Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 379
  • 837
  •   1
Отговори
# 495
Малко по-рано един Минчо беше писал телефони.Опитай на тях

# 496
Благодаря,ще потърся.Лека вечер.

# 497
Явно г-н Минчо се отказа да отговаря на моите твърдения! Може би е решил първо малко да почете Wink Присъединявам се към въпроса на дамата преди мен - Ще съдействате ли на десетките хора, които искат да си върнат парите? Питам, тъй като се представяте за много загрижен и добронамерен служител  Joy И следващият ми въпрос към Вас е - защо се криете от хората? Да не би да ви е страх от нещо?  hahaha  hahaha  hahaha

За съжаление ми е доста натоварен месец и нямам време да вися по форуми по цял ден и да си циклим една и съща дискусия. Нямам за намерение да убеждавам никого в нищо, което му е против разбиранията. Казах и преди, че сме свободна държава и всеки има право на мнение, стига да е подплътено с добри аргументи.

Аз като човек, който има връзка с Клуба мога да съдействам относно самата почивка по всякакъв начин. Относно тези 20 договора, които са със споразумение за отказ - не зависи от мен, но е логично, че когато една фирма не осъществява повече продажби няма как и да изплати обратно сумите, които са платили. Всъщност три от тях склониха даже да пътуват след като разбраха, че наистина се прави нужната организация. Ако и останалите решат - винаги може да се организира нещо, дори и друга дестинация ако е въпрос на финанси. Това е, което мога да съдействам аз за предната рекламна компания, както и да отговарям главно за новата.

Иначе аз не съм се скрил от никого, ако това имате в предвид. За други хора не мога да поемам ангажимент. Самият факт, че съм тук говори достатъчно според мен. По лични съобщения вече комуникирам и с няколко потребители, имащи почивки за изпълнение. Няма да пренебрегна никого. Нямам намерение обаче да влизам в глупави спорове и да се хващам за грозни остри нападки, не ми е в стила и възпитанието. От тук нататък ще отговарям само на хора, които имат молби и разумни въпроси. Благодаря!

Здравейте,бих искала да ми дадете някакви телефони за връзка с офиса в София,вече сме си купили билетите за Тнерифе,но не мога да се свържа с офиса за уточняващи въпроси.Благодааря предварително.

# 498
0988986673 - за всякакви въпроси относно почивката и организацията.
0034922713070 - директноот Клуба в Тенерифе вдига Елена, която прави резервации за всички клиенти от кампаниите на КЛМ и HMS.

# 499
И аз съм поредната измамена от въпросната фирма. Подписах договор с тях на 02.02.2014г. за което много съжалявам и се срамувам ! За да предпазим други хора предлагам да сигнализираме ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.  Мисля, че с тяхна помощ можем да прекратим тази измамна дейност.
Здравейте,имам въпрос,някой може ли да ми даде актуален телефон на HML в София ,защото не мога да сxе свържа с тях.Вече имам потвърдена информация от Тенерифе,купила съм билетите,но имам въпроси към HML ,но не мога да се свържа.Ще ви бъда много благодарна.
            tiq sa palni izmamnici kriqt se kato mi6ki

# 500
И аз съм поредната измамена от въпросната фирма. Подписах договор с тях на 02.02.2014г. за което много съжалявам и се срамувам ! За да предпазим други хора предлагам да сигнализираме ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.  Мисля, че с тяхна помощ можем да прекратим тази измамна дейност.
Здравейте,имам въпрос,някой може ли да ми даде актуален телефон на HML в София ,защото не мога да сxе свържа с тях.Вече имам потвърдена информация от Тенерифе,купила съм билетите,но имам въпроси към HML ,но не мога да се свържа.Ще ви бъда много благодарна.
            tiq sa palni izmamnici kriqt se kato mi6ki
telefoni mnogo ama nikoi ne otgovarq na tqh i az imam potvardenarezervaciq ama taka kato gledams neq moga samo anusa da si izbar6a

# 501
0988986673 - за всякакви въпроси относно почивката и организацията.
0034922713070 - директноот Клуба в Тенерифе вдига Елена, която прави резервации за всички клиенти от кампаниите на КЛМ и HMS.

na parviq nomer nqma smisal dase zvani poneje nikoi nqma da vdigne

# 502
Здравей Вилекула, нашите билети излезнаха по 413 лв. на човек. Можеше да излезнат и по евтини, но ден преди да закупим билетите за единият полет двигнаха цената с 30 евро. Така че билети, без багаж, т.е. само с ръчен багаж може да се намерят, но много зависи кой месец ще летите и кога купувате билетите. ние летим сега на 10.02.2014 с wizz air до Милано и от там до Тенерифе с Ryanair. На връщане летим до Мадрид с Ryanair и от Мадрид с Wizair. Билета до Милано ни излезна 15 евро. Има евтини билети но трябва малко да се поровите!
здравейте, благодаря ви за инфото. Колко време преди датата си закупихте билетите и с търсачка или програма намерихте толкова евтини билети? Ние сме 4-ма и смятаме да посетим острова септември след средата. Но където и да погледна, прегледала съм всички възможни авиокомпании, билети под 2300лв няма. Затова ви питам как успяхте???
takiva bileti nqma nqma i da ima
\

# 503
po skoro da se saberem i da gi lin4uvame publi4no poneje nikoi ne6te da si mradne prasta okaza se 4e tva sa legalni izmamnici

# 504
И аз мога да споделя, дано господинът отговори и на мен. Ние със съпругът ми също платихме въпросната почивка до Тенерифе на една от презентациите на КЛМ в София. Платихме я през март 2013/ срокът на договора е 18 месеца/. В началото на декември 2013 си уточнихме дати за почивка и писахме на фирмата . Искахме да почиваме между 31.03.2014 и 06.04.2014. След доста голяма кореспонденция се оказа, че не могат да ни приемат да почиваме в този период, въпреки, че бяхме спазили изискването - да заявим периода 3 месеца по - рано. След което изведнъж кореспонденцията спря и вече на пети мейл нямам никакъв отговор - въпреки, че предложихме да променим периода за летния сезон. Звънях на посочените телефони - не са активни. Остава само да отидем на адрес, което сигурно ще направи съпругът ми утре. А може би любезният господин ще ни даде някакъв съвет? Имаме договор, платили сме, искаме да ползваме почивката, но...не ни се получава!     a na men mi kazaha 4e ne otgovarqm na iziskvaniqta na hotela i sledva sa6tata procedura izklu4eni telefoni  nqma  otgovor na e mail nqma vrazka s tqh poneje sa smenili imeto na firmata i sega deistvat pod novo ime  btv hratkite imat material sas sa6tata izmama ot 2011 

# 505
Здравейте,
да разбирам ли,че въпросния Минчо е работил във всичките гореспоменати фирми??

# 506
Днес бях на въпросната презентация. Беше в Бургас в х-л Атаген. Вчера също е имало. Усетих се навреме и не можаха да ме излъжат, но други се подведоха. Фирмата беше с името Soleos Via. Въпросният Минчо беше водещ на презентацията. Оставиха ми и някакви телефонни номера,на които не знам дали отговаря някой. При интерес мога да ги напиша.

# 507
Здравейте,
аз съм също една от присъстващите на презентацията в Бургас в хотел Атаген и както се изказа mirkone "подведена" ... Само, че освен пакета за Тенерифе, който заплатихме, получихме напълно безплатно уикенд в Банско (единствената база, с която RCI има сключен договор в България, което може да проверите и на тяхната страница http://www.rci.com/RCI/rdg/availableUnits.dohttp://www.balkanjewel.com/contact-us/ , където се обадих на маркетинг отдел и ми потвърдиха, че работят с фирма Солеос Виа и имат доста настанявания от нея.
И ако реално се замислите тези 7 души, които бяха на презентацията едва ли биха спечелили кой знае каква сума пари, спрямо разходите им за зала и хотел, за да се хабят толкова много. След като се завърнем от Банско с удоволствие, ще споделя отзиви.
А за Тенерифе се свързах с Елена също, която ме информира че работят с много посредници вече в България Simple Smile
 Усмихнат и слънчев ден от мен Simple Smile

# 508
  • Пловдив
Приятно прекарване!

# 509
Приятно прекарване!

Благодаря Simple Smile ...
Все пак и аз бях от притеснилите се, след като прочетох толкова инфо и то негативно, но пък след като проверих по курортите и ми потвърдиха не мисля, че има повод за притеснение Simple Smile Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт