каране просто. #Crazy

# 549
 MiramaСтискам палци всичко да е наред! Praynig После може да ти досадя с въпроси  Hug Hug Hug

MimsSsy Дано всичко мине както трябва!  Praynig Hug Hug Hug

# 550
г-жа Анна, няма проблем, надявам се още в неделя да мога да съм на линия и да отговарям. )))

Докторицата иска да съм гладна и жадна като отида, а това ще е към 9ч. Аз стана ли сутрин, задължително трябва да пия вода. По принцип не закусвам, но установих, че от това много ми пада кръвното. (
Мислех само да ме закарат до болницата и да ме оставят, но майка ми предложи все пак да дойде с мен и май няма да откажа. Ако пак ми прилошее, поне да има човек до мен. (че докторите са едни).
А и час и нещо преди манипулацията ще ме размотават по кабинети за изследвания, ЕКГ и др. такива.

# 551
Мирама, по-добре да има някой с тебе, въпреки че аз на мойта майка не й давам никъде да ме придружава.

Днес си облякох рокля и високи обувки и се чувствам супер стройна  Mr. Green
Мъжът ми каза, че изглеждам много готина за бременна, пък аз му казах, че с подобни комплименти ще спи на дивана  Laughing

# 552
Мирама, и аз не бих отказала да имам придружител с мен, защото с предишната бременност като постъпвах в патология
какво разхождане беше, че от този кабинет на другия че....хиляди неща
добре че майка ми беше с мен, иначе незнам..... Rolling Eyes

Alexiana, аз на работа ходя с много високи обувки - сега ботуши
само по пътя съм на нисички, защото обикновено бързам
но работата ми е на бюро (да уточня)

# 553
Здравейте!Вчера бях на преглед.Вече успяхме да разберем пола на бебето-момче!Имам си вече едно в къщи и за това много се сконфузих когато разбрах,че отново очакваме момче,но това беше само за около час...Така ми е било писано,Божа работа.Да е живо и здраво -друго не е от значение.А толкова хубаво се видя на монитора newsm53-едно такова мъничко,сладичко.Връткаше се напред -назад и така ми се прииска да го гушна в дланите си...Мамина душица сладка,само да ми е живо и здраво!После дойде и неприятната част-докторът ми заяви,че серклажа в моя случай е неизбежен при което аз просто застинах...попитах дали може малко да го поуталожим(поне за седмица ,две)докато мъжа ми се прибере.Последно остана за началото на ноември,ако до тогава всичко е наред с мен и бебето естествено.Следващата седмица пак ще се видя с доктора за микробиология и пак ще обсъдим серклажа,но ми обясни ,че по принцип се прави в 16г.с.    Mirama,знам че и на теб ти предстои това.Ако имаш желание ,сподели когато всичко мине и се чувстваш по-добре.

# 554
стискам палци на мирама и мимси !!!! Аз пък днес се замислих че като бях на преглед доколкото усетих доктора ми взе секрет за цитомазка,ама пък нищто не ми спомена после като му носих кръвните изследвания ?????може пък вс да е наред и затова,на вас казаха ли ви нещо по темата ??? лек и успешен ден на всички !!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт