Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 558
  • 837
  •   1
Отговори
# 435
Тези същите KLM Regency или там както се казват се обадили на ММ и са му казали,че е спечелил подарък и ако иска да си го получи трябва да иде на презентацията им в Езерец в събота в 10 и 18 часа.Дано повече хора го видят и да не се подвеждат Whistling

# 436
Ние ползвахме услугите на Sol Marketing/ Regency  club в средата на Октомври и останахме много доволни! Всичко при нас мина перфектно. Може би имахме късмет и с добрите полети. Тенерифе е прекрасен по това време на годината. Специални поздрави на екипа в София за организацията! Павлови

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 13:56 от stefanie_m

# 437
Моля новите изгорели да се обаждат на Икономическа полиция в гр. Пловдив
тел 0886118450 г-жа Георгиева.

Новата фирма Sol Marketing, заменила старата HMS е с офис в Пловдив, и само в Пловдив могат да се водят съдебни искове. По закон е там където е регистрацията на фирмата. 

Те знаят това и тактиката им е друга, не поддържат офис в градовете където провеждат кампании. Например когато "атакуваха" Пловдив, го правеха през офиса в София. Всички запитвания и жалби се насочваха там. В Пловдив на 6-ти септември 112 поддържаха офис формално. Сега "атакуват" други градове през офиса си в Пловдив, чрез подменена фирма и телефони за контакт.

Измамата се състои в това, че можете да отидете в Тенерифе, без да им плащате. Те се явяват излишен посредник. Тези които постоянно пишат колко било хубаво времето в Тенерифе и как не били измамени, са всъщност такива които са си "изконсумирали" измамата.

# 438
  • София
Здравейте,
И аз да се включа по темата. В края на март бяхме на презентация на КЛМ в Кемпински. Презентацията мина по начина описан по-горе от други ходили. Преди да отидем бях прочела това онова за фирмата /каквото беше написано тук във форума/, и така след целия цирк с търга ние като едни малоумници си "спечелихме" почивка на Тенерифе. Поради предстояща операция на мъжа ми не можехме да дадем всички пари - 920 лева, затова внесохме капаро 320 лева, а останалите след дълги преговори разсрочихме за 4 вноски по 150 лева. Така се случи, че поради перфектното ни здравеопазване операцията ни излезе доста солено и нямахме възможност да плащаме вноските. Неуспешно търсихме фирмата, за да сключим някакво споразумение с което да направим нов график за плащане на вноските, после решихме да ги прежалим тези пари и да не се занимаваме. Сега като Ви чета и виждам колко много неща са се случили от март до сега. Ще взема да ги потърся на новите телефони и да си поискам парите и ако не ги дадат ще се включа в иска.

# 439
Нещо гнило има в ....
правя неуспешни опити да се свържа с НМS  по имейл, телефон .... нищо. Вече започвам да се ядосвам.
Имаме желание и още живи надежди, да пътуваме за Тенерифе през април. Но започвам да се ядосвам вече!
Моля, ако някой има актуален телефон на HMS да ми го напише тук или на лични!
Офиса им в София стои ли?
Изгубен с вас какво се случва? Помня, щяхте да пътувате през февруари.
Никога повече няма да се включа в подобна глупост, която вместо наслада ми носи ядове и нерви!!!
За София има ли подаден иск? Ако няма да се организираме.

# 440
Последно се свързах с тях и си говорихме много обстойно ,имам телефони,увериха ме че ще отида само трябва да си резервирам 2 месеца предварително,а февруари е по-скъпо заради някакъв фестивал там,ще ходим най-вероятно април ваканцията, това ще е точно година след като подписахме и дадохме всичките пари.......ужасия. ooooh! но офертата им е за година и половина мисля......аз се надявам да не изгоря с парите, иначе тяхната измама ако е измама е в това, че взимат пари за нещо, което ако го знаеш ще отидеш безплатно,ама ние не го знаехме....та така.
  Проверявайте си имеилите,те пращат периодично на тези които искат да ходят и си оставят телефоните

# 441
Нещо гнило има в ....
правя неуспешни опити да се свържа с НМS  по имейл, телефон .... нищо. Вече започвам да се ядосвам.
Имаме желание и още живи надежди, да пътуваме за Тенерифе през април. Но започвам да се ядосвам вече!
Моля, ако някой има актуален телефон на HMS да ми го напише тук или на лични!
Офиса им в София стои ли?
Изгубен с вас какво се случва? Помня, щяхте да пътувате през февруари.
Никога повече няма да се включа в подобна глупост, която вместо наслада ми носи ядове и нерви!!!
За София има ли подаден иск? Ако няма да се организираме.

Провери в търговския регистър, дали все още съществуват. Мисля, че СОЛ МАРКЕТИНГ ЕООД, гр. Пловдив, бул.  6-ти септември № 112, ЕИК 202 706 732 /информацията не е класифицирана/, МОЛ: Борис Набергой - са същите.

# 442
Здравейте всички,

отдавна се каня да напиша нещо по темата за КЛМ. Аз също много се притеснявах, да не би да има нещо нередно и в крайна сметка да стигнем до Тенерифе и да спим на плажа.
Няма такова нещо.

Ние с моя приятел си закупихме почивката преди около 2 години. Много време мина, но се организирахме и си купихме билети за края на септемрви. (около 500 EUR)
От летището ни взе бусче и ни закара до комплекса. Апартамента беше приятен с гледка към океана, но и доста застроеното крайбрежие. Определно си заслужава човек да отиде и да види подбно място. Изкарахме си страхотно + аз имах рожден ден и беше незабравимо изживяване да го отпразнувам на плажа.

Ако имате въпроси, пишете ми, имам около 1000 снимки във фейсбук и с радост ще давам информация.

Силвия

# 443
  • Пловдив
Е, тук "притесненията" не са, че ще спим на плажа. Възмущаваме се от подхода на ХМС или както вече там се казват.

# 444
Здравейте, и на мъжа ми преди седмица му направиха анкета, вчера му се обадиха да му кажат че ще има със сигурност награди (електроуреди), а голямата награда е почивка в България ( Не в Тенерифе). Днес му дадоха код, с който да отидем утре в някакъв хотел, за презентация. Ние естествено си мислехме, че ще ни убеждават да си купиме почивка, но няма да си купуваме, ами ще отидем заради наградите Mr. Green Но тъй като няма безплатен обяд, решихме да потърсим в нета, каква точно ще е уловката. Прочетох доста мнения от измамени хора. Чудиме се все още дали да отидем, но май ще се откажем, защото няма смисъл да си губим времето, да им слушаме глупостите, а и награди явно няма да има, и най-лошото някой да ходи след мен и да ми надува главата да си дам парите, и след като знам че е измама, да нямам възможност да спра хората, които ще ги излъжат. Не знам към кого да се обърна, за да може да ги хванат тези мошеници. Утре се състои тази презентация от фирма Сол Маркетинг или нещо такова.

# 445
В интерес на истината, след няколкодневни притеснения, вече имам бланките за резервация на почивката ни. Надявам се да получим това за което сме се съгласили и заплатили. В крайна сметка никой не ни е насилвал, изборът да се включим в тази презентация е бил с наше съгласие.

# 446
Моля който заминава скоро на почивка на Тенерифе да ми пише, молбата ми е да ми купи един диск от Лоро парк, за който искрено съжаляваме, че не си купихме.
Тези които са си платили по-добре да отидат вместо да се мъчат да си върнат парите, за да не загубят, а тези които не са платили пишете на корорта, че искате да отидете по промоционалната им програма и ще платите само максимум 200 евро, ние си платихме тук на КЛМ, но не съжалявам и ако имам възможност пак ще отида!
Моля ви донесете ми диска, че искам да е част от подаръка на мъжа ми за Коледа или ...

# 447
хм,а на каква цена е диска,явно там на место сте спестили парите,май май ще трябват доста парички за там да имаме налични,а я кажете за храната най накрая някой да каже по подробно ще е хубаво,какво ядохте по дяволите за закуска,обяд вечеря Close има ли капанчета,ресторанти,магазини  .... ooooh!

# 448
диска струва 25 евро, които аз ще си дам на човека който ми обещае да ми го достави, за съжаление не се продава по интернет, помислихме че ще го има някъде качен и ще можем да го видим поне веднъж. капанчета не сме видели, но има ресторанти и цените им са както тук само че в евро, но обслужването е по-добро и не съжаляваш за дадените пари, там знаят как да глезят клиента и да се опитват да го върнат и пак и пак при тях. цените по магазините са по-евтини от тук, а в хотела можете да си готвите и да ви излезе евтина почивка.

# 449
Здравейте, и ние си платихме през януари на презентация за промоционална почивка на Тенерифе на KLM България. Междувременно забременяхме и стана ясно че няма да можем да използваме в 18 месечен срок почивката.  Искам да попитам за HMS дали са техен правоприемник и какво се случва с договора и най-вече с парите ни. Опитах се да звънна на фирмата, писах мейл, но няма връзка с телефоните и нямам и отговор по мейл. Предварително благодаря много за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт