Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Момичета да си дам и аз отчета  Simple Smile
Този панталон на Бершка-     много ми хареса, НО го получих леко разпран от едната страна над джоба, размер С

Този панталон също на Бершка -   е много хубав също , размер 36, по плътен е от предния

Чанта-    на мен ми харесва, марка - Victoriaselef,  малка чанта за през рамо само за 9 лв.  Grinning

Дамски дънки, не ги виждам в сайта вече, номер 29 - https://www.miniprix.ro/produs/1009659/Jeans  -17 лв.

Обувки-    , номер 38, взех ги за 8.20 лв. , според мен са малко умалени, за сравнение-  Кубанаси имам  37 номер и са ми точно, иначе са хубави, на пръв поглед изглеждат удобни ще видим като ги понося за по дълго време

И последно едни мокасини за ММ   , добре изглеждат като изработка - номер 42

Ако някой иска размери за нещо, да пита  Peace

# 121
  • Варна
търса широки, ама наистина широки спортни обувки.дамски.ако сте попадали на такива-в който и да е сайт моля за линк
благодаря  bouquet

# 122
Имам две страхотни якета, които ми е жал да върна, затова ги пускам първо тук, ако някой си ги познае. Довечера ще заявя връщане.

-

Бершка,много топло, вталено, много хубава изработка, лъскаво като на снимката. поръчах L rи XL, разликата в размера е минимална, но запазих по-голямото.

Това също е много топло и добре направено, размер L, но те стана на майка ми.

# 123
В 9 сутринта имаше няколко(15ина) модела от по-скъпите ботуши намалени ....нещо се замотах докато реша какво да пусна и автоматично кошницата ми се изпразни  Mr. Green ... след секунди избора беше до 2 чифта е пуснах 1...Извода- като има нещо пускай веднага защото и от коша го отмъкват даже !

# 124
Имам две страхотни якета, които ми е жал да върна, затова ги пускам първо тук, ако някой си ги познае. Довечера ще заявя връщане.

-

Бершка,много топло, вталено, много хубава изработка, лъскаво като на снимката. поръчах L rи XL, разликата в размера е минимална, но запазих по-голямото.

Може ли размери на Л-ката?

# 125
...Извода- като има нещо пускай веднага защото и от коша го отмъкват даже !

И аз се убедих вчера в същото и кошницата не гарантира запазването на продукта. Peace

-

Ей,това яке откога си дебна S размер,но все няма... Tired 
Дали ще е подходящо за много студено време? Rolling Eyes

# 126

-

Може ли размери на Л-ката?

Лъвица, ето размери:

дължина - 82см
талия - 84см
гръдна - 92см
ръкав - 70см

Sassie, якето изглежда доста топло, ама няма кака да съм сигурна в това топло време. Mr. Green
наистина си заслужава да го дебнеш, много сладко стои. Вталено е, а надолу се разкроява и дава много добра линия.

# 127
някой да ги е получил вече?

# 128
Хоп тук да ви следя   bouquet

В очакване съм да ми върнат паричките за един пуловер...

# 129
  • Варна
Аз пък искам лачените кецове Патаугас 38-ми. От 100 години ги дебна и нищо Sad

# 130
  • при моите любими
Якетата са супер, но аз търся М размер. Просто Л  ще са ми големи Sad

# 131
Sassie, якето изглежда доста топло, ама няма кака да съм сигурна в това топло време. Mr. Green
наистина си заслужава да го дебнеш, много сладко стои. Вталено е, а надолу се разкроява и дава много добра линия.

Благодаря!  bouquet
Ами...дано извадя късмет и излезне някой  S размер.  Whistling

# 132
А в "любими" не се ли запазват? Моята чанта Райфъл я поръчах от "любими", директно в кошницата, на линка пишеше, че продукта е изчерпан или изобщо не се отваряше  Peace

# 133
Не,в "любими" не се запазват. Аз имам много продукти там,които отдавна не са налични.  Peace

# 134
Аз пък искам лачените кецове Патаугас 38-ми. От 100 години ги дебна и нищо Sad

Tези кецове ги предлага една дама в продавалник нови, ето линка:
http://prodavalnik.com/novi-botichki--pataugas-38-nom-i10678945
на 65 лв

Общи условия

Активация на акаунт