Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
aniK, 36 ли са твоите Ол Сейнтс?

farf, това сините Кубанаш ли са? Така и не разбрах кое сиво от модела всъщност е синьото  Crazy Ако да и ако все още не си ги пуснала, аз проявявам интерес  Peace

# 436
  • Варна
Аз си пуснах http://www.miniprix.bg/produkt/1011525/ тези ботуши.

# 437
Тези ботуши  са тип пантоф, нали  Embarassed

# 438
  • Варна
По-скоро са за сух студ. Стоят доста грубовато на краката, спортни са. Да скокнеш до магазина с тях  с анцуг Simple Smile

# 439
  • на земята
 white_oleander ,супер са на мен ми харесват тип UGG,имам естесв.кожа много топлят..)))

# 440
  • Sofia

Да. На тях пише 27  Peace

# 441

Thinking Къде?гледах гледах -никъде не видях къде го пише newsm78

# 442
  • Sofia

Отвътре има един съдран етикет на All Saints и на него  Rolling Eyes Сега не ми се рови, че ги сложих за пране, но утре ще погледна пак.

# 443
Обувки 41 за 4.40
http://www.miniprix.bg/produkt/84098/  бяха похвалени тук

# 444
Мерси  Peace Гледах ги, че долу са си плат над подметката и затова се зачудих. Така или иначе номерата изчезнаха за миг, има останал един размер само 36,5. Ако и той е наличен още де  Mr. Green

# 445
  • Бургас
Алооооуууу, шЪ вЪ замола....
Пуснете ми ботушите!  Naughty
Докато Тони пусне линка и се свършиха. А преди това имаше пълна номерация! Кой ми ги отмъкна, да си признава!

Joy

# 446

Отвътре има един съдран етикет на All Saints и на него  Rolling Eyes Сега не ми се рови, че ги сложих за пране, но утре ще погледна пак.

Shocked Thinking Аз само на джоба има надпис All saints spitalfields (както и дребно на кожената част на колана) но номер...не Tired

# 447
  • Варна
Мими, има ги в кафяво 36 и 40. http://www.miniprix.bg/produkt/1011518/ Тези са сладки.

П.С. Няма ги вече.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 23:03 от Toni_baraboni

# 448
  • Бургас
Не нося кафяво.  Confused
Искам си черните!
Аххх, 'що и аз не напъхах едни в кошницата още като ги видях?! Явно така трябва да играем тука.  Rolling Eyes

# 449
  • на земята
За кои ботуши става въпрос,   Мимита тука действат бързо  Joy нали знаеш,аз одеве харесах едни обувки ,добре че ги напъхах в коша ,давам рестарт и нито един номер не беше останал  Joy поръчах тези естеств.кожа за без пари по 39 лв.чифта ще ги видим като дойдат ето ги    и       тези вторите си ги преставя с дебел чорапогащник и с рокличка по плътна,какво ще кажете харесват ли ви  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт