О-в Бали – вълнуващи мигове и преживявания~

• 99 790
  • 453
  •   2
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте,
След дълго проучване къде е най-добре да заведем децата през пролетната им ваканция се спряхме на Бали.Направихме резервация в Grand Hyatt в Нуса Дуа.Там ни се стори най-подходящо за децата-на 8 и 11 години-има много басейни,голяма водна пързалка и е близо до плажа.Иначе съм изготвила един дълъг списък със забележителности и атракции,които да посетим.Разбрах,че е най-удачно да си наемем шофьор,който да ни разведе из острова.Благодаря на всички писали в темата.Давате много полезна информация,за да придобие човек представа за острова и най-посещаваните места.

# 316
  • София - Бургас
Дидивас,
разбрах Peace

# 317
  • Пловдив
Здравейте,
Да попитам ходилите в Бали,правили ли сте си някакви ваксини преди заминаването.Четох,че имало много комари през цялото денонощие,с какво се предпазвахте от комарите.Лосионите за мазане помагат ли?

# 318
  • Sofia
Записвам се и аз с предстоящо пътуване през март. Ще бъдем позиционирани в Убуд. Ще се запозная по-подробно с програмата и ще питам някои неща. Peace

# 319
  • София
Здравейте,
Да попитам ходилите в Бали,правили ли сте си някакви ваксини преди заминаването.Четох,че имало много комари през цялото денонощие,с какво се предпазвахте от комарите.Лосионите за мазане помагат ли?
Не се правят ваксини за Бали.

# 320
  • Пловдив
Здравейте,
Не се правят ваксини за Бали.

Мерси!

# 321
Здравейте,

Благодаря за интересната и поучителна тема!
Възползвахме се спонтанно от промоция на катарците София/Банкок за 340 EUR на човек двупосочно без да се замислим много много. Идеята отначало бе да оттидем на Пукет, но в последствие прочетох, че не е препоръчително да се ходи през Юли/Август, заради дъжда и се спряхме на Бали. За съжаление свободното време през останалата част на годината ни е кът и няма как да отидем. Някой ходил ли е тогава /края на Юли и началото на Август/ на острова?
Как е времето? Претъпкано ли е с туристи?

P.S. Разбрах, че Пукет и Бали са различен тип изживяване и Бали не е типична плажна дестинация, като Пукет, но и двата острова са ни интересни.

# 322
Аз не съм ходила, но знам, че до септември е добре времето.

# 323
Здравейте,
Аз също съм се насочила за бали, но ще пътуваме с малчо. който е на 6...не искам да предизвиквам полемики, но коя тур агенция е най-добра за дестинация Бали?

# 324
  • Пловдив
Здравейте,
Пак се включвам в темата.Ще ходим в Бали началото на април.Някой,който е пътувал през този период може ли да ми каже как са температурите т.е. какви слънцезащитни да вземем.Заредила съм се с 50-ти фактор на Нивея,защото ще сме и с децата,но все пак искам и да хванем малко тен.На Малдивите лятото беше много приятно,почти не печеше силно и си върнах почти всички слънцезащитни,които бях взела.Но мисля,че на Бали ще е по-горещо,в интернет ми показва около 32 градуса.
Поръчах си гривнички против комари за нас и децата,както и няколко мазила срещу насекоми.

# 325
  • Пловдив
Включвам се отново с едно питане за Бали.Какви са ви впечатленията от Bali Safari and Marine Park. Гледах много клипчета и снимки,но и противоречиви отзиви.Планували сме да отидем там,но се чудим,че при положение,че посетим Bali Safari and Marine Park,заслужава ли си да отделяме време за Bird Park,не се ли препокриват.

# 326
А вие четохте ли за Роро кавалджиев който почина онзи ден ? Има съмнения че се е разболял на Бали от някакъв бацил, който доведе до фатален край . Внимавайте . Добре че съм бедна и нямам пари за такива десинации .

# 327
  • София - Бургас
Магнум,
постът  ти е абсурднен и  зареден със силно негативни думи, носи ниска вибрация. ooooh!
Моля, ако няма нещо хубаво за казване и постване, по  добре да не се коментира Heart Eyes

Пожелавам всеки да има възможността да пътува  Hug

# 328
Първата част е напълно сериозна и е хубаво да го имате в предвид . Не е доказано че е починал от екзотичен вирус човека, но да си имате едно на ум .

# 329

Общи условия

Активация на акаунт