Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
-
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
-
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
-
Каква е средната дневна сума, изразходвана за храна, напитки и джобни пари в Бали?
-
Какви са впечатленията ви от посещението ви в Бали?

Най-невероятния хотел! Ако някой е заинтересован, мога да кача малко лични снимки.
Пиша ту тук, ту в другата
Нищо, важното е, че е кеф и удоволствие, носещо позитивно настроение 
Кой хъркаше, кой кихаше, абе кошмарен полет...Но мина, всичко се обърна в момента в който стъпихме на летище Куала Лумпур и мигновено се освежихми. Летището изглежда по скоро като МОЛ с лъскави магазини и уютни кафенца...Веднага се усети спокойствие и нетърпение за предстоящия следващ полет до Бали...По време на него вече се предадох и още щом излетяхме заспах...Така полуосвежена стъпих на летище Денпасар, където Косьо /нашият гид/ ни чкаше с гердани от цветя на топло и слънчево място. Това веднага ме ободри и се почувствах щастлива на моето място, моята почивка вече бе започнала...
Мангали - къде и мизерия...шок...Да, те живеят бедно, но в никакъв случай не са миризливи или лоши хора...Чак се чудя как така животът им предлага тези шансове да пътуват и да видят неща, гледки, които не могат да видят и в същото време лишава други хора, които с благодарност ще почувтват духа на различността...