Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 421
  • 837
  •   1
Отговори
# 480
Здравей Вилекула, нашите билети излезнаха по 413 лв. на човек. Можеше да излезнат и по евтини, но ден преди да закупим билетите за единият полет двигнаха цената с 30 евро. Така че билети, без багаж, т.е. само с ръчен багаж може да се намерят, но много зависи кой месец ще летите и кога купувате билетите. ние летим сега на 10.02.2014 с wizz air до Милано и от там до Тенерифе с Ryanair. На връщане летим до Мадрид с Ryanair и от Мадрид с Wizair. Билета до Милано ни излезна 15 евро. Има евтини билети но трябва малко да се поровите!
здравейте, благодаря ви за инфото. Колко време преди датата си закупихте билетите и с търсачка или програма намерихте толкова евтини билети? Ние сме 4-ма и смятаме да посетим острова септември след средата. Но където и да погледна, прегледала съм всички възможни авиокомпании, билети под 2300лв няма. Затова ви питам как успяхте???

# 481
здравейте, благодаря ви за инфото. Колко време преди датата си закупихте билетите и с търсачка или програма намерихте толкова евтини билети? Ние сме 4-ма и смятаме да посетим острова септември след средата. Но където и да погледна, прегледала съм всички възможни авиокомпании, билети под 2300лв няма. Затова ви питам как успяхте???
[/quote]

www.wizzair.com
www.ryanair.com
http://wizzair.com/bg-BG/Select
https://www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=en-gb& … p;lc=en-gb#Select
https://www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=en-gb& … p;lc=en-gb#Select

август и септември са малко по скъпи билетите, ако може да отложите за октомври, ноември, тогава ценита са по евтини. Ние направихме и един друг трик. Закупихме членска карта на wizzair която струва 59 лв. и спестихме 160 вл. за четиримата.

# 482

www.wizzair.com
www.ryanair.com

август и септември са малко по скъпи билетите, ако може да отложите за октомври, ноември, тогава ценита са по евтини. Ние направихме и един друг трик. Закупихме членска карта на wizzair която струва 59 лв. и спестихме 160 вл. за четиримата.
[/quote]
от къде и как закупувате картата? Извинете за тъпите въпроси, но не съм пазарувала самолетни билети до сега.Винаги сме ходили организирано и това е било ангажимент на агенцията...

# 483
в сайта на wizzair
http://wizzair.com/bg-BG/travel_services/Wizz_Xclusive_Club
Важи 1 година, затова е по добре, когато си купувате билетите да ги активирате. може до 9 билета да купувате с отстъпка, само че задължително титуляра на картата трябва да пътува, това е условието. Преди да закупите билетите платете за членство и след това билетите са ви с 20 лв. по евтини. Ние пътуваме 4 човека и реално спестихме 160 лв, от които платихме членството и сме на далавера чисто 100 лв. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И един съвет, първо проучете цените и дати за самолетите и тогава се свързвайте с агенцията.
ние пътуваме понеделник и се връщаме понеделник, така най-добре ни пасват дните за да нямаме голям престой по летищата. имаме по 5 часа престой в Бергамо (Милано) и 5 часа престой в Мадрид, а иначе другите са с нощувки по летищатата!

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 10:08 от sneguratcka

# 484
в сайта на wizzair
http://wizzair.com/bg-BG/travel_services/Wizz_Xclusive_Club
Важи 1 година, затова е по добре, когато си купувате билетите да ги активирате. може до 9 билета да купувате с отстъпка, само че задължително титуляра на картата трябва да пътува, това е условието. Преди да закупите билетите платете за членство и след това билетите са ви с 20 лв. по евтини. Ние пътуваме 4 човека и реално спестихме 160 лв, от които платихме членството и сме на далавера чисто 100 лв. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И един съвет, първо проучете цените и дати за самолетите и тогава се свързвайте с агенцията.
ние пътуваме понеделник и се връщаме понеделник, така най-добре ни пасват дните за да нямаме голям престой по летищата. имаме по 5 часа престой в Бергамо (Милано) и 5 часа престой в Мадрид, а иначе другите са с нощувки по летищатата!
благодаря за инфото. Но ми е странно как сте успели резервацията да ви е от понеделник до понеделник. На нас ни казаха, че заминаването трябва да е само в ден вторник или петък. Илие вие тръгвате с ден по-рано и се връщате с ден по-късно???

# 485
АМИ НИКОЙ НЕ НИ Е КАЗВАЛ ОТ КОГА ДО КОГА ТРЯБВА ДА Е ПОЧИВКАТА, КОГАТО ТИ ИСКАШ. ВЪВ ВТОРНИК НЯМ АПОЛЕТИ, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СПИТЕ ЕДИН ДЕН В БЕРГАМО, ИЛИ ДО КЪДЕТО ЛЕТИТЕ И ПОСЛЕ НА ВРЪЩАНЕ ДА СПИТЕ ПАК НЯКЪДЕ ЗАЩОТО НЯМА ВРЪЗКА СЪС САМОЛЕТИТЕ. ИМА ОКОЛО 24 ЧАСА ПРЕСТОЙ. НИЕ СИ ПОСОЧИХМЕ ДАТИ ОТ КОГА ДО КОГА И ТЕ САМО НИ ОТГОВОРИХА, ЧЕ Е РЕЗЕРВИРАНО ЗА ТАЗИ ДАТА КОЯТО СМ ПОСОЧИЛИ. НА ТАЗИ ДАТА ПЪТУВАТ ДОРИ ОЩЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО, ОСВЕН НАС 4-МАТА. НИЕ СМЕ СЪС "СОЛ МАРКЕТИНГ", НЕ ЧЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ МОЖЕ БИ С КОЯ ФИРМА ПЪТУВАМЕ. ДРУГОТО СЕМЕЙСТВО НЕЗНАМ С КОЯ ФИРМА СА.
БИ ТРЯБВАЛО ТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ С ВАС А НЕ ВИЕ С ТЯХ.

# 486
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ХОДИЛИТЕ ДО ТЕНЕРИФЕ ДА МИ КАЖЕ КАКС Е ТАКСУВАТ РАЗГОВОРИТЕ, ТЪЙ КАТО ОТ ГЛОБУЛ НЕМОГАТ ДА МИ ДАДАТ ИНФОРМАЦИЯ. ИМА ЛИ НЯКАКВИ КАРТИ ЗА ЕВТИНИ РАЗГОВОРИ ИЛИ СВОБОДЕН WIFI?

Като пристигнете на летището веднага получавате смс за цената на разговорите. В хотела на всеки гост се дава парола за свободен WIFI! Не сме имали проблем с интернета, беше бърз, когато ни оставаше време да го ползваме!

Да допълня само....когато се уговаряте с агента за презентацията, разговорите по мобилния на острова, както и смс са няколко пъти по-скъпи отколкото към България (за нас към България беше около 36 ст. с Mtel)! По-добре е да се разбирате с агента да се чувате по вътрешната линия в хотела!

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 18:16 от veruchi

# 487
Като пристигнете на летището веднага получавате смс за цената на разговорите. В хотела на всеки гост се дава парола за свободен WIFI! Не сме имали проблем с интернета, беше бърз, когато ни оставаше време да го ползваме!

Да допълня само....когато се уговаряте с агента за презентацията, разговорите по мобилния на острова, както и смс са няколко пъти по-скъпи отколкото към България (за нас към България беше около 36 ст. с Mtel)! По-добре е да се разбирате с агента да се чувате по вътрешната линия в хотела!
[/quote]

Благодаря за инфото!

# 488
И аз съм поредната измамена от въпросната фирма. Подписах договор с тях на 02.02.2014г. за което много съжалявам и се срамувам ! За да предпазим други хора предлагам да сигнализираме ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.  Мисля, че с тяхна помощ можем да прекратим тази измамна дейност.

# 489
И аз съм поредната измамена от въпросната фирма. Подписах договор с тях на 02.02.2014г. за което много съжалявам и се срамувам ! За да предпазим други хора предлагам да сигнализираме ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.  Мисля, че с тяхна помощ можем да прекратим тази измамна дейност.
Аз им писах още юли месец, но не ми отговориха, може би трябва да има сигнал от повече хора! Не губете време започвайте разваляне на договора и след това, ако трябва и съдебен процес, не оставяйте нещата така, осъдете ги, ако не искат да Ви върнат парите!

# 490
Здравейте,реших и аз да се включа.Аз също имах много съмнения,но реших да рискувам.Вече имаме самолетни билети и ще летим на 15,05,2014 г..Но преди да закупим билетите се свързах с Елена в Тенерифе да съм сигурна,че имаме резервация,въпреки ,че от София ни бяха изпратили такава по мейл.Но аз съм счетоводител и за мен документ без печат не е верен документ.След като се свързах с въпросната Елена,която беше много мила и отзивчива, /дори тя ме набра по телефона,понеже имали право на безплатни служебни тел.разговори/,потвърди ми резервацията,обясни ми какво трябва да направя след това и аз си купих билетите.За информация на всички,които ги интересува помествам всички възможни начини за свързване с Елена и regencyresorts ,които тя ми даде.
Елена
email. tm.bul@destinationtenerife.com
tel. 0034 922 716497 -   на който се обажда тя
tel. Office 0034 922 713070
Fax. 0034 922 761104
www.regencyresorts.com
www.destinationtenerife.com

Успех на всички!

# 491
Въпроса е, че билетите са скъпи,а тук повечето се ядосват, че са излъгани, защото било безплатно,ама не са знаели.....  кажете за колко излезнаха вашите билети.....ние още търсим ooooh!

# 492
Нашите са 832 лева на човек - в двете посоки, до /от южното летище. Спряхме да търсим, защото наша близка /от турист.агенция/ ни сподели, че надали ще паднат надолу, в периода в който ще пътуваме. Скъпичко е. Няма директни полети сега. Прекачваме, а в Испания имаме две нощувки /хотела там е евтин вече ни потвърди резервациите/. Погледнете през Солун как е. Ние вече платихме частично и не върви да променяме. Така, че ще разказваме, но нека се върнем.  Simple Smile  Относно фирмата за момента лично ние нямаме проблем с комуникацията! Заявихме дати, получихме потвърждение, надявам се всичко да е наред!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 18:42 от Leidi Di

# 493
Ние летим на 10.02. В края на ноември купихме билетите, за двама - 690лв в двете посоки. Летим до Милано, после до Лондон и от там до Тенерифе юг. На връщане през Мадрид до Сф. Около 3 месеца преди желаната дата билетите са най-изгодни

# 494
Здравейте,имам въпрос,някой може ли да ми даде актуален телефон на HML в София ,защото не мога да се свържа с тях.Вече имам потвърдена информация от Тенерифе,купила съм билетите,но имам въпроси към HML ,но не мога да се свържа.Ще ви бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт