Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
-
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
-
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
-
Каква е средната дневна сума, изразходвана за храна, напитки и джобни пари в Бали?
-
Какви са впечатленията ви от посещението ви в Бали?
Хората са си същите и абсолютно нищо няма какво да се види там. За плаж да не говорим. Мръсно и подтискащо. Тези скромни балийци от севера ще да са по забутаните селца, където пък хептен няма какво да видиш. И е много мръсно навсякъде. Нагоре почти няма туристи, освен шепа холандци. И има защо да не ходят там
,няма да съжалявам.
нищо не съм разбрала и видяла....
, хората сме различни и няма как да имаме едни и същи впечатления от местата,на които сме били. Още повече,аз тръгнах с прекалено "цветни " очаквания
Тръгваш по улиците и ти увисват по ръцете да ти предлагат всякакви боклуци,масажи,включително хашиш и "машрум"
/ избрахме другия начин,с прекалено "близък" контакт до местните.
Ние избирахме за хранене познатите вериги,като Пица Хът,например и там цените са си,като навсякъде другаде. Пробвахме се с местна кухня,но след като ни донесоха вмирисани калмари...вярно,за 2 долара порцията,рискувахме само още веднъж и не потретихме. От 10 човека,6,които бяха "по-отворени"за местните експерименти, си докараха стомашни проблеми за два дни.
Дори не държа на хотел в Сингапур,мога да остана да си живея на това летище сред орхидеите и езерцата
Но пък и,едва ли и през другото време си почистват онези кошнички,които се трупаха пред вратите с вече прокиснал ориз и гниещи цветчета,до поредния порой,който да ги отнесе и си променят хигиенните навици