Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
и моите умалени, лошо залепени обувки ги продаха много бързо отново  Twisted Evil
специално питах да описвам ли защо връщам - нямало нужда

# 421
  • Бургас
Докато схвана за бюстиетата 5 пъти отварях и затварях линка  Joy.
Момичета върнах си нещата в понеделник,а днес Бару си ги е взел,чак да не повярва човек.Сега ако имам и ваучер до следващата сряда ще е направо чудо.

# 422
  • на земята
jully m ,и аз им написах кода на дефектните ботуши и им го плюснах във фейса  #Crazy

# 423
  • Бургас
[img]http://www.miniprix.bg/produkt/1011131//img]
Пак не се справям със снимките,но от това 39номерв кошницата 65лв.Някой ако ги иска да пише:)

# 424
  • на земята
 Elia ,какви са  newsm78

# 425
  • Испания

А този шлифер някой поръчвал ли е
Аз вчера го получих PeaceРазкошен е ,много ми хареса,отговаря си на номера-нося М по принцип.
Дойде в една много сладка торбичка на която пише FRIIS & COMPANY-RAINY DAYS ENJOY IT-MADE WITH LOVE  Heart Eyes Стои много добре  HugМатерията е плътна,леко лъскава,като промазка-пише 100% полиестер пвц
Получих и тези боти http://www.miniprix.bg/produkt/72387/ но за 27 лв-взех 38 номер-по принцип нося 37,станаха ми-стелката е изкуствена и лъскава,иначе са добри  Peace - River Island
Между другото и моите Кубанаши много ми стискаха отпред на пръстите- но ги оправих и сега 3 дни шляпам с тях-станаха ми супер удобни-дори не повярвах.Но ги натъпках с мокри вестници и така пренощуваха във фризера Mr. Green След като се разтопиха,ги поразтъпках 1-2 часа,а после за по - сигурно ги обух с по-плътни чорапи-напоени на пръстите с ракия  Embarassed Е ,после се наложи да ги попроветря малко ,но станааа,ефект имаше-и то голям. Преди това и аз ги пръсках с разширителя-ама слаба работа  Thinking

# 426
Може ли да измериш ,колко см е токът на ботите river island?  Praynig

# 427
  • Бургас
Ще пробвам и така пак не се получава

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 08:02 от bubanka

# 428
  • Испания
Анд , 9 см  Peace Но ми се струват наистина умалени с 1 номер , няма да ми станат с по плътен чорап  Naughty Съвсем точни ми са .Горе също са ми съвсем по крака-така че дънки или панталон е абсурд да вкарам  Stop
Иначе на първо обуване са много удобни и стоят елегантно  Hug

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 20:50 от pepina1965

# 429
Благодаря  bouquet

# 430
River Island sа умалени с номер Peace

# 431
  • на земята
 Elia  Peace

# 432
  • София
jully m ,и аз им написах кода на дефектните ботуши и им го плюснах във фейса  #Crazy
Добре си направила bouquet , аз щях да им пиша сега вечерта от вкъщи, че ми се наложи да изляза от офиса спешно и първата ми работа като се прибрах, беше да погледна в сайта  има ли ги още. Дано благодарение на теб и другата мацка  bouquet , която също е оставила страхотен  коментар да са ги махнали! И дано да се усетят най-накрая, защото аз буквално се боря с тях от почти година с тия дефектни стоки и както беше споменато и по-назад , получавам стандартни  фрази с извинения и до там.  Close  Да не говорим , че и на бележката с номера за връщане, с огромни букви им бях написала да обърнат внимание на дефектите...

pepina1965, благодаря ти! Днес го поръчах, само че в светло сиво- появи се  една самотна  бройка на цена 22 лв  Thinking , но сега ще им пиша,  да си признават защо е на тази цена и ако е с дефект,  да го отказвам на време Crazy

# 433
  • Испания
Хм , аз пък в сиво изобщо не съм го срещала  ThinkingНо ако е същото,няма да съжаляваш ,особено на тази цена  Peace Дано всичко да е наред с твоето.Моето само малко беше поизмачкано ,но то няма и начин в тази торбичка-аз не бих го събрала  Mr. Green

# 434
Ако някой срещне бежавите Dereon (които изчезбаха за секунди) 41 номер нека ми ги прибере Simple Smile) Молллляяяяяяяя

Общи условия

Активация на акаунт