Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
-
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
-
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
-
Каква е средната дневна сума, изразходвана за храна, напитки и джобни пари в Бали?
-
Какви са впечатленията ви от посещението ви в Бали?
отговарям ти тук, за да могат и други да помагат.
/ взехме компромисно решение и разделихме престоя си в Бали на две. Първата част от 19 до 23 март ще си почиваме в Джимбаран, след 10 дневното обикаляне на Сингапур и Куала Лумпур. Резервирахме ето този хотел: 
,но, съм му благодарна за това,че ни взе и ни върна на летището и не се наложи поне за това да си късаме нервите с местните мангали.
Ще ми е полезна всякаква информация за Бали. Отделихме 12 дни престой и се притеснявам за транспорта... Екскурзиите определено със шофьор, а след това? Може би ще разделя хотела на две - 5 дин в Убуд и 7 покрай плажовете. Добре ли е съотношението или да го променя в полза на Убуд. Още разучавам острова и храмовете. Иска ни се да отскочим и до малкото островче... малко шнорхелинг (както казват)
Голяма каша настана!

. На плажа живееха хиляди мангали,които се къпеха с всичките си дрехи във водата,търкаляха се под дърветата,ядяха,правеха други неща и беше много гнусно. А всичко това,се вливаше в окена,съдейки по вадичките,които отиваха натам през пясъка. Същото нещо видях и на Нуса Дуа,като във водата,освен водораслите /но все пак,бяхме в края на декември и януари,когато ни предупредиха,че океанът не става за плуване/, се прескачахме и с техните кошнички към боговете с полу-разложени боклуци. Предполагам,че,ако сте в затворен комплекс,няма да виждате тези подробности. И,може би,с лодка,навътре, плуването наистина би било удоволствие.
Ако решите,взели сме им визитка,радват се на всички "наши" и могат да ви упътят за местата,които си заслужава да се видят,далеч от познатите туристически маршрути