Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
На 09.10 пратих пратка към минито, на 11.10 е получена в офиса на Спиди и още не е взета Thinking Писах им писмо, да не вземе да се върне пак при мен

^Милена^, и аз имам заявка за връщане, която е получена там на 11.10.2012 г. Провери пак в сайта на Спиди, моята Барбу я е взел ей сега буквално преди 15 мин.Peace (явно най-често в понеделник обират пратките ни от офиса им в Русе).
Да, сега и мойта е взета PeaceИ моята PartyСега кога да чакам ваучер Rolling Eyes

mamamishi, моята пратка с дънките Барбу я взе миналата седмица пак в понеделник и ваучер ми пуснаха в четвъртък, на 11-ти Peace. Да видим сега как ще е Crossing Arms.

# 226
ЕЕЕеее,явно от Русе и от Стара Загора не ни броят за хора!Гласувах за Пловдив!Все една кола прахосници ще се съберем,зада прескочим до там! Laughing  hahaha
Ама как се прецаках само!Пише ,че ще участват всики области,а те са към 28 май.тази седмица ще се гласува за първите 4,явно по-големина са ги подредили.Значи в следващите седмици ще се появят Русе,Стара Загора и ...тн.

Е,няма ли да можем пак да гласуваме?  Rolling Eyes  ooooh!

Sassie, сайтът явно дава да се гласува само по веднъж от един и същи IP адрес. Всъщност newsm78..., може и профилът да е водещ и да не става дори от друг комп. Довечера ще проверя вкъщи и ако става, като пуснат гласуване за Русе, ще ти върна жеста за твоя глас за Варна и пускам моя за теб от домашния си комп Laughing Hug

# 227
Alanis благодаря,ще докладвам за развитието PeaceА относно гласуването,мисля че всяка седмица си е за себе си и другата седмица всеки отново ще може да гласува.

# 228
  • софия
Момичета, може ли номер на якето на Бершка Praynig Аз не съм го засякла нито веднъж.
zvanche, ако питаш за бялото яке Бершка, за което питах и аз, номерът му е 1240806044.
Благодаря ти, но не знам дали говорим за едно и също. Не знам дали има и бяло newsm78 Напоследък ви изпуснах малко следите. Ето за това питам:
-

Бершка,много топло, вталено, много хубава изработка, лъскаво като на снимката. поръчах L rи XL, разликата в размера е минимална, но запазих по-голямото.

# 229
evelinal, още от предната тема все забравям да питам за бялото яке, което ти сподели, че получи: http://prikachi.com/images/245/5377245n.jpg - като дължина реално до къде идва отзад, стига ли до под дупето или не го покрива напълно? Ти М ли получи (последно само той беше наличен)? Добре ли е подплатено и дали ще топли през зимата? Или някой друг, който го е получил,  Praynigмоля да сподели - кой размер, отговаря ли си и дължината му докъде е отзад   bouquet. Продължавам да се надявам, че отново ще се появи и се моля за L или XL.

zvanche, значи за различни якета си мислим Laughing. Номерът, който ти дадох, е на това бялото от горния линк. evelinal сподели, че също е на Бершка и понеже е едно от последните коментирани на марката, реших, че питаш за него Embarassed.

# 230
Момичета, може ли номер на якето на Бершка Praynig Аз не съм го засякла нито веднъж.
zvanche, ако питаш за бялото яке Бершка, за което питах и аз, номерът му е 1240806044.
Благодаря ти, но не знам дали говорим за едно и също. Не знам дали има и бяло newsm78 Напоследък ви изпуснах малко следите. Ето за това питам:
-

Бершка,много топло, вталено, много хубава изработка, лъскаво като на снимката. поръчах L rи XL, разликата в размера е минимална, но запазих по-голямото.

zvanche, ето номера на черното яке Бершка.
XL - 1240806037194
L - 1240806037193

# 231
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/1008772/ да споделя,че получих тези за съпруга ми.Много хубави леко уголемени

# 232
Sassie, сайтът явно дава да се гласува само по веднъж от един и същи IP адрес. Всъщност newsm78..., може и профилът да е водещ и да не става дори от друг комп. Довечера ще проверя вкъщи и ако става, като пуснат гласуване за Русе, ще ти върна жеста за твоя глас за Варна и пускам моя за теб от домашния си комп Laughing Hug

Благодаря ти! Hug

# 233
  • Варна
Лелееее, много бързи има сред потребителите на сайта #Crazy Тези докато им видя снимката като нов продукт и вече нямаше нищо на линка

# 234
  • на земята
ХАХАХ farf ,учудваш ли се  Joy,как сте не мога да ви изчета,днес май не сте биле от прахосниците много,много  Laughing Утре какво намаление ще има,нали някой получаваше известия  newsm78 ФАРТ получи ли ботите какво стана  newsm78

# 235
  • Бургас
А за намаленията някой да се включи .Моля:)

# 236
  • София
Ослушвам се и аз за намаленията утре  Praynig

# 237
Аз винаги ги получавам,но за сега няма нищо.Може би по-късно,ще пиша Peace

# 238
И аз получавам отвреме навреме мейли за намаления,но още няма нищо. Peace
Ако получа ще пиша веднага. Wink

# 239
Те не го ли обявяват и на стр. във ФБ?
А как разбирате, че служителя на Миниприкс е взел върнатия артикул?

Общи условия

Активация на акаунт