Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?
Но явно съда ще каже

Моля те дръж ме в течение как се развиват нещата с вашия случай!
А моето капаро е 400лв, демек аз за това че съм била на смешната им презентация и си късам в момента нервите с тях ще им оставя половината сума. Тия луди ли са? БЯСНА СЪМ. Пет пъти му казвам на този че никъде в това което съм подписала не пише че не може да се откажа и той ми казва "да може да се откажеш ,но таксите си ги поемаш" и аз пак му обяснявам че там не пише че ако се откажа ще трябва нещо да плащам. Те не продавали нищо , те само презентират фирмата и че това са такси към редженси. Да ама аз продължих да споря че на касовия бон пише тяхната фирма , а не редженси. Супер нахалник.И момичето което беше на срещата, като преводач ме нервира още повече, понеже вчера говорих 3пъти с нея и на последния разговор ми обясни как все пак могат да ми върнат парите но не всичките ами имало едни 50лв за такси. И днес като и казах как вчера не е ставало въпрос за 200лв да са таксите ами 50лв тя ме гледа в очите и ми казва че не била казвала такова нещо. Изобщо не е споменавала никаква сума. И още много други лъжи но в момента съм под пара и не мога да се сетя за всичко.