Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • на земята
Doro  Joy,това манталитета е лоша работа,оправия нямаааааа ,не се коси  Peace  Изобщо не публикувам нищо само ако имам снимка от коша,не мога да резбера защо грабят ,след като после пак го пускат  #Crazy поне да го купуват ама не  Joy

# 481
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/4873/ Идеално е за 9 лв, на Doca,плътно и е правоъгълно. На снимката изглежда като пончо, но е по-скоро шал.
И една плажна раничка на Doca, беше 5 лв,пак доволна.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 14:09 от bubanka

# 482
# 483
  • на земята
llora,само отпред ли рошавкото ,отзад като плетиво е май,като рамер как е?докъде стига горе доло  newsm78 широко ли е ?

# 484
Получих бялото яке Bershka, S размер.
Става ми въпреки ,че съм М.Хубаво е,но си има дефект точно отпред.Самата материя на места отпред и на ръкава е набръчкана,все едно е стопена при гладене.
Не зная ,но когато една стока има дефекти би трябвало да е упоменато това. #2gunfire
Защото в случая купувам нова яке,без да се знае марка ,на нормална цена и си мисля ,че ще получа ново яке.
И там където са дефектите е драснато с химикал,за още по-голям разкош.

# 485
  • Варна
irkata7,кои са тези боти,на линка няма боти  newsm78
Ами,мила,имаше боти,даже цялата номерация,едни сиви с висок тънък ток и кожички отгоре,с връзки отпред..Нямам снимка и в любими не успях да ги сложа.Ако бях писала,че са ужасно грозни сигурно още щяха да си стоят hahaha.Бяха намалени от 48 на 24 лв.

уф, така като кликна на няколко линка с изчезнали обувки и ми иде да се вържа за монитора и да прибирам в кошницата всичко, което се публикува в същата секунда.

Joy

Аз като парен каша духа от постоянното им отказване, реших да се застраховам и поръчах 2 чанти RIFLE - черна и сива. Те пък и двете пратиха и сега ще връщам сивата и тези от намалението - дойдоха огромни за дечко ooooh!

# 486
  • на брега
Преди малко получих тези ботуши:
http://prikachi.com/images/6/5390006k.jpg
Страхотни, много подходящи за голям студ и сняг.
Без забележки, в оригинална кутия, оригинални етикети.
Поръчах №36, отговарят си точно, даже има място за по-плътно чорапче.
ето сайта на марката
http://www.joyca.com/

# 487
  • София
лаленце, шалът няма размер по етикет, на мен ми покрива целия гръб,получава се голяма наметка и е разтеглива. Само по краищата има една педя от рошавата прежда(окантен е с нея), а другото е обкновена акрилна прежда.

# 488
  • Хасково
Момичета мога ли да върна нещо без фактурата ?

# 489
днес получих тези , 40н., страхотни са, меки, естеств.кожа, но още когато ги поръчах се полакумих, за 15.60лв. и поръчах единствения номер, с идеята че ще са умалени, но уви - отговарят си. Ще ги връщам.

Получих също така и една чанта на Rifle, която я видях само веднъж в сайта и съответно я пуснах, като не очаквах да дойде  Mr. Green. За моя изненада ми я изпратиха и мога да кажа, че е страхотна, средно голяма, тип лодка, с голям джоб отпред.

# 490

Можеш, преди няколко дни беше написан и коментар, виж по-назад.

# 491
  • на земята
llora,мерси   bouquet      lu4ia ,ботушите са хубави ,но за голям студ и сняг  newsm78 вътре да не би да имат пух  newsm78 или..)))Отвътре как са ? Важното е че ти харесват да си ги носиш със здраве ,тези май бяха естесвенна кожа,което е супер,аз пари за изкуственна кожа не давам  Peace

# 492
  • Хасково

Можеш, преди няколко дни беше написан и коментар, виж по-назад.
Мерси много !   bouquet

# 493

Винаги можеш да я разпечаташ. Имаш я в профила в ПДФ формат.

# 494
  • на брега
llora,мерси   bouquet      lu4ia ,ботушите са хубави ,но за голям студ и сняг  newsm78 вътре да не би да имат пух  newsm78 или..)))Отвътре как са ? Важното е че ти харесват да си ги носиш със здраве ,тези май бяха естесвенна кожа,което е супер,аз пари за изкуственна кожа не давам  Peace

Лаленце, имам предвид "люта зима" в градски условия. Много здрав и сериозен ботуш, кожата е естествена. "Интериорът" им е текстилен, но между него и кожата има нещо меко-дунапренче, вата...така усещам на пипане. Металните токи не простеят, не циганеят. Естетски барнато.
Това е линка им (дано го зърнеш преди да зачезне)  Grinning
http://www.miniprix.bg/produkt/1011036/

Общи условия

Активация на акаунт