Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 387
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
И аз не си представям да гледам бебе без количка.
Със синковеца сме стояли часове на вън, навъртала съм огромен километраж, оставаше да нося освен бебето, и чантата, с памперси, кърпички........и всякакви нужни екстри. Ако решиш да напазаруваш какво правим.......
И да не се извежда бебе, което е пролетно newsm78.......и зимно да е, пак си му трябват ежедневни разходки, иначе рахит и разни екстри можете да му докарате.Дребният заспеше, аз се препичах на някоя пейка, или си четях книжка, или с приятелки на кафе........количката за мен е необходимост.
Кенгуру съм ползвала няколко пъти до магазина на бързо, или основно в къщи, дребният искаше да е в мен докато домакинствам.
Не знам каква е идеята за този слинг, че детето е по-близо и свързано с майката ли newsm78?
Съседката не си купи количка, така си гледа щерката........е, по ревливо и крещящо дете не съм срещала....чувам ги, нали са ни съседи, и спалнята ни е залепена за тяхната дневна Rolling Eyes

# 526
Наясно съм, че може и да не ми искат парички, но все пак да съм подговена.  Hug
Гинеколожката ми е много готина, чувала съм, че гледа бременни повече от 2 пъти на ехограф без да плащат, но все пак тя сама си преценя. Ако и при мен мине - ок, а не - здраве да е.
Просто бебчо не съм го виждала от един месец, а много ми се иска....  Heart Eyes

# 527
момичета, много пишете, не мога да ви изчета  ooooh!

набързо минавам да кажа, че последният ми преглед мина добре. бебчето си стоеше много спокойно, помръдваше по малко. Мериха му главата, видяхме гръбнака, плацентата и това е общи линии.  Mr. Green

След 2 седмици - пак Simple Smile

Отивам на гости на мама за уикенда и да я зарадвам за рождения й ден и съвсем ще ви изпусна Wink

Надявам се да сте добре всички!
Приятни почивни дни! (за който работи, а за другите - приятни дни)

# 528
Добър вечер и от мен.Абе защо на мен тоя слинг ми е така грозен ooooh! На мен ми е първа бременност,но си мисля че без количка няма как да се получат нещата.На мен мн ми харесват тези ретро колички http://prodavalnik.com/kolichka-inglesina-classica-i8046137 но нз дали са удобни.А относно цената тук в Испания си намерих такава втора употреба(мн запазена) със столче за 90 евро,но пък таткото не я хареса и нз какво ще купим накрая...то има доста време,но не вярвам да склони Praynig

# 529
  • София
за количка съм се спряла на този вариант:
http://kasida.bg/phil-teds-bebeshka-kolichka-smart-2v1-s-kosh-za … erso-48-6378.html

# 530
Marissa88, спокойно, този АБ е подходящ за бременни. На мен ми откриха пък E. Coli и пия Зинат от 500 мг. Никога не съм имала досега в урината бактерии, редовно си пускам изследвания, защото съм с един бъбрек и сега ми дойде като гръм от ясно небе. Е, и почти задължителните гъбички също имам. Чакам след седмица отново да пусна изследване и дано са изчезнали.

# 531
  • София

Sunny - ти в Токуда още ли ходиш? Ако ходиш при кой си там и там ли мислиш да раждаш живот и здраве?

Не ·٠• АлЕкС •٠· там само си установих бременността, че преглеждат и в събота, ще раждам в Майчин дом, там ходя и на Жк

# 532
  • Sofia, Bulgaria
И да не се извежда бебе, което е пролетно newsm78.......и зимно да е, пак си му трябват ежедневни разходки, иначе рахит и разни екстри можете да му докарате.

И на мен ми е много чудно...Аз бях един месец с мъжа ми и малкия в едно село, е не спрях да излизам всеки ден. Въпреки, че няма къде да се ходи. Детето си иска въздух, разходки, нали ще опознава света? Трябва да си "събира"вит.Д...Но всеки преценява как да си гледа детето  newsm10

# 533
  • София/Варна
доста погрешни схващания за слинга прочетох дотук Simple Smile.
Аз съм слингувала с малката дори в тропиците, където средната температура е +33 градуса, а влажността на въздуха е над 80%. Дребосъчка нямаше възражения, а и местните деца се носят основно така (когато излизахме някъде с количка, ни гледаха като извънземни Wink).

Не казвам, че не бива да се купува количка, но не е невъзможно да се гледа дете основно на слинг. Особено ако като мен човек пътува много Simple Smile.

# 534
Кокона 20,а ти амниоцинтеза прави ли?Мого често резултатите от БХС са грешни?

# 535
Kali_k blagodaria ti (hug)притеснявам се с тези лекарства миналия месец ми изписа канестен за слагане и сега пак заради Зината.Дано да се изчистят тези бактдрии и бебчовци добре

# 536
Добро утро от мен. )
Все още никой не се е разписвал гледам. )
Утре трябва да вляза в болницата за серклаж, повече ме е страх, отколкото когато отидох да раждам.
А толкова работа имам, че 2дни бездействие ще ми излязат през носа после.

KayRenn, не че е невъзможно ходенето със слинг и по-голямо дете. ) Но...тук ефекта ще е същия, ако майка тръгне с 2г. си дете в слинг, както там са те гледали с количката.
Аз не бих си спестила удобството на количката.

# 537
 Добро утро и от мен  Simple Smile
 Следобяд  си отивам вкъщи за три дни и направо нямам търпение  Party
 Mirama , всичко ще е наред   Hug Не я мисли толкова работата, важното е ти и бебето да сте добре  Hug

# 538
Добро утро, мами  Simple Smile.
Вчера нямах възможност да вляза във форума и днес с интерес установих, че доста теми и страсти са се развихрили в мое отсъствие.
Сега и аз ще споделя с вас позицията си, по въпросите, които ми станаха любопитни.
Преди писах за достолепната си възраст - така е, защото за мен това се е превърнало в нещо като комплекс - всичките ми приятелки и връстнички, народиха децата си на възраст 17-20 години, а аз поради следване, кариера, после - здравословни причини едва сега споделям радостта от бъдещото майчинство - сега, когато те имат ученици в гимназията.
Вярно е, че напоследък майчинската възраст доста се повдигна, но пак, посещавайки медицинския център аз виждам, как болшинството бъдещи мами са с по 7-8 години по-млади от мен.
Както са споделили и преди някои от вас, на мен също ми са правени уж безобидни изречения, че годинките ми минават, как ще гледам бебе на стари години, но... Господ си знае работата.
Никога не съм се чувствала готова за бебе, дори някак се бях примирила с мисълта, че може би няма да имам и се бях отдала на работата си, никога не съм гледала бебета или малки деца, не знам нищичко - брат ми е ерген, близки роднини и братовчеди нямам - единствените бебета, които съм докосвала са кръщелниците ми, но това съвсем не е достатъчно.
Изплашена съм от неизвестното, но въпреки това съм сигурна, че искам това дете, повече от всичко на света.
Относно алкохола, а аз ще добавя и цигарите - пиех и пушех много, ама наистина много - не се опивам от алкохола и злоупотребявах с това, поглъщайки солидни количества.
Дори в началото  на бременността съм пила от незнание, нещо което не мога да си простя.
Спрях да пия веднага щом разбрах - мислех, че ще ми е трудно, криво, но се оказа, че далече не е така - явно радостта от майчинството е много силно чувство, достатъчно да заличи всичко друго.
Цигарите спрях някъде месец, преди да разбера, че съм бременна - просто ми се отвратиха - ей така, единият  ден пуших цяла кутия, а на другия не исках да ги поглеждам - явно бебчо е дал заявка да спра да го тровя...
Това е от мен, дано не съм ви отегчила  Grinning.

# 539
Добро утро     food010

Оф и аз тази сутрин се събудих с мисълта как трябва да влезна в болница във вторник,а никога не съм влизала .Доста ме е страх..

Днес имам да прява куп неща ,а честно казано ми се мързелува,но няма как...

Общи условия

Активация на акаунт