Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 404
  • 837
  •   1
Отговори
# 465
valena42 днес съпругът ми ходи до там и ситуацията не е много обещаваща. Може да спестиш разходката на твоя съпруг, защото там няма никой, офисът е като напуснат. Стоят три компютъра, столовете са обърнати. И аз изпратих заявка за резервация и от тогава нищо. последнен контакт с тях имах в края на ноември 2013, като идеята ми беше за пътуване края на април или началото на май 2014.

# 466
  • София

1.Това че още същия ден на подписването на договора се изпраща сума до Риджънси, което е абсолютна лъжа защото те не само, че не са получили пари от вас ами даже ви дават на вас такива за всяко изпратено семейство - информация, която имам от самия делегат, който е действителен служител на Риджънси.

2. И най-важното -  че тази почивка струва 920/860 или там колкото я пуснете за деня. Кажете си на хората, че почивката е безплатна,  а тези пари покриват вашите разходите по промотирането (сигурна съм, че бихте могли да намалите тази сума наполовина). Убедена съм че с една такава стратегия и по откровено представяне на информацията пред евентуалните туристи  бихте имали по-голям успех и по-малко зложелатели.

3. И трето, но не на последно място разбира се. Повишете нивото на компетентност на консултиращите девойки в офиса - особено на едната (Ана мисля се казваше). Това е човекът, който общувайки с хората се явява лицето на компанията и който би следвало да им вдъхне доверие, а не да ги отблъсне с глупаво бръщолевене, чиято цел е да замаже ниското й ниво на информираност и липсата на отговорност към поетите й задължения.

Уважаема Г - жо, ще ви отговоря на всяка една точка как стоят нещата:

1. Относно делегата - това са масово хора, които имат за цел да продадат пакет "ваканционна собственост"! Те не получават никакво твърдо заплащане, само % от сделките, които направят. Какви ли не неща биха ви казали някои хора за да спечелят доверието ви, но някой показа ли ви черно на бяло такъв документ? Защото ни е на наши клиенти им показваме Fly By Agreement Contracts с легализиран превод, ако ви говорят нещо въобще подобен род документация! Там черно на бяло са всички условия и точки за отношенията между Дружеството и Клубът! Колкото до получаване на сума от тях за пратено семейство - това е при положение, че решат да се възползват от въпросната услуга!

2. Сумата е достатъчно добре калкулирана. В това отношение да Ви кажа, че почти навсякъде другаде в Европа, където има агенти на Клуба, почивките се продават на същата цена само, че в евро! Когато сте част от един екип по - скоро може да давате съвети, като не сте наясно с почти нищо обаче не може и да предполагате какви са разходите на една фидма в подобна сфера!

3. Тук вече става събеседване на лична основа ми се струва. Винаги ще има клиенти, които харесват даден служител и такива, които не. Момичетата редовно получават благодарствени картички и писма, шоколадови бонбони, сувенири и други символични такива за добре свършената си работа. Не мисля обаче, че аз или вие сме в компетенция и право да коментираме трети лица по форуми, както и да раздаваме квалификации. Да не забравяме, че един служител прави това, което му се казва от висшестоящите в йерархията и това както ви го нарекохте "бръщолевене" е по - добрият вариант, отколкото да няма никаква комуникация, нали така?

Уважаеми г-не/ г-жо ShyGuy,

След като искате да си пишем, така да бъде - аз отговори по моите коментари не видиях, въпреки че претендирате да са такива.

Относно първата точка, която се опитвата да ми оспорите, аз като ползвател на услугата мога категорично да заявя, че освен делегата, рецепционистката и управителката на хотела ме увериха, че аз и моето семейсвто сме НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО настанени в хотела им и КЛМ не е превеждала никакви пари за този престой. Писмено потвърждение за това не мисля, че е необходимо. Вие лъжете хората, че превеждате парите им на хотела, което си е чиста форма ИЗМАМА.

Колко добре е калкулирана сумата ви, дейсвително само вие може да си знаете. Факт е обаче, че само за консултация и представяне - каквата реално се явява вашата услуга, тя е твърде висока. И ако не мислите, че е така защо просто не се представяте по този начин пред хората, а не да ги мамите за това, че плащате известна част от стойността на преведените им пари на хотела. Нека сами да преценят дали 920 лв. си залужават да бъдат дадени само на вас, а там на място да бъдат третирани като гости - т.е. без право на глас и избор при настаняването им - каквато именно се оказва реалната ситуация.

По трета точка относно компетенцията на служителите ви - това, което ви казвам е безценната обратна връзка на клиент. Това, че вие в него не съзирате ценна информация си е ваш и на организацията ви проблем. Аз заставам твърдо зад всяка една от думите си относно определяне поведението на служителката ви, включително и зад бръщолевенето защото в по-голямата част от времето си тя правеше точно това, опитвайки се да оправдае липсата си на дейсвия и неосъществена комуникация. Обаче нямам намерение да занимавам целия форум с детайли относно комуникацията ми и взаимодействието ми с въпросната Ана, а и виждам, че вие нямате никакво намерение да чуете това което казвам, приемайки го като нещо градивно, а не като нещо, от което трябва да се отбранявате, затова приключвам с разводняването на темата до тук.  

Така или иначе, може поне да се замислите, ако действително всичко с тази (тези) фирма е толкова изрядно докуметално, морално и по отношение на облужване, защо тази тема изобщо съществува във форума? Интересен въпрос, но май по-скоро риторичен Simple Smile

# 467
valena42 днес съпругът ми ходи до там и ситуацията не е много обещаваща. Може да спестиш разходката на твоя съпруг, защото там няма никой, офисът е като напуснат. Стоят три компютъра, столовете са обърнати. И аз изпратих заявка за резервация и от тогава нищо. последнен контакт с тях имах в края на ноември 2013, като идеята ми беше за пътуване края на април или началото на май 2014.
Благодаря за информацията, явно няма смисъл. Телефоните все още са неактивни, а аз се чувствам, като последната глупачка. Но..., човек се учи, докато е жив. Sad

# 468
Здравейте!
Много ме развълнувахте с темата. Не ми стана ясно в какво точно е измамата на фирмата? Може и да има нещо такова но така и не разбрах?!  Договорите, който се подписват са със срок на изпълнение 18 месеца. Сумата която се плати в началото - 850 лв точно е описана в дог. че е за административни разходи.
Момичетата по тел бяха изключително любезни и внимателни (поне за сега е така, по нататък не знам)
Винаги си има доволни и недоволни.
Мисля, че това което е най-важното е все пак като се отиде в Тенерифе да имаш запазен апартамент отговарящ на обещанията. Посрещането от лице на фирмата би било много добре, но ако не стане е чак болка за умиране. Но ако отидеш и се окаже че нямаш резервация , ето това е огрооооооооооооомен проблем. Затова питам имал ли е някой проблем с тази фирма относно настаняването?
Подписахме договор на 21.12.13 и смятаме да пътуваме месец май.
Много ще съм Ви благодарна ако споделите ЛИЧНИ впечатления.

Проблема е ,че ако знаеше нямаше да дадеш тези пари на фирмата,а щеше да отидеш безплатно там за 1 седмица да пробваш,само незнам как щеше да си резервираш,може би директно по телефон,аз нямаше да знам за Тенерифе и нямаше да отида да купя билети, ако някой ми каже че там ще ме чакат безплатно,стори ми се добра цена за 4ма,все още се чудя дали са две спалните,но се надявам да разбера.....мнооого страшно звучи тук из темата това заминаване,направо невероятно..остана ли някой тук който му предстои да пътува? newsm78 Определено без фирма и резервация не бих тръгнала и да ми каже някой че ми е безплатно,като сме свикнали да плащаме,ще плащаме на посредници и тва е ,иначе разбирам тези,които си искат парите в законния срок и незнам защо някой си мисли че щом не е упоменато в договора нямаш право на отказ,това е глупаво,проверете в закона..... ooooh!

# 469
Така като чета може и да не видим Тенерифето ooooh! защо хора които искат да отидат немогат да си направят резервацията,този човек ще отговори ли?

Вижте му първия пост в бгмамма-цитирам
'' Свободно време и интереси / Клюкарник / Re: Измама - анкета по телефона, после - презентация на парочистачка !!!  : Пон., 12 Март 2012, 21:06 

Това българите сме страшно ограничени хора!!! Как може толкова векове да живеем в черупките си не ми е ясно и винаги като ни предложат нещо ново и различно, нестандартно да се крием като мишки и да отказваме дори и да проучим идеята!

Признавам, че в началото като ни поканиха бяхме скептични със съпругата ми, но сега много съжалявам, че не надавахме защото офертата беше страхотна! Проучихме компанията-майка, става дума за нещо много мащабно - https://www.rci.com/RCI/ . Проучихме и тях дали имат лиценз и са регистрирани като маркетингова агенция, но вече е късно... Най ме е яд, че не можахме да заведем децата на острова, а това е почивка веднъж в живота и се съмнявам да имаме средства от тук нататък за останалите агенции, проверихме и тях и става дума за много високи цени...''

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 17:19 от изгубен

# 470
  • Пловдив
Изгубен, вие отказахте ли се в крайна сметка? То, не че явно има възможност да се отиде май, като чета някои от последните постове. Приказките пък за "почивката на живота"  са абсурдни и смехотворни - като че ли получаваш нещо кой знае какво за никакви пари. Всъщност е точно обратното - прецакването е пълно. Като прибавиш всички съпъстстващи разходи излиза сериозна цифра и никак не е по-евтино от организирана почивка на същия остров. И да се повтарям, ще продължа да пиша, за да има шанс повече хора да прочетат преди да отидат на презентация.

# 471
  • София

Вижте му първия пост в бгмамма-цитирам
'' Свободно време и интереси / Клюкарник / Re: Измама - анкета по телефона, после - презентация на парочистачка !!!  : Пон., 12 Март 2012, 21:06 

Това българите сме страшно ограничени хора!!! Как може толкова векове да живеем в черупките си не ми е ясно и винаги като ни предложат нещо ново и различно, нестандартно да се крием като мишки и да отказваме дори и да проучим идеята!

Признавам, че в началото като ни поканиха бяхме скептични със съпругата ми, но сега много съжалявам, че не надавахме защото офертата беше страхотна! Проучихме компанията-майка, става дума за нещо много мащабно - https://www.rci.com/RCI/ . Проучихме и тях дали имат лиценз и са регистрирани като маркетингова агенция, но вече е късно... Най ме е яд, че не можахме да заведем децата на острова, а това е почивка веднъж в живота и се съмнявам да имаме средства от тук нататък за останалите агенции, проверихме и тях и става дума за много високи цени...''

Много е интересно как този човек Shy Guy - който дефакто е служител на така споменаваната фирма. Казва се Минчо - може да видите от профила му, а и аз мисля, че съм се срещала с него всъщност се опитва да се представи за потребител също зарибен от фирмата. Голям смях  Joy Големи мошеници  #2gunfire

# 472
В началото бях с моите родители на такава презентация преди около 2 години и така започнах работа в компанията и организацията до ден днешен. Тогава коментара е от името на баща ми, след това успях да посетя острова с майка ми и т.н. Информация, която не мисля, че е нужно тук да обяснявам. Надали някой се интересува от моята биография. Нека да съм полезен както обещах!

Доколкото знам г-жа Валентина Симеонова е получила вече потвърждение за датите на почивката. За останалите давам два телефона за информация и резервация:

0988986673 - за всякакви въпроси относно почивката и организацията.
0034922713070 - директноот Клуба в Тенерифе вдига Елена, която прави резервации за всички клиенти от кампаниите на КЛМ и HMS.

За нещо допълнително ще продължавам да следя форума когато имам възможност!

# 473
  • София
Съдействате ли и да върнете сумите на хората с подписани от фирмата уведомления за прекратяване на договора в срок? Интересно как за нови резервации има обратна връзка с офисите, а в същото време фирмата е с обявена несъстоятелност и неоткриваема за възвръщане на задълженията.   #2gunfire

# 474
Явно г-н Минчо се отказа да отговаря на моите твърдения! Може би е решил първо малко да почете Wink Присъединявам се към въпроса на дамата преди мен - Ще съдействате ли на десетките хора, които искат да си върнат парите? Питам, тъй като се представяте за много загрижен и добронамерен служител  Joy И следващият ми въпрос към Вас е - защо се криете от хората? Да не би да ви е страх от нещо?  hahaha  hahaha  hahaha

# 475
Изгубен, вие отказахте ли се в крайна сметка? То, не че явно има възможност да се отиде май, като чета някои от последните постове. Приказките пък за "почивката на живота"  са абсурдни и смехотворни - като че ли получаваш нещо кой знае какво за никакви пари. Всъщност е точно обратното - прецакването е пълно. Като прибавиш всички съпъстстващи разходи излиза сериозна цифра и никак не е по-евтино от организирана почивка на същия остров. И да се повтарям, ще продължа да пиша, за да има шанс повече хора да прочетат преди да отидат на презентация.

АА не ,не сме се отказали,търся билети ooooh! имаме още време до изтичане на договора,онзи ден ми звъняха,ще се ходи,сами ме търсят,май четат тук де,ама няма лошо  да четат ,понеже пари няма да върнем поне да отидем... #Crazy

# 476
Явно г-н Минчо се отказа да отговаря на моите твърдения! Може би е решил първо малко да почете Wink Присъединявам се към въпроса на дамата преди мен - Ще съдействате ли на десетките хора, които искат да си върнат парите? Питам, тъй като се представяте за много загрижен и добронамерен служител  Joy И следващият ми въпрос към Вас е - защо се криете от хората? Да не би да ви е страх от нещо?  hahaha  hahaha  hahaha

За съжаление ми е доста натоварен месец и нямам време да вися по форуми по цял ден и да си циклим една и съща дискусия. Нямам за намерение да убеждавам никого в нищо, което му е против разбиранията. Казах и преди, че сме свободна държава и всеки има право на мнение, стига да е подплътено с добри аргументи.

Аз като човек, който има връзка с Клуба мога да съдействам относно самата почивка по всякакъв начин. Относно тези 20 договора, които са със споразумение за отказ - не зависи от мен, но е логично, че когато една фирма не осъществява повече продажби няма как и да изплати обратно сумите, които са платили. Всъщност три от тях склониха даже да пътуват след като разбраха, че наистина се прави нужната организация. Ако и останалите решат - винаги може да се организира нещо, дори и друга дестинация ако е въпрос на финанси. Това е, което мога да съдействам аз за предната рекламна компания, както и да отговарям главно за новата.

Иначе аз не съм се скрил от никого, ако това имате в предвид. За други хора не мога да поемам ангажимент. Самият факт, че съм тук говори достатъчно според мен. По лични съобщения вече комуникирам и с няколко потребители, имащи почивки за изпълнение. Няма да пренебрегна никого. Нямам намерение обаче да влизам в глупави спорове и да се хващам за грозни остри нападки, не ми е в стила и възпитанието. От тук нататък ще отговарям само на хора, които имат молби и разумни въпроси. Благодаря!

# 477
ЗДРАВЕЙТЕ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ХОДИЛИТЕ ДО ТЕНЕРИФЕ ДА МИ КАЖЕ КАКС Е ТАКСУВАТ РАЗГОВОРИТЕ, ТЪЙ КАТО ОТ ГЛОБУЛ НЕМОГАТ ДА МИ ДАДАТ ИНФОРМАЦИЯ. ИМА ЛИ НЯКАКВИ КАРТИ ЗА ЕВТИНИ РАЗГОВОРИ ИЛИ СВОБОДЕН WIFI?

# 478
здравейте, може ли да бъде променена дестинацията, и можете ли да съдействате за набавяне на самолетни билети на разумни цени, защото и това е една от неприятните ситуации в които поставят хората като казват че били около 400лв на човек двупосочно. Моля намерете ни билети на тази цена. Мислим да отидем септември, а ако може и смяна на дестинацията...супер!!!

За съжаление ми е доста натоварен месец и нямам време да вися по форуми по цял ден и да си циклим една и съща дискусия. Нямам за намерение да убеждавам никого в нищо, което му е против разбиранията. Казах и преди, че сме свободна държава и всеки има право на мнение, стига да е подплътено с добри аргументи.

Аз като човек, който има връзка с Клуба мога да съдействам относно самата почивка по всякакъв начин. Относно тези 20 договора, които са със споразумение за отказ - не зависи от мен, но е логично, че когато една фирма не осъществява повече продажби няма как и да изплати обратно сумите, които са платили. Всъщност три от тях склониха даже да пътуват след като разбраха, че наистина се прави нужната организация. Ако и останалите решат - винаги може да се организира нещо, дори и друга дестинация ако е въпрос на финанси. Това е, което мога да съдействам аз за предната рекламна компания, както и да отговарям главно за новата.

Иначе аз не съм се скрил от никого, ако това имате в предвид. За други хора не мога да поемам ангажимент. Самият факт, че съм тук говори достатъчно според мен. По лични съобщения вече комуникирам и с няколко потребители, имащи почивки за изпълнение. Няма да пренебрегна никого. Нямам намерение обаче да влизам в глупави спорове и да се хващам за грозни остри нападки, не ми е в стила и възпитанието. От тук нататък ще отговарям само на хора, които имат молби и разумни въпроси. Благодаря!

# 479
Здравей Вилекула, нашите билети излезнаха по 413 лв. на човек. Можеше да излезнат и по евтини, но ден преди да закупим билетите за единият полет двигнаха цената с 30 евро. Така че билети, без багаж, т.е. само с ръчен багаж може да се намерят, но много зависи кой месец ще летите и кога купувате билетите. ние летим сега на 10.02.2014 с wizz air до Милано и от там до Тенерифе с Ryanair. На връщане летим до Мадрид с Ryanair и от Мадрид с Wizair. Билета до Милано ни излезна 15 евро. Има евтини билети но трябва малко да се поровите!

Общи условия

Активация на акаунт