Крокозъбел плетено ИлечИ си облечи, есен е и ш съ навлича вечИ-30

• 55 594
  • 688
  •   1
Отговори
# 390
  • загубено
Бени,тоя е готов твоят за глоба.
Докладвай дет трябва  Twisted Evil аман от тарикати .

Зузо и Делта,ако климатика е наблизо му вижте сметката  Twisted Evil
Ако имат пари да купят пак,и така все ще им свършат парите.
То бива ама това на нищо не прилича.

Аз съм лоша днес Crossing Arms
Хората се озлобиха и станаха играчи на дребно,а това много дразни.

# 391
  • София
Изобщо в темата има ли кулежка без комшита идьоти, м?

Аз, Бенка. В къща съм, комшийте са разбрани орица, свекърите са на собствен етаж, а зълва ми с фемили е под нас. Над нас е празен наш недовършен етаж, до нас също няма никой. Мир и лИбов!

Но ви съчувствам на всички  Tired Живяла съм 15г. в блок в Люлин с около 100-ина апартамента във входа, така че знам какво е силна музика, течове,  тупане на покривки отгоре , плюене и т.н. Само скърцане на съседен климатик не знам кво е, щот тогава нямаше  Laughing

Съгласна съм с Нерка, трябва глоба и разрушаване на еднопедьовото разширение за наглия прУстак  Twisted Evil  Задължително го изкажете   Naughty...както казва щерката ...

# 392
Неринда, аз съм се пробвала дали мога да навра пръчка в перката и мисля, че няма да имам проблем да стигна до там. Само мъжо мрънка, щото едва ли не трябвало да се примирявам, че да не ме мислят за лоша хората..щот' пък мноо ми дреме на мен за каква ме мислят хора, които ми идва да одуша с двете си ръчички  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 393

Изобщо в темата има ли кулежка без комшита идьоти, м?

аз не съм  Naughty но може и да има ако някой живее в къща  Joy (ето Елито Peace)

имам си идиот вдигащ шум (бягащ на терасата сутрин в 5.30ч ooooh!) и с претенции до небесата защо си ползвам ширма например като готвя че на него му мирише в тях ooooh!, имам си и двама с дрънчащи климатици и един с камина който като му се напълни комина със сажди и от моето коминно тяло направо излиза дим в хола Whistling...

Нери много си лоша днес  Joy Joy Joy

ето една истина  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 14:59 от mibobo

# 394
  • BG

Аз, Бенка. В къща съм, комшийте са разбрани орица, свекърите са на собствен етаж, а зълва ми с фемили е под нас. Над нас е празен наш недовършен етаж, до нас също няма никой. Мир и лИбов!

Ооооо, свате, кога ша прайм сватбата?!  Party

# 395
  • София

Ооооо, свате, кога ша прайм сватбата?!  Party

Готово свате, етажа за младите го пазим  Sunglasses  Още 20-тина годинки само да поизчакаме и шъ съ вземем  Hug

# 396
  • Varna
Дърти шафИркИ деТ изглеждат млади, можИ ли да додат? newsm03....На сватбата бе newsm47

Пък ИнИ комшИ си наврели отдушника кухненския, в отдушника на голямата ми баня и в тая красУтЪ дет сЪ къпя аз...миришИ все на пържен лук....МноУ пържат лук тия Ора бе ooooh! Shocked Laughing Пък Ина умница от първия Итаж, ми разпраЯ, че пушела под ширма си, да не си опушвала дечинята....а то всичкУтУ у моя хол влиза ooooh! Освен пушека им от камината която не почистват....напраУ купонЬ у нас. Добре, че съм дУбра душа......
нИ мога разИра обаче тоя климатик кой е точно, дет ми скърца да му забуча Ина пръчица аз Laughing

Аз слИТ малкУ шЪ сЪ мятам на форумската среща.....да пиЙним пУ Ино.... Wink...така де, Утварга ми сЪ Ина малка кУнфИренция newsm47

# 397

Кака, видяхме тъ вечи как слагаш пръчицата в комшийския климатик. Делтуф да те държи здраво му кажи и чавето да помага, чи ми е притеснено малко  Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз за комшии няма да съ хваля, защото още съм под наем и чакаме жакпота, а пък кат живееш под наем, по дифолт всичките те набеждават за престъпник и всичко най-най-най лошо  Mr. Green Mr. Green Не знам дали помните историята с хлебарките-мутанти кат бях сама и виках да ме чуят у Перник даже  hahaha hahaha Оказа се, че са родно производство на блока и няма изтребване тая гад.
Само ши кажа, че комшийката с кока под нас, която гаЖиту вика, че сигурно е оперна певица по професия, миналата зима си беше забравила бидона с киселото зелье до март месец и беше страшно  Joy Joy Joy
ТВа в центъра на София почти, да не си помислите нещо друго  Laughing Laughing Laughing

# 398
  • BG

Аз слИТ малкУ шЪ сЪ мятам на форумската среща.....да пиЙним пУ Ино.... Wink...така де, Утварга ми сЪ Ина малка кУнфИренция newsm47

Делтинкооо, хади, каксъ, пу вуда да ти върви кунфиренцеета, и пу жинчи ( водка, виски, винци, ичкийка, кот там има!)! Млогу веселу да си изкараш, поздрави на кулежкити от някоя друга тема, дет са и да са прибиреш кат пуслушну мумичи навреми! Утри да ни тъ були капуцинката, каке! Па на комшуту - чай само да стегне зимътъ и ина кофа вудичка връз дрънкалото да замръзни ша опрай раотата!  Peace

# 399
  • Varna
Преди да замина на купонЬ,
да ви покажа как гепнах ТочитУ,в крачка, докато не готви на гаЖИтУ.....праЙ гимнастика  Wink

Бенчик,
Знам каке кО е да си на квартира.....На дърти години проимаФ дом. Дано случиш поне на готини комшУта Praynig и скоро да имаш нещо свое.

# 400
  • BG

.......миналата зима си беше забравила бидона с киселото зелье до март месец и беше страшно  Joy Joy Joy

Кака, туй кат в оня виц, дет един пич се развежда, в съда го питат що и той вика:
 - Оффф, Гусин Съдия, е как що? Представете си една прекрасна, слънчева, топла майска сутрин, ставате от сън, отваряте прозореца, любувате се на слънцето и птичките, отдолу минава първомайска манифестацийка, хора весели, засмени, със знаменца - прекрас!!!! И изведнъж унва чудовище жена Ви да застане зад вас и през рамо да почне да Ви напява: " Хайде, бе, милинкооо, хай да изхвърлиш елхатаааа...!!!!  Praynig Praynig Praynig"

# 401
да ви покажа как гепнах ТочитУ,в крачка, докато не готви на гаЖИтУ.....праЙ гимнастика  Wink

Бенчик,

Тя ТочИтУ се опитва да си види новитИ гащи, дет още не съм й ги оплела  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 402
  • BG

Бенчик,
Знам каке кО е да си на квартира.....На дърти години проимаФ дом. Дано случиш поне на готини комшУта Praynig и скоро да имаш нещо свое.

Иди, милинку, иди си пийни ино, то аз къща имам, ей на - и снаха имотна си найдах, то Точиту без къща, ма кака, ама нищу де, прущааме ти, щот ни си спинкала неска и сига ти са спинка! Хади гуш!  Hug

# 403

Бенчик,

Тя ТочИтУ се опитва да си види новитИ гащи, дет още не съм й ги оплела  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3521

Зузи, нещо съм наляла в крачетата 1-2 кила от лятото, да знаиш малко да оправиш номерацията на гащите, ако е удобно.  newsm03 newsm03  newsm47

# 404
  • BG
=

Па таа ку мога да я фана, ша и изям гъзецут и дибелкити бажачита.... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт