Интериорен стил по аматьорски 10

• 64 024
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Барбабо, благодаря! Hug
Както и за свежото напомнене относно политиката за връщане на Икеа! Ще пробваме значи, ще снимам и ще покажа Grinning.
Ваяна, ти пък Laughing. Няма за какво да се засягам. Наследствено е, ако мен питате. Татко му е изхвърлен първо от детската градина, след това от първи клас. И не стига това, ами и сега дава някои невероятни идеи на детето... И после спокоен си отива на работа Mr. Green

# 136
  • София
Значи си някоя от търпеливите зодии  Wink

# 137
Не е до зодия Wink. Учителят ми по йога казваше "Визи, всеки може на тихо да медитира. Когато го можеш до влаковата гара, тогава е ценно.". Учи се Laughing.
И така... Той беснее, аз танцувам хула и не се впечатлявам. Няма човек на 20 години с такива маниери, все пак. Ще се научи детето Heart Eyes.

# 138
Визи, наистина ли го умееш това? Аз от воле мога да докарам грацията на човека с черния потник, но за повече...

# 139
# 140
А, мога го! Само така си мисля най-вероятно Laughing. Но се забавлявам качествено Laughing

# 141
  • София
Намерила си изключително полезен начин - хем успокоява, хем и фигурата извайва  Simple Smile Да ти е живи здрав синът!

# 142
Визи, колко е голям героя

# 143
Да споделя още една къща-мечта цък

Отговаря на почти всички мои изисквания- слънчева, светла с големи прозорци и гледка Heart Eyes
Мебелите също много ми допадат: прости, изчистени с много въздух, с две думи - нанасям се веднага Mr. Green

# 144
dir, много ми хареса.
Да ви питам нещо - имам една празна стена в кухнята в цвят шампанско, какво бихте ме посъветвали да сложа - тапет, декоративни чинии или .....? Кухнята е с цвят шампанско, страници легно тъмно /нещо като венге/, плот Артууд на Еггер http://www.mebelidoriana.com/display_listing/732/. Имам акценти в жълто и оранжево, но не са много. Харесвам слънчогледи, също и зеления цвят. Искам да сложа нещо на тази стена, но не знам какво newsm78.

# 145
.... Татко му е изхвърлен първо от детската градина, след това от първи клас. И не стига това, ами и сега...
Скрит текст:
— Мамо, утре те викат в училище.
— Защо, нали днес баща ти беше при директорката? Какво пак си направил?
— Нищо. Тебе те викат, за да ти се оплачат от татко...

# 146
е, днес бях заровена в работа и изтървах всички дискусии...
По повод размера на къщите и аз мисля, че 200-250 кв са оптимум, на един етаж по възможност, може мазе с обслужващи помещения. (и евентуално таван, да си трупам съкровищата  Joy).
Някой беше линкнал преди три страници снимки от къщата, в която се снима за Маги сериала - била съм на снимки за едно рекламно видео в тази къща, и тя е точно от типа богаташки палат, направен от кутийки. Четири етажа, мазе, и всичко надробено. На Паола Апси е, ако си спомняте за нея.
Барбабо, ами контраста прави светлите цветове още по-светли, а тъмните - още по-тъмни. Но наистина, след разказа на visible за обитателя на стаята (visible, да ти е жив и здрав  Grinning) наистина си мисля, че май няма голямо значение какво ще е обзавеждането  Laughing
О, и Пина, по адрес на спалните: аз мисля, че североизток е чудесен вариант за спалня. Ако толкова не искаш да те буди слънцето, има щорички, пердета  Mr. Green. Но на запад е кошмар, особено лятото....

# 147
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е, каквото и да е обзавеждането все пак трябва да оцелее поне 5 години и да се харесва и на мама! Wink

гост22, да си жив и здрав!  Joy

# 148
Здравейте, да се запиша и аз в темата с едно предложение за Визибъл - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82852
На мен идеята килимът да бъде в черно и бяло ми допада много, тъй като ще стои завършено и в хармония с черно-бялата лампа на точки и черно-белите пердета на вертикално райе. И понеже те са с различни шарки, предлагам и килимът да бъде с различни от тях фигури. Така няма да бъде скучно Simple Smile
А за всички, които гледат сериала "Къде е Маги", това е статия за къщата, в която се снима - http://ladyzone.bg/article/za-doma/koya-e-kshchata-na-magi-2.html[
хубаво е не с контрастите не трябва да се прекалява когато е в дома,защото натоварват. за витрина и магазин да привлича вниманието.спорет мен ще отива тревисто зелено Naughty

# 149
  • Варна
О, и Пина, по адрес на спалните: аз мисля, че североизток е чудесен вариант за спалня. Ако толкова не искаш да те буди слънцето, има щорички, пердета  Mr. Green. Но на запад е кошмар, особено лятото....
Като обитател на такава мога да кажа сам: "бррррррр". Ако си зиморничав като мен, че и любител на светлината, това не е добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт