Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 244
  • 837
  •   1
Отговори
# 810
и ние ходихме, на мен също ми беше много притеснено след като прочетох тук, но заминахме и изкарахме много хубаво, обиколихме почти всичко което има за гледане там, наехме си кола и сами си организирахме екскурзиите, кола наехме от pluscar излезе ни някъде около 120 евро за седмицата + горивото, а и пари от карта не ни блокираха, но това беше преди година и половина, за билети дебнах .... и ни излязоха около 1500 лв за цялото семейство - 4 човека + 1 куфар.
така че ..., решавай но знай, че ЛОРО парк и шоуто с косатките са неповторими и си заслужават!

# 811
  • Бургас
sneguratcka и аз така мисля, затова най-вероятно ще отидем, а и на нас определено ни се пътува, стига да няма скритискрити неуредености.
Виолетка 333 не мисля, че ще ни възтановят някаква сума. Все още не сме купили билети.
вели, sneguratcka през кои месеци ходихте, на ясно ли сте кога са евтини самолетните билети? Студиото за колко човека е? Ние сме пет човека, на подписването на договора казаха, че намало пр. в някои студия  можело + един човек,  само да предупредим, ама да те зарибят може всичко да ти кажат. Всъщност това беше едно от условията да си купим почивката, но в договора пише 4 човека явно и с това ще се разправяме?

# 812
4 възрастни, имат студия и за по 6 човека, ние първите 2 вечери спахме в такова, страхотно беше с огромна тераса към океана, доста отдалечено и не е в някои от изброените хотели - бил само "оборотен", но имаше две отделни спални с бани и WC и хол с диван - разтегаем, много искахме да ни оставят там ама идвало семейство с 3 деца и ние се преместихме в този в които посрещат - не е лош, доста по-добре от Нептун, където бяха настанили приятелите ни!
ние бяхме октомври, Снегурачка беше след нас и ми донесе диск от Лоро парк  Hug
билети купувах ... първо за връщане, после за "вътрешните" и накрая за отиване Joy, ама ние си направихме и разходки из Валенсия и Барселона, бяхме и по 2 нощувки в тези градове  Grinning

# 813
sneguratcka и аз така мисля, затова най-вероятно ще отидем, а и на нас определено ни се пътува, стига да няма скритискрити неуредености.
Виолетка 333 не мисля, че ще ни възтановят някаква сума. Все още не сме купили билети.
вели, sneguratcka през кои месеци ходихте, на ясно ли сте кога са евтини самолетните билети? Студиото за колко човека е? Ние сме пет човека, на подписването на договора казаха, че намало пр. в някои студия  можело + един човек,  само да предупредим, ама да те зарибят може всичко да ти кажат. Всъщност това беше едно от условията да си купим почивката, но в договора пише 4 човека явно и с това ще се разправяме?

Ние бяхме от 10.02.2014 - 17.02.2014 г. тогава билетите бяха много евтини. Бяхме 4 човека, но бяхме настанени в 2 отделни апартамента. В апартамента на приятелите с които бяхме имаше 2 спални с хол и кухненски бокс с 2 бани и тоалетни. А нашият апартамент беше само 1 спалня с хол и кухненски бокс. Ние пътувахме до Милано (Бергамо) с wizzair и оттам летяхме за Тенерифе с Raynair имахме престой 5-6 часа и разгледахме Бергамо през това време. На връщане летяхме през Мадрид с Ryanair а оттам с wizzair до София. Тук имахме 3-4 часа престой. Това е най-добрият преход  без нощувки по летищата. Ние пътувахме в понеделник и беше много удобно. Ние търсихме много варианти, но всички бяха с денонощие престой. Самолетните билети ни излезнаха много евтини, тъй като си купихме и абонаментна карта за Wizzair  и така спестихме 100 лв.  Вели бяха ходили преди нас и ни помогнаха много с инфо. Определено няма да съжалявате ако отидете. Нас само ни е яд, че неможахме да се качим на вулкана Тейде, тъй като заваля там сняг в деня в който щяхме да ходим и пътя беше затворен. Иначе времето през фервуари в Тенерифе беше супер, беше около 20-25 градуса.

# 814
  • Бургас
Благодаря момичета, да знаете, че след няколко месеца може да се свържа по телефона с някоя от вас(която ми го предостави☺) за да уточня някои детайли, все пак далечко си е.

# 815
И аз съм от излъганите с обща сума 850 лева и аз моля за някакви телефони Thinking

# 816
Ето нови три имена за организаторите който си разделят плячка. След последното предаване на господари на ефира се обнадеждихме. Обещаха в ефир, че с който са направили споразумени ще върнат парите. Ние сме едни от измамените с 750лв. уш направихме споразумение за връщане на парите, но уви 1 година ни вест ни пари. Време е ГОСПОДАРИТЕ ДА ГИ посетят да питат нас и тях дали са върнали парите.  #2gunfire

Nikolay Jelev
Петя Такева
Мая

Mincho Ivanov Minchev,
Димитър "Дудеков",
Слави Минчев,
Гeorgi Мarinov
А.Dimitrova,
Iva Mixailova ,
Анна,

Ако някой знае имената и на другите, моля да ги напише за да се помогне за връщането на парите на измамените!!!!

# 817
Здравейте и аз съм от измамените от тези мошеници. Прави ми впечатление, че Минчо не спи и по цял ден публикува измислици от различни имена. Освен този Николай Желев има още един със същото име Николай. Не мислите ли че е време да има нова серия на "Господарите" и да се крият някои хора в тоалетните отново, а други да плачат увити с пердета Laughing Grinning.
Много ми беше смешна горката Анни с тези телефони в ръка как ли се е обслужила след това????? newsm78
Мисля, че отново е време да се занимае с тях КЗП и да им наложат нова санкция за договорите които предлагат.
Всъщност истината е че тези измамници трябва да се гонят до дупка. Надявам се, че родителите им се гордеят с тях.
Аз съм готов да подадем колективна жалба в КЗП, а освен това и ще заведа дело срещу тях, вече съм се консултирал и с адвокат. Последният им адрес е на Ами Буе 72.
Ако има заинтригувани за действия срещу тях може да пишат.
Ако някой знае къде мислят да проведат среща да пише да отидем да ги видим като стари приятели.

# 818
Разбрах че са снимали ново предаване по Велик Ден в новия им офис на Солеос Вия ЕООД на ул."Ами Буе" №72. Ако някои ги търси за екскурзия там са. Продължават да взимат парите на хората. Чакаме да ни върнат нашите... имаме споразумение за възстановяване на сумата от 1 година. Дайте да се организираме и съберем вече всичките.!.!.!.

# 819
Здравейте, ние сега ще си ползваме такъв валчер за Тенерифе от въпросната фирма. Пълна лъжа не е безплатно, никаква томбола а който има пари да си го купи. Не ми се обяснява повече, че дера нерви от миналата година юни до сега. Ако искате повече информация пишете ми на facebook Mara Tasheva

# 820
Аз също съм от потърпевшите /или по скоро кандидат потърпевши/, само че за почивка в Малага. Когато решихме вчера със съпруга ми да им се обадим за да уточним датите за почивката, разбрахме че телефоните и офиса им на "Цар Симеон" е затворен. Почнах да се ровя и успях днес да се свържа с Анна която ми каза, че се намират на Витошка някъде, но не знаела номера и че в петък ще ми се обадят за да се разберем за среща. Разбира се че не им вярвам, но чакам до петък. Притеснява ме, че и този телефон може да не го вдигат в петък нататък и не знам  какво да правя.

# 821
Аз също съм от потърпевшите /или по скоро кандидат потърпевши/, само че за почивка в Малага. Когато решихме вчера със съпруга ми да им се обадим за да уточним датите за почивката, разбрахме че телефоните и офиса им на "Цар Симеон" е затворен. Почнах да се ровя и успях днес да се свържа с Анна която ми каза, че се намират на Витошка някъде, но не знаела номера и че в петък ще ми се обадят за да се разберем за среща. Разбира се че не им вярвам, но чакам до петък. Притеснява ме, че и този телефон може да не го вдигат в петък нататък и не знам  какво да правя.

Здравейте,
ще ни кажете ли какво стана? Успяхте ли да се свържете?

# 822
От тогава звъним ,но вече никой не вдига телефона, както и предположих. А чудо днес се свързах отново с обещание да ми пратят резервационна карта по email  да я попълня и да задействат нещата. Каза, че се местили в нов офис. Разбира се ,че аз не вярвам, че ще направят нещо и затова си обмислям вариант съд. Ако някой ги е съдил може да каже по подробно.

# 823
От тогава звъним ,но вече никой не вдига телефона, както и предположих. А чудо днес се свързах отново с обещание да ми пратят резервационна карта по email  да я попълня и да задействат нещата. Каза, че се местили в нов офис. Разбира се ,че аз не вярвам, че ще направят нещо и затова си обмислям вариант съд. Ако някой ги е съдил може да каже по подробно.

Адресът е бул. "Витоша" № 56. За утре 16.07.2015  в 13.00 часа ми обещаха среща в този офис. Трябва да се звъни на звънец с надпис Булленд или нещо такова, тъй като не са сменили името на фирмата.
Не съм сигурна, че ще се случи среща, предвид всичко, което изчетох след презентацията, на която бяхме поканени. Но смятам да опитам. Ако някой има възможност да дойде.

# 824
Ето нови три имена за организаторите който си разделят плячка. След последното предаване на господари на ефира се обнадеждихме. Обещаха в ефир, че с който са направили споразумени ще върнат парите. Ние сме едни от измамените с 750лв. уш направихме споразумение за връщане на парите, но уви 1 година ни вест ни пари. Време е ГОСПОДАРИТЕ ДА ГИ посетят да питат нас и тях дали са върнали парите.  #2gunfire

Nikolay Jelev
Петя Такева
Мая

Mincho Ivanov Minchev,
Димитър "Дудеков",
Слави Минчев,
Гeorgi Мarinov
А.Dimitrova,
Iva Mixailova ,
Анна,

Ако някой знае имената и на другите, моля да ги напише за да се помогне за връщането на парите на измамените!!!!

Още едно име: Йоана

Общи условия

Активация на акаунт