Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?

) и момичето, с което разговарях в прав текст ми обясни, че такива като нас, които "изсипват помия" по техен адрес в интернет, са виновни за финансовите им затруднения! В момента фирмата нямала никакви активи, новите "клиенти" намалели и им ставало все по-трудно да се издължават на "такива" като нас! Няколко пъти с цялата си наглост ни нарече "такива" и аз накрая и обясних, че неможе да се държи толкова нагло с мен, тъй като аз не искам нещо, което не ми се дължи! Обясних й, че преди повече от 2 /два/ месеца им дадохме в брой 880 лв и те работят с тези пари вече толкова време и не е наглост, че аз губя търпение и си искам парите, а е наглост това, което тя се опитва да ми обясни! Едва ли не ние сме си виновни, че те имат финансови проблеми, ако сме си мълчали е щяло да ни ги върнат вече
Забравих да спомена, че досега като съм звъняла на старите им номера винаги са се представяли (HMS добър ден, разговаряте с ...), а сега дори не каза името на фирмата, а само "добър ден"! И тъй като взе да спори с мен, че не се криели, а на старите си номера са оставили гласови пощи да записват обажданията и после звънкали, аз и обясних, че още в сряда съм оставила на два от трите им телефона съобщение и никой не ми се е обадил, така че ... абе нямам думи - НАГЛОСТ БЕЗГРАНИЧНА!