Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 332
  • 837
  •   1
Отговори
# 90
Нашият проблем не е, че ми предлагат някаква почивка, на която нямах желание да отида- в крайна сметка, както им обяснихме вече, ние си правим ранни резервации всяко лято и вече имахме платени почивки за това лято. Проблемът ми е, че ми говорят за система, чиито предтавители НЕ СА - нали сте съгласин, че те НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ RCI - последните нямат представител в българия. Тоест по телефона ме зарибяваха със "заблуждаващи послания"- това е некоректен маркетинг и просто ми изгубиха времето...А що се отнася до това да си купите от тях почивка за обзаведен аратамент, без храна и без полети за 1000 лв...това си е ваша работа- ние лично ползваме booking и се оправяме прекрасно без някакви измислени посредници...

# 91
  • София
Нашият проблем не е, че ми предлагат някаква почивка, на която нямах желание да отида- в крайна сметка, както им обяснихме вече, ние си правим ранни резервации всяко лято и вече имахме платени почивки за това лято. Проблемът ми е, че ми говорят за система, чиито предтавители НЕ СА - нали сте съгласин, че те НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ RCI - последните нямат представител в българия. Тоест по телефона ме зарибяваха със "заблуждаващи послания"- това е некоректен маркетинг и просто ми изгубиха времето...А що се отнася до това да си купите от тях почивка за обзаведен аратамент, без храна и без полети за 1000 лв...това си е ваша работа- ние лично ползваме booking и се оправяме прекрасно без някакви измислени посредници...

Абсолютно правилно, нали знаем поговорката за вълка.........

# 92

И сравнението с нашите курорти е неадекватно, изгубен.
Дори само защото и без "промоции" там е по-евтино от "изключителната оферта" на КЛМ. Писала съм по-напред откъде съм толкова сигурна.

Аз го сравнявам в смисъл, че ние харчим толкова за наши курорти и сега решихме вместо да ги даваме тук, да видим нещо ново и различно, дано успеем Hug,но го смятам за 4ма,за 7 дни- 400 лв на семейство без да броим децата.
 Някой от ходилите да каже наистина ли са с по 2 спални апартаментите newsm78

# 93
  • София

Абсолютно съм съгласна, при нас стояха по същия начин нещата. Но освен некоректния маркетинг, мен ме ядосаха и затова, че си позволиха да ми задават въпроси, чиито отговор не е тяхна работа - каква заплата взимаме, например.
До колкото разбирам по думите на Блед, RCI нямат практика да работят с посредници, което потвърждава тезата, че КЛМ са си абсолютни самозванци  #2gunfire

изгубен, наистина 400 лева са добра цена за  едноседмично настаняване на семейство с дете. Вярвам, че всички бихме се възползвали от такава оферта. Но помисли си, ти не плащаш на хотела 400лв. за услугата, която ти предоставя, както е редно да бъде, а ги плащаш на някакви си самозванци, защото хотелът ти предоставя тази услуга напълно безплатно! Както и да е... вашата почивка тепърва предстои и аз стискам палци да си изкарате чудесно и за миг да не мислите за тези недоразумения около КЛМ  Hug

И накрая, направи ми впечатление, че доста зачестиха коментари на скоро регистрирали се хора, които не спират да хвалят туристическата дейност на КЛМ, които от своя страна нямат лиценз за туроператор, забавано е  Laughing

# 94
  • София

Moharet "До колкото разбирам по думите на Блед, RCI нямат практика да работят с посредници"
Не твърдя със сигурност, дали ползват посредници, по точно може би ползват, но ние не сме ползвали, най-малко тази фирма.

# 95
  • София

И сравнението с нашите курорти е неадекватно, изгубен.
Дори само защото и без "промоции" там е по-евтино от "изключителната оферта" на КЛМ. Писала съм по-напред откъде съм толкова сигурна.

Аз го сравнявам в смисъл, че ние харчим толкова за наши курорти и сега решихме вместо да ги даваме тук, да видим нещо ново и различно, дано успеем Hug,но го смятам за 4ма,за 7 дни- 400 лв на семейство без да броим децата.
 Някой от ходилите да каже наистина ли са с по 2 спални апартаментите newsm78

Не знам дали те разбирам правилно: настаняват Ви 2 семейства в двуспален апартамент? За общо 800 лв?

# 96
Здравейте,ние с жената  си купихме такава екскурзия от тях,заминаваме Октомври месец.Ще вземем едно приятелско семейство и ще си разделим тези 850 лв за апартамента.Разбирам след като изчетох темите че били безплатни   ама   няма значение   мисля поносим разход е това.Билети засега под 300 евро  немога да намеря,както и цени за храна и пиене че ние сме си чревоугодници:))Нека някой от ходилите да сподели

# 97
Пепеляши,аз за това се навих с познати ще си поделим,и ние се притесняваме най-вече за храната,че си похапваме, дано някой сподели,а на презентацията и преди да подпишем пак питахме дали може с познати и дали това е за 2 спални и така казаха че е с 2 спални.... Tired

# 98
  • София
Присъединявам се към търсещите информация за стойността на прехранването там.

# 99
Да, има двустайни апартаменти и най-вероятно там настаняват тези, които са по 2 семейства. Ние бяхме в едностаен , много приличен - нямам никакви забележки към апартамента. По късно ще гледам да напиша някой ред, че след тия почивки и малко работа трябва да свърша Wink
Храненето е според зависи, гледах че масово има менюта за по около 10на евро на човек, но ние не сме пробвали. Ядяхме повече морска храна -  храната за нас е само за оцеляване, почти можем и без нея Mr. Green Телешки стекове ~12-17 евро, калмари ~8 евро, сангрия кана 10-12 евро, друго не помня.

# 100
Щом не са изпълнили договора си да ви настанят в луксозен хотел, защо не сте изказали лошите си впечатления по време на презентацията, на която вероятно присъстват мениджъри от водещата фирма, която ви е настанила. Нека всички присъстващи чуят!Също така е можело в знак на протест да откажете изобщо тази презентация и контактите с неучтивия делегат! Ако през първия ден мениджърът е бил зает с настаняване, през другите дни е трябвало да бъдете по настоятелни и да си търсите правата. Излиза, че те не си изпълняват договорените условия, а вие им посещавате презентациите и не си търсите правата там на място.

# 101
  • София
Да не говорим колко струва "разходката" до Тенерифе, която си остава изцяло за сметка на потърпевшите. По 250-300 евро билета - 2000-2400 лв. транспорт... Naughty

КЛМ нямат място в България!

Шотландецът/ирландецът, дето си прави далаверата тук, сериозно се е объркал. Най-добре да се омита, преди да са заведени по-сериозни дела срещу него.

# 102
Щом не са изпълнили договора си да ви настанят в луксозен хотел, защо не сте изказали лошите си впечатления по време на презентацията, на която вероятно присъстват мениджъри от водещата фирма, която ви е настанила. Нека всички присъстващи чуят!
Почивката се води за ``безплатна`` и там на място почти нищо не може да се направи. Общо взето тези от КЛМ България нямат нищо общо от момента в който стигнете. Тъй, като аз исках да видя стаята преди да се настаниме  отговора на рецепциониста беше ``you are here for free`` - така че....Слава богу ние сме имали късмет, защото за тези пари и на друго място да бяхме наели щеще да е същото, но нашето си беше съвсем ОК. Ние сме с добри впечатления  най-вече от о-ва, в хотела само спяхме - не сме се задържали там,като изключиме целият ден изгубен в тази презентация Close Така наречените представители имат интерес само да Ви продадат нещо / естествено решението трябва да е на мига/, за съдействие - бих казала, че въобще не може да се разчита. На всичкото отгоре нашият беше супер неинформиран. Добре, че ние сме достатъчно  грамотни и пътували, та въобще не сме и разчитали на него.

А що се отнася до транспортните разходи до о-ва - от която и държава да Ви предложат този тип настаняване транспорта все си и личен разход Peace

# 103
  • София
Щом не са изпълнили договора си да ви настанят в луксозен хотел, защо не сте изказали лошите си впечатления по време на презентацията, на която вероятно присъстват мениджъри от водещата фирма, която ви е настанила. Нека всички присъстващи чуят!
Почивката се води за ``безплатна`` и там на място почти нищо не може да се направи. Общо взето тези от КЛМ България нямат нищо общо от момента в който стигнете. Тъй, като аз исках да видя стаята преди да се настаниме  отговора на рецепциониста беше ``you are here for free`` - така че....Слава богу ние сме имали късмет, защото за тези пари и на друго място да бяхме наели щеще да е същото, но нашето си беше съвсем ОК. Ние сме с добри впечатления  най-вече от о-ва, в хотела само спяхме - не сме се задържали там,като изключиме целият ден изгубен в тази презентация Close Така наречените представители имат интерес само да Ви продадат нещо / естествено решението трябва да е на мига/, за съдействие - бих казала, че въобще не може да се разчита. На всичкото отгоре нашият беше супер неинформиран. Добре, че ние сме достатъчно  грамотни и пътували, та въобще не сме и разчитали на него.

А що се отнася до транспортните разходи до о-ва - от която и държава да Ви предложат този тип настаняване транспорта все си и личен разход Peace

Mi6i би ли казала вие къде бяхте настанени? Ще съм ти много благодарна, ако споделиш и малко повече инфо относно преживяването ви там, както и впечатления. На нас ни предстои след около 2 седмици да заминием и това за хлебарките определно ме притесни, ама много, наистина  Sad

# 104
Ние бяхме настанени в Regency Club, намира се срещу Нептуно - който явно е най-смотаният...
Представителят след като Ви посрещне първо ще се опита да Ви продаде една екскурзия по всички тур. места на о-ва срещу 50 евро на човек. Ние въобще не сме от груповите туристи, а и при тая цена номера не мина Mr. Green За 23 евро на ден си наехме кола от фирма Plus Car с която обходихме о-ва за една седмица надлъж и на шир. Най-много ни впечатли вулкана Тейде, не сме се качвали с лифта, пътя и пейзажа от Маска, ходихме до двата парка Лоро парк - нещо като малка зоологическа градина, но шоутата с орките, делфини и тюлени си струваха. Аква Парка - Сиам парк, нашият син много си пада по такива атракционни, а и всички се забавлявахме добре. Билетите за двата парка купихме от една тур.агенция там на място, в която случайно работеше българка срещу 53 евро на човек, за детето мисля че беше 36 евро. За съжаление сега видях, че записките в ай пада от Тенерифе са безследно изчезнали Close Ходихме до едно селце на около 20 км да хапваме прясна морска храна, но трябва да се сетя как се казваше.
Ходихме и на картинг, мъжете се забавляваха добре и там Wink Основно пиехме сангрия и хапвахме морска храна в разни селца по пътьом. Северната част е по малко туристическа, има разни симпатични селца - ние спирахме по пътя, където ни се стори по интересно.
В близост до хотела има голям супермаркет от където може да си пазарувате за закуска или ако нещо искате да си приготвяте в апартамента. При нас имаше добре оборудван кухненски ъгъл с всичко необходимо.
Това е съвсем в кратце, така че ако имаш конкретни питания ще се постарая да съм ти от полза Hug

Общи условия

Активация на акаунт