Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 284
  • 837
  •   1
Отговори
# 735
Тази КЗП защо изобщо съществува,като абсолютно нищо не правят.В моя договор изрично е упоменато че имам право на отказ от услугите на фирмата в 7 дневен срок.Аз внимателно съм чела какво разписвам.А сега тази комисия говори пълни глупости,може би имат нещо общо с тях. А това ,че след като вземат парите и започват да се крият,та те не предлагат никаква услуга,вземат пари и довиждане.
Какво ще каже КЗП по този въпрос,може би да не сме им давали,а те защо вземат заплати,а не се саморазпуснат.

# 736
Прочетох "изявлението" на КЗП, в което иза няколко съществени неточности:
1.Дружеството предлага настаняване във ваканционен клуб Regency Resort, Tenerife на промоционални цени при определени условия и въз основата на сключени извън търговски обект договори.
- Дружеството на практика само използва името на  Regency Resorts.То няма право да настанява когото и където да било,тъй като според представителя,който ни посрещна там,единственото,което тукашните фирми,както и да се казват КЛМ,Солено ми е та вия и т.н. е да ПОДБИРАТ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ КЛИЕНТИ,които да бъдат настанявани БЕЗПЛАТНО от  Regency Resort в неговите обекти,за да им се презентират същите и те евентуално да си купят тайм шеър. Подчертамав дебело,че представителят на  Regency Resorts който ни посрещна,когато му казах,че по договор имам право да бъдат настанен в един от посочените от мен курорти ми каза,че този договор не го интересува и ни настаниха в непосочен в договора такъв, който явно беше от по-нисък клас. Тукашните фирми нямат основание да пари от нас,защото единственото,което правят е да предоставят данните ни за резервацията на тамошния представител.А в нашия случай те не направиха дори и това,защото буквално се изпариха и заминахме само благодарение на себе си. #2gunfire

# 737
2.След провеждане на анкетата, отговарящите на критериите граждани се канят на презентация, при която се представят клубът и остров Тенерифе.
Това не е вярно.По телефона само ви казват,че ви канят на презентация,а на самата презентация ОТ ВСЕКИ,който се поинтересува от "предлаганата промоционална цена" се прибира или цялата сума или поне 300 лв. Тукашната фирма не се интересува дали отговаряме на някакъв критерий за платежоспособност,а именно това е изискването на Регенси към тях.За това,че изпращат платежоспособни клиенти тукашните фирми получават пари от Регенси, както ни обясни представителят им там.
3.Клиентите са информирани, че цената за настаняване не включва храната и организирането и стойността на транспорта до избраната за почивка дестинация.
По този повод на нас ни беше казано тук,че целодневното хранене на човек е 99 евро за 7 дни, а там се оказа че е 135 евро. Съветвам всеки,който отиде там да си купува храната,която е дори по-евтина от тук /няма ДДС/ или да се храни по ресторантите.
4.Дружеството е предоставило на клиентите съществената информация относно услугата
За това мога да кажа само ХА-ХА-ХА!Всичко,което правят на презентацията е да укрият колкото се може повече информация от вас!Единственото,от което се интересуват е да ви приберат парите и да офейкат.Когато бяхме в Тенерифе представителят на Регенси ни убеди,че прекратяват работата с българските посредници,защото им изпращат неплатежоспособни клиенти.Такива се оказахме и ние Mr. Green За 1/2 от същите пари,които платихме за максимум 2-звездния лукс на мястото,в което бяхме,по същото време можехме да отседнем в 3-звезден хотел.Проверете в Booking.com ако не вярвате! Има прекрасни места за отсядане.

# 738
5.Експертите на контролния орган за пореден път съветват потребителите да четат внимателно договорите и общите условия към тях и да се запознават подробно с техните клаузи и преддоговорната информация за предоставяните им услуги преди да положат подписа си.
Това е пълна глупост,защото договорът е написан единствено за да гарантира някакво основание за фирмата да ви прибере парите. 90% от него е заблуда.
А за касовите бележки-дадоха ми само две такива,другите бяха хвърчащи ордери за получени суми без печат и име на служителя.Касовият им апарат се бил счупил и бил на поправка... #2gunfire

Та след всичко казано до тук - тези,които сте дали капаро-в срока по договора си го искайте НАСТОЯТЕЛНО, по възможност им връчете НОТАРИАЛНА ПОКАНА за развалянето му.
Ако не успеете да направите това - ОБЪРНЕТЕ СА ДИРЕКТНО КЪМ АДВОКАТ, който да заведе иск в съда,а не към КЗП - тя само ще ви разкатава,докато фирмата се преименува и изчезне! newsm10

Съвети,ако успеете да заминете - насладете се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на Лоро Парк, вулкана и всичко друго,което успеете да видите!
Не ви съветвам да си купувате екскурзията,която ви предлага представителят там - за 55 евро не си струва бясно да препускате и да не видите почти нищо!
Екскурзии си купувайте от някое от бюрата около брега,рускоговорящите служитеи ще ви направят отстъпка ако сте 3 или 4 души и поискате такава! Mr. Green
Наемете си кола от тук,обиколете си сами острова,ако не ви се занимава с организирани екскурзии.
И последен съвет - повече не ходете на никакви промоции в БЪЛГАРИЯ! Mr. Green #2gunfire

# 739
Здравейте,тази вечер в Господари на ефира ще дават за тази промоция! Simple Smile

# 740
Алооо коректните от Солеос защо сте в Господари на ефира? Нали много коректни бяхте, алооо студентите мизерни решили бизнес да правят в големия град дошлите от Шумен аборигени!!
Тя и Анна много угоена била не става за нищо освен да говори по телефона!
Дано ви гледат родителите и се гордеят с вас!
Алооо селските тарикати хахахах

# 741
Аз не успях да видя репортажа на Господари на ефира. Може ли линк към него?
Благодаря.

П.П. Намерих репортажа.

ЕКСКУРЗИИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН - 2

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 01:18 от krem-karamel

# 742
Тази която се скри и се уви със завесите е Мая Георгиева! Защо ли се срамува?

# 743
Видях първия коментар, че тази фирма вършее от 2012 година. Чудя се:
1. Колко ли пари са смъкнали от хората?
2. Защо никой до сега не е направил нещо?   newsm78

Абе тия хора си търсят майстора...

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 23:59 от Didi 76

# 744
Ще падна от смях...  Laughing Ето клипа за сериозната служителка Анна от Sol Marketing, Soleos Via  http://vbox7.com/play:2507f16d

# 745
А кога ще дават третата част с онези красавци? Те това вече ще е шоуто! Иначе колкото пъти мина край хотел "Плаза" в Бургас, толкова пъти се сещам за тази простотия. Хубавото е, че преди се ядосвах, сега ми е смешно Simple Smile Голяма реклама си направиха и хотелите, все едно джихадисти са минали през тях Twisted Evil

# 746
Току-що звъннах на телефона на фирмата в София и  те най- спокойно ми отговориха...От нищо не са се стреснали явно .... А станаха за резил пред цяла България !!! Нищо - още ще стават за резил...   Който е потърпевш от Солеос Виа да звънне незабавно  на "Господари на ефира" - тел. 02 94633 27

# 747
  • София
Аз не успях да видя репортажа на Господари на ефира. Може ли линк към него?
Благодаря.

П.П. Намерих репортажа.

ЕКСКУРЗИИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН - 2

Страхотно!  Grinning Много се радвам, че медиите най-накрая проявиха интерес към тези мошеници. А къде е третият репортаж? Излъчен ли е вече, или тепърва предстои? Много моля тези, които имат инфо да го споделят с нас.

# 748
Здравейте на всички!
Господарите правят репортаж за излъганите Бургазлии,
Нека се включат повече измамени хора,

# 749
Снощи гледах че Господарите излъчиха и 3-ти репортаж.   newsm09 Ако някой знае имената на тези от туристическата фирма да ги напише, за да започне проверка!

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 17:30 от Didi 76

Общи условия

Активация на акаунт