Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
  • на земята
Ей да ви кажа ,че търся КУБАНАСИ 39 номер тъмносивите,най тъмните които са,да ме имате впредвид  Peace

# 108

Хаха,от Миниприкса и в Ибей.Я да видим ще си признае ли коя е  Mr. Green

# 109
да беше само това и тук!  Laughing

# 110
преди време имаше такива, но сини; после се появиха белите - някой дали има отзиви за тях?

# 111
Охо!Изтървах ви.
Отивам да чета.Днес имаше ли някакво намаление?
На няколко пъти се абонирам и нищо не получавам...

# 112
bubanka, поръчах на полувремето онези дето ги обсъждахме защо са на различни цени  Wink .... ами в черно-червената гама имаше 1 чифт , моя номер на -50% ...е как да не ги вземе човек  Mr. Green
днес ме Осветлиха , че първоизточникът на тоз модел било Прада ...

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 23:18 от PERLI

# 113
bubanka поръчах на полувремето онези дето ги обсъждахме защо са на различни цени  Wink .... ами в черно-червената гама имаше 1 чифт , моя номер на -50% ...е как да не ги вземе човек  Mr. Green
днес ме Осветлиха , че първоизточникът на тоз модел било Прада ...

кои - не се сещам  Embarassed
тези
48 лв.
70 лв.

или тези

- тези ги поръчах за приятелка на евтината цена - тя много си ги хареса, но нямат цип и според нея са леко умалени

или тези
 - аз чакам такива

сетих се!  bowuu

от този тип:

- непременно ще чакам отзив  Wink

поръчах и белите лачени кубинки  Crazy

# 114
  • София
Ей прахоснички  гокямо пазарене сте дръпнали,браво на вас  Joy

Аз реших, че са спрели да харчат, пък те нова тема започнали  Joy Joy Joy

# 115

Дано наистина нашият 36 размер да отговаря на техния 27.  Praynig

# 116

Дано наистина нашият 36 размер да отговаря на техния 27.  Praynig

Оххх,като поръчвам директно от Ол сейнтс - гледам сайз гайда,уж всичко е така както са го написали(90% е така,опит знам),НО имам 3 чифта на марката и 3-те са различни Tired .Ок,от модел до модел-знам,ама...едните 25-ца имам опит с Аник кооооооолко са малки Tired ,другите 26-ца - перфектни като изляти са ми,а 3-те отново 26-ца и .... огромни са ми Crossing Arms
Но разчитам,че тези ще ми станат дето ги поръчахме Praynig

# 117
Има ликвидация на над 500 модела, има и ботуши http://www.miniprix.bg/produkti/stock-shock/per_page-180/offset-180/

# 118
Оххх,като поръчвам директно от Ол сейнтс - гледам сайз гайда,уж всичко е така както са го написали(90% е така,опит знам),НО имам 3 чифта на марката и 3-те са различни Tired .Ок,от модел до модел-знам,ама...едните 25-ца имам опит с Аник кооооооолко са малки Tired ,другите 26-ца - перфектни като изляти са ми,а 3-те отново 26-ца и .... огромни са ми Crossing Arms
Но разчитам,че тези ще ми станат дето ги поръчахме Praynig

Ами...освен да стискаме палци да ни станат и да се надяваме,че ще имаме късмет... Flutter
Явно на самата марка им се различава номерацията при различните модели,а като имаме предвид и обърканата номерация в Миниприкс-а,си е направо чиста лотария...това нашето. Laughing

# 119
Дамските ботуши са само 40-ти и 41номер newsm78
Получих тази тениска,супер е.

Не се изкриви при пране за разлика от всички мъжки тениски ,които бях взела.

Общи условия

Активация на акаунт