Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Да, аз получих това яке. Хубаво е, на Бершка. Не е чак толкова дебело. Не е в момента при мен, за да пиша точно в см колко е дълго. Размер е М, но ми се струва, че е леко умалено. Утре ще го взема от офиса, където го оставих в петък и ще пиша по-точно за размерите.

Благодаря ти предварително, както и за горното инфо  bouquet!

# 181
http://www.miniprix.bg/produkt/81807/ някой поръчвал ли е тази чанта,дължината с дръжките ли е мерена,трябва ми средно голяма чанта,за рамо

# 182
  • Стара Загора
Имам светлосинята, след работа  ще мога да премеря.

# 183
Момичета,някой поръчвал ли е от тези кожени якета:
  http://www.miniprix.bg/produkt/1009389/
Как са като размер,дали ще са умалени? А като качество,дали са добри?  Rolling Eyes

# 184
  • Sofia
Имам фактурирани сиви Кубанас/ш 36ти номер и Уъскави дънки All Saints. Дано утре дойдат  Peace

# 185
Имам фактурирани сиви Кубанас/ш 36ти номер и Уъскави дънки All Saints. Дано утре дойдат  Peace

Ей това е новина... Hug Дано всичко е наред с нещата. Praynig
Ще чакам с нетърпение да пишеш. Simple Smile

Аз се надявам днес да фактурират и моите Ол Сейнтс-ки,че иначе като нищо може да ми ги откажат.  Whistling

# 186
  • Варна
Разби ми теорията за отказване на артикули Laughing Сега и мистерията около размерите на тези дънки ще се разбули.
А моите боти ще се окажат само блян Tired

# 187
Имам ваучер за опукване,а не си харесвам нищо...Дано утре да има интересни намаления  Grinning

# 188
  • Sofia
Разби ми теорията за отказване на артикули Laughing Сега и мистерията около размерите на тези дънки ще се разбули.
А моите боти ще се окажат само блян Tired

Отказваха Кубанасите докато имаше еуфория за тях - като започнаха да им се връщат редовно, вече по-лесно ги пращат  hahaha И моите ги чака тази съдба май-май  Confused Дано ме грабнат, но едва ли... като видях кафявите  Confused

# 189
Имам ваучер за опукване,а не си харесвам нищо...Дано утре да има интересни намаления  Grinning

И аз така Crazy! Толкова ме сърбят пръстите вече, ама не - ще гледам да устискам до утре. Дано вестоносците в темата, които получават и-мейли за 3-те щастливи часа, да разбулят мистерията за утре Hug.

# 190

Отказваха Кубанасите докато имаше еуфория за тях - като започнаха да им се връщат редовно, вече по-лесно ги пращат  hahaha И моите ги чака тази съдба май-май  Confused Дано ме грабнат, но едва ли... като видях кафявите  Confused

Значи и дънките Ол Сейнтс може да ги сполети същото... newsm78 Tired

# 191
  • Sofia
Аз искам да взема на малката от пухените якета, че ми трябва някое евтино "женско", иначе от батко си има хубави. Дано пуснат някакъв код, че ако чакам намаления на якета, на пролет сигурно ще ме огрее

# 192
И аз май май утре ще получа Ол сейнтските дънки.Ако някой ги получи днес да пише веднага инфо да знаем дали да приемаме или не поръчката Mr. Green Praynig Peace

# 193
  • Варна
Искам % на дънки, на якета също няма да се разсърдя. Само да не са пак тениските, че се заринахме
"Срила" съм в коша черна RIFLE

# 194
И аз искам % на якета,дънки,а може и панталони. Laughing  Стига вече с тея тениски.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт