Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички   bouquet

Имам следното питане. Чудя се дали от черните дънки Мекс ще ми стане номер 26, по принцип нося размер S /36/. Някой ако ги е поръчвал би ли споделил дали си отговарят на номера.http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/
Погледни 3-4 страници назад,  very nice беше писала за тях Simple Smile

Мерси  Simple Smile

# 616
  • Варна
Ами зависи кой номер си взела,на мен си ми е точно не ме издува...)))) Имам КУБААНАСИ тъмно кафеви 38 номер,ако някой иска да му ги пращам по еконт безплатна доставка..)))На моя приятелка са и малки в кутията без забележка..))) Peace
vin4o искаше Peace

По повод естествената кожа означена на обувките ... не им вярвайте 100%. Нашляпват както и каквото им дойде и точно за тези са в грешка, освен ако Dereon не са произвели серия само за тях ooooh!

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 15:56 от farf

# 617
Ако изпаднат 41 от тези ще съм много благодарна, ако някой ми ги прибере
.. Иначе получих смс , че утре ще ми донесат поръчката от 16ти (уоу) и ще дам отчет задължително Simple Smile

# 618
Моля, напомнете ми сега за размера за ол сейнтските "кафяви" дънки. За 40 френска, какви да взема?

very nice,, за тези ли питаш http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/? Ако да, аз връщах едни такива, защото май са уголемени. Ето ти точните мерки на 2 съседни размера, които им поисках да ми изпратят, дано поне по реалните им сантиметри да се ориентираш дали отговарят, сравни с твоите мерки:

"ето и исканите от Вас мерки на артикул с код: 1239101020, размер 36: талия-70 см, ханш-90 см, дължина-93 см, вътрешна дължина-72 см. За размер 38 на същия артикул, мерките са: талия-74 см, ханш-94 см, дължина-94 см, вътрешна дължина-73 см.
Артикулът има еластичност и ципове в долната част на крачолите, в задната част (прасците)."

Аз върнах № 40, понеже ми бяха големи, въпреки че Т ми е 76 см, а Х - 96 newsm78. Като се има предвид, че са еластични, при моите мерки съм за № 38 от френската номерация и ще ми стоят плътно по тялото, както бих искала. Дано съм ти помогнала и дано отговорът ми не е закъснял Embarassed Hug.

# 619
......Не знам ако реша да анулирам поръчката, дали ваучера, който използвах ще ми се възстанови  newsm78

white_oleander, по повод питането ти, пък и за инфо на всички останали, мен ме вълнуваше същия въпрос, понеже като си пуснах поръчка с днешния ваучер, забравих да сложа още нещо в коша. Струва само 6 лв. и сайта няма да ми позволи да пусна нова поръчка, та да ми обединят двете. Затова ги питах на и-мейла и ми отговориха, че при анулиране ваучерът се възстановява и активира автоматично в профила на същата стойност Peace. Ако все пак по някакви технически причини това не стане, предлагат да се свържем с тях, за да го активират ръчно. Simple Smile

# 620
  • София
По повод на предния коментар, аз сега се замислям - при положение, че връщам нещо си и също съм използвала ваучер, освен сумата , която съм доплатила, би трябвало да ми възстановят и използвания ваучер Thinking Така ли е, че вече съвсем се омотах и аз  newsm78

# 621
По повод на предния коментар, аз сега се замислям - при положение, че връщам нещо си и също съм използвала ваучер, освен сумата , която съм доплатила, би трябвало да ми възстановят и използвания ваучер Thinking Така ли е, че вече съвсем се омотах и аз  newsm78

jully m, ето от сайта:

"Ако в поръчката е използван ваучер за процентно намаление, ТО ПРОДУКТИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ.
Ако в поръчката е използван ваучер придобит от върнати продукти, ТО ПРОДУКТИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ"

Остана и да си го спазват това, де Thinking. Това е линкът с въпроси-отговори: http://www.miniprix.bg/statics/index/pomosht Hug.

# 622
Моля, напомнете ми сега за размера за ол сейнтските "кафяви" дънки. За 40 френска, какви да взема?

very nice,, за тези ли питаш http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/?
ей, много мерси, вярно, че беше дали размери. Довечера ще меря.

# 623
  • София
Alanis Hug,  може би не съм се изразила правилно Blush
Продуктите ясно, че мога да ги върна. Но примерно: купила съм нещо за 40 лв, приспаднали са ми 20 лв. от ваучер и реално съм платила по въпросната поръчка 20лв. После връщам "нещото"  и би трябвало да ми генерират новият ваучер със сума 40 лв, а не 20, защото един вид тези 20 пари  съм им ги платила авансово  Rolling Eyes

# 624
Alanis Hug,  може би не съм се изразила правилно Blush
Продуктите ясно, че мога да ги върна. Но примерно: купила съм нещо за 40 лв, приспаднали са ми 20 лв. от ваучер и реално съм платила по въпросната поръчка 20лв. После връщам "нещото"  и би трябвало да ми генерират новият ваучер със сума 40 лв, а не 20, защото един вид тези 20 пари  съм им ги платила авансово  Rolling Eyes

И аз това също се зачудих днес. Би трябвало да се връща цялата сума - ваучера + платеното в брой.
За предното ми питане благодаря за разяснението на Alanis    bouquet

# 625
Сигурно би трябвало да се върне цялата сума,но си мисля,че ще върнат само стойността,която си платила,в случая 20-те лв.
Въпреки,че така никак няма да е честно.  Whistling
Защо не им пишеш и да ги питаш или пък да им се обадиш? Peace

# 626
Сигурно би трябвало да се върне цялата сума,но си мисля,че ще върнат само стойността,която си платила,в случая 20-те лв.

В много дълбоки размисли сте изпаднали  Laughing
Платил си 40,връщат ти 40,какво толкова сложно има  Grinning
С ваучер или не,платил си ги и ако се наложи да ти ги връщат са си твои.

# 627

В много дълбоки размисли сте изпаднали  Laughing
Платил си 40,връщат ти 40,какво толкова сложно има  Grinning
С ваучер или не,платил си ги и ако се наложи да ти ги връщат са си твои.

Само дадох предположение,не съм го замислила чак толкова.  Wink

# 628
  • Варна
В ботушките Дереон, нищо естествено няма според мен.

# 629
PERLI, детското якенце подходящо ли е за зимата, дебеличко ли е? Искам да взема и аз за малката.

Не е най дебела пухенка, но не е и тънко. Става за зимата. За цената си е прекрасно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт