Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 260
  • 837
  •   1
Отговори
# 285
Ант,много си нападателна:) И аз съм от "шараните" и за жалост минаха повече от три месеца от зарибяването, така че силно се надявам да отида до Тенерифе. Въпреки всичко отрицателно, май тези които са решили да идат, са отишли. Дано само до февруари фирмата все още да съществува

# 286
Ант,много си нападателна:) И аз съм от "шараните" и за жалост минаха повече от три месеца от зарибяването, така че силно се надявам да отида до Тенерифе. Въпреки всичко отрицателно, май тези които са решили да идат, са отишли. Дано само до февруари фирмата все още да съществува

Абе хора вие добре ли сте? Всеки иска да не е между прекараните. Едната се хвали че нямала регистрация ама като отишла нямало проблем. В един определено манипулативен и успокояващ постинг. Другата се натиска и си казва дано фирмата не изчезне докато дойде моя ред? И какво е това "Май тези които са искали да отидат са отишли?". Какво е това май! Абе вие аборигени ли сте? Къде в цивилизования свят има такова обслужване? Кой ходи в чужбина без да знае дали всичко е наред?

Я вижте сайта на www.hmsbg.com Има две препоръки уж от книгата им за гости които се въртят. Я се опитайте да се свържете с това сем Иванови които уж са ходили или тази Катя Дойнова. Къде им е книгата за гости? Явна ли е? Къде им е блога за обратна връзка? Къде може свободна да се изказват и споделят мнения на хора ползвали услугите им?

Имам много прост въпрос.

Има ли един който е ходил чрез тази фирма в Тенерифе и да може да го докаже че е ходил?

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:58 от Ант

# 287
liliakar,

Електронната ти поща е скрита. Кой ходи на място където не знае има ли регистрация? Искаш да кажеш, че е нормално да си стегнеш багажа и да тръгнеш ей така ли? Без документи от тука. Без нищо.

Може ли да покажеш самолетни билети? Кога скоро си се върнала? Ог кога до кога си била там? Може ли да се провери в регистрите дали си била там? Колко души бяхте? Кои са другите и може ли да се контактува с тях? Може ли те да потвърдят пътуването?

Може ли да покажеш снимки? Може ли да назовеш няколко интересни места поименно? Може ли да кажеш нещо което само човек който е ходил на място би го знаел? Може ли да удостовериш поне с един проверим факт, който да докаже, че си ходила?  

Може ли да кажеш какви са ценито според това ходене, за да сравним с пазарните? Имаш ли документи за разходи да ги предоставиш?

Естествено, че имах документ за резервацията, който допълнително проверих, като се свързах по е-мейл с хотела и получих потвърждение и от тях! Написах този коментар с идеята да внеса успокоение за притеснените хора. Ант, тонът ви не ми е приятен и не смятам да отговарям на кръстосания ви разпит. Всеки преценява за себе си. Имам всички тези доказателства, но нямам време и намерение да доказвам всичко това. Споделих впечатленията си на добра воля. Не съм длъжна да доказвам на вас каквото и да било.
На всички, закупили почивката пожелавам късмет и приятно изкарване.

# 288

Абе хора вие добре ли сте? Всеки иска да не е между прекараните. Едната се хвали че нямала регистрация ама като отишла нямало проблем. В един определено манипулативен и успокояващ постинг. Другата се натиска и си казва дано фирмата не изчезне докато дойде моя ред? Абе вие аборигени ли сте? Къде в цивилизования свят има такова обслужване? Кой ходи в чужбина без да знае дали всичко е наред?

Я вижте сайта на www.hmsbg.com Има две препоръки уж от книгата им за гости които се въртят. Я се опитайте да се свържете с това сем Иванови които уж са ходили или тази Катя Дойнова. Къде им е книгата за гости? Явна ли е? Къде им е блога за обратна връзка? Къде може свободна да се изказват и споделят мнения на хора ползвали услугите им?

Има ли един който е ходил чрез тази фирма в Тенерифе и да може да го докаже че е ходил?

Госпожо, резервация, издадена от КЛМ или както там се казват, имат всички, притеснението е дали е реална тази резервация, поради което се свързах с хотела в Тенерифе! Всеки може да го направи. Повечето притеснения за хората, които са купили тази почивка (без да коментирам дали е добра или лоша) идват точно от постове като вашите. Не знам каква е целта ви и не ме интересува. Моята цел беше единствено да споделя, че почивката се е случила и сме доволни като цяло.

# 289
Защо заблуждаваш хората, че има такава услуга? Знаеш ли че това е подвеждане и даваш ли си сметка колко хора подвеждаш?

Я си качи на фейсбук страницата снимките от Тенерифе Grinning Grinning Grinning

Почивката ти изобщо не се е случила както твърдиш. Как можеш да си доволна от нещо което не се е състояло? Такова чудо невиждано няма.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:06 от Ант

# 290
Защо заблуждаваш хората, че има такава услуга? Знаеш ли че това е подвеждане и даваш ли си сметка колко хора подвеждаш?

Нямам намерение да споря с вас, нито имате право и основание да ме обвинявате. Всеки преценява за себе си и може да си провери нещата.

# 291

Я си качи на фейсбук страницата снимките от Тенерифе Grinning Grinning Grinning

Снимките ми от Тенерифе отдавна са качени във фейсбук, но вие сте последният човек, на който бих дала достъп до профила си.

# 292
Естествено, че снимките са достъпни само за тези които вярват, че си ходила. Те нямат нужда да ги гледат. Но ако се появи един поне който иска да ги види ще си имате проблем нали?

Тези които не вярват пък няма да имат достъп, защото те са лоши и не вярват. Grinning Grinning Grinning

Имейла ми е открит виждаш го. Изпрати ми ги по мейла си. Тава ще е достатъчно като за начало... Grinning Grinning Grinning

Има ли някой, поне един който е ползвал услугие на тези фирми и може да го потвърди достоверно? На всички ли е казано, че сега не може да се възползват и ще почакат?

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:19 от Ант

# 293
liliakar,
Моля те не се мъчи да показваш и доказваш. Нормалните хора ти вярват. Ние вече имаме потвърждение от хотела  и закупени самолетни билети остава само да вземем доброто настроение със себе си. Моля те сподели кои от атракциите си заслужава да се посетят ?
Хотела разполага ли с добър ресторант ?
Благодаря ти !

Доколкото разбирам в този сайт или се пише лошо за КЛМ или нямаш място в него !

Относно коментарите на тази госпожа Ант по скоро ми изглежда, че тя е от конкурентна фирма на КЛМ хаххаха и също предлага почивки в Тенерифе. Да докаже ако не е така ! На всеки му става пределно ясно, че му се прилага  ,, Психо атака'' друг е въпроса, че някои се оставят това да работи в тяхна полза а други се отказват в 14 дневния срок. Ант не си мисли, че си открила Америка !

# 294
liliakar,
Моля те не се мъчи да показваш и доказваш. Нормалните хора ти вярват. Ние вече имаме потвърждение от хотела  и закупени самолетни билети остава само да вземем доброто настроение със себе си. Моля те сподели кои от атракциите си заслужава да се посетят ?
Хотела разполага ли с добър ресторант ?
Благодаря ти !

Доколкото разбирам в този сайт или се пише лошо за КЛМ или нямаш място в него !

Относно коментарите на тази госпожа Ант по скоро ми изглежда, че тя е от конкурентна фирма на КЛМ хаххаха и също предлага почивки в Тенерифе. Да докаже ако не е така ! На всеки му става пределно ясно, че му се прилага  ,, Психо атака'' друг е въпроса, че някои се оставят това да работи в тяхна полза а други се отказват в 14 дневния срок. Ант не си мисли, че си открила Америка !

Здравей lorylo,
В кой хотел сте настанени? Ние бяхме в Regency Club. Ресторантът е съвсем приличен, но ние успяхме само 1 вечер да стигнем до него. Много интересни са парковете - Лоро Парк и Сиам Парк, особено, ако сте с дете. Проблемът е, че в момента е пиков сезон и има много хора в тези паркове - големи опашки. В Сиам Парк едва успяхме да се пуснем веднъж по пързалките. Но си струва да се види. В Лоро прак има невероятни атракции с животни. Вулканът Тейде е също интересно място (въпреки, че на мен ми се стори грозно, все пак вулканичен пейзаж). Много хубаво преживяване е разходка с яхта, на която можете да видите китове и делфини в океана. Ние ползвахме Eden Catamaran и много ни хареса. Някои семейства взеха кола под наем, ние решихме да не го правим. Не мога да преценя кой вариант е по-добре. Зависи колко хора сте - плаща се за транспорт до Лоро парк (на ок. 100 км е). Внимавайте, ако си тръгвате от Северното летище - далече е, на 100 км! Тогава ви трябва или кола под наем или да се комбинирате за голямо такси с друго семейство/а. Какво друго - Цените в магазините са много приемливи. Ресторантите - има и евтини и по-скъпи. Като цяло най-сериозният разход е пътят до там. И много внимавайте със слънцето - изгаря се за отрицателно време Simple Smile

# 295
Разкриха ме! Конкурентна фирма съм. Ужас. Grinning Grinning Grinning Чао. Адио.

# 296
 Rolling Eyes  Тук стана доста объркващо

Мама на двама малчугана ,колко са всъщност нощувките,6 или 7 нощувки???
 Чудя се в коя ваканция да планираме пътуване,коледна или пролетна...ама незнам 7 дни със 6 нощувки ли е,или 7 нощувки с 8 дни... ooooh! newsm78
  Дайте да пътуваме заедно със някой от тук,да сме си компания Thinking

# 297
Нощувките са 7, за 8 дни....поне за толкова е нашата резервация....може да се доплатят и още нощувки, но директно на Regency Resort!

# 298
Ние мислим да пътуваме първите дни на Април, още не сме решили точно кога и не е изключено да се организираме за  по-рано   /карнавала ми се струва интересен/ зависи как ще успеем да подредим нещата си тук. Когато приключим с лятната ваканция, ще го мислим. Ако искаш пиши на лични да обменим координати.

# 299
Ние мислим да пътуваме първите дни на Април, още не сме решили точно кога и не е изключено да се организираме за  по-рано   /карнавала ми се струва интересен/ зависи как ще успеем да подредим нещата си тук. Когато приключим с лятната ваканция, ще го мислим. Ако искаш пиши на лични да обменим координати.
Ние плануваме да пътуваме през февруари, още не мога да реша дали от 10 или 17, но ще сме преди вас:) Като се върна ще разказвам с подробности.

Общи условия

Активация на акаунт