Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ако е към мен - " разни хора, разни идеали", бих перефразирала " разни разбирания ". Когато децата са малки е като описаното от теб, но когато станат 10 и повече годишни не им се играе толкова заедно, а искат да си имат свое спокойно пространство, "тайната " си градина с "тайните " си занимания и мечтания,  само за себе  си.
Или пък аз съм извънземна  Joy с моите разбирания....

# 196
О да, съжителството на две деца в една стая е много неприятно. Моите са с 9 год разлика - момиче, момче- по реда на тяхното раждане. Обитават една стая, но...краката спрямо чергата  Peace
Ваяна, не е за обиждане. Ще се засегнат родители, които имат възможност, но не са го направили.

# 197
  • София
...Което аз по никакъв начин не бих толерирала! Мое неангажиращо мнение.

# 198
Момчетата на 15 години вече си водят момичета в стаята. Да не се изказвам по мъжки брутално, ама и самостоятелни занимания имат. Не знам дали е добър вариант 4-5 годишно момиченце да свари батко си интимен със себе си  Embarassed  От една страна ще порастне с това и после няма да страда от излишна свенливост и да се бори със себе си на по- късна възраст, когато момичетата понякога трудно съзряват сексуално. За момиче в пубертета също много трудно. Месечни цикли, понякога стават аварии нощно време, болки, проблеми, момчето трябва да се прави на глухо и сляпо. В къщи ако не можеш да се отпуснеш, къде?
И съм ужасно съгласна с Ваяна за нуждата от собствен свят. И аз съм живяла в една стая със сестра и съм оцеляла, но колко много трудно ми беше на моменти, а все пак сме от един пол. Ако е върпоса за оцеляване, и четиримата в една стаичка от 10кв да сте, пак ще оцелеете, дори да трябва там да готвите, спите, къпете и перете.

# 199
  • София
  smile3501, Пина!

# 200
Хм, аз пък си мисля, че не е такава трагедия две деца в една стая.
Едно дете съм, половинката също, и сме с едно дете. Но чисто хипотетично не би ме притеснявало, ако имаме второ да са в една стая (то и друга налична няма в настоящия ни дом).
Говорила съм си много с приятели, които са делили стаи с братя/сестри. Всички са съвсем наред и споделят много мили неща за съвместното им съжителство.
Да, дразнят се на моменти, но какво от това. Мен и половинката понякога ме дразни, но все в една стая и дори легло(!) спим Laughing.
Една от най-близките ми приятелки има доста по-голям брат. Близки са, споделят, търсят се, търсят и съвети и подкрепа. Когато се прибират у дома, при родителите си (живеят в различни държави), пак спят в детската си стая и си бърборят по цяла нощ.
Разпитвала съм я също за неудобствата и на мен са ми минавали през главата. Винаги ми е казвала, че въпросите ми са породени от това, че самата аз не съм живяла така и нямам по-голям брат/сестра, дори със съквартирант/ка не съм живяла никога.
Например на мен ми беше чудно как се преобличат, как са си водили половинки, подобни  Blush... Той се обличал в банята, тя го гони от стаята; когато той е водил гаджета, тя е спяла в дневната... Спали са и при приятели/приятелки, пътували са; стаята е била и за един от тях на практика през не малка част от времето.
А толкова прекрасни неща ми е споделяла за отношенията им и за това какво е да имаш голям батко, бил той и в същата стая..., че на моменти съм се чудила откъде мога и аз да си докарам един Laughing

# 201
  • на североизток
 smile3501, Визи!

# 202
Пина , АМА ХИЧ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!
Така се получават деца егоисти, които смятат, че светът се върти само около тях, само да взимат, но не е да дават, не се съобразяват с друг, освен себе си! Не умеят да общуват и да се грижат за по –малкото братче или сестриче. Като възрастни нямат пълноценна връзка, защото няма да могат да си нагодят характера към другия. Няма да раждат деца, за да си развалят рахата и да бършат гъза на някой.
Момчето, вместо " да лъска бастуна " може да спортува, да работи почасово и т.н.
Момичета и жени с менструация учат, следват, работят и никой не се е травмирал психически или умрял Peace

# 203
Пина , АМА ХИЧ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!
Така се получават деца егоисти, които смятат, че светът се върти само около тях, само да взимат, но не е да дават, не се съобразяват с друг, освен себе си! Не умеят да общуват и да се грижат за по –малкото братче или сестриче. Като възрастни нямат пълноценна връзка, защото няма да могат да си нагодят характера към другия. Няма да раждат деца, за да си развалят рахата и да бършат гъза на някой.
Момчето, вместо " да лъска бастуна " може да спортува, да работи почасово и т.н.
Момичета и жени с менструация учат, следват, работят и никой не се е травмирал психически или умрял Peace

Ммммм, не съм много съгласна да ти кажа. Аз нямам брат/сестра, и хич не съм егоист, дори напротив. "Раздай гъзец". Помагам и съм особенно милостива. Съпруга ми има брат. Отношенията им изобщо не са топли. Живеем в един квартал, на 10 мин един от друг, а се виждат два пъти годишно, когато родителите ги събират на Коледа и Векиден. Опс, и на рожденните дни на мама и тати. Така, че пак си е до човека.

# 204
Еееехехе, много крайно става положението Laughing.
Само дете не е равно на егоист, много моля. И първичните ни нужди нямат нищо общо с работата и спорта. Все едно да не правя секс, защото като майка имам по-важни задължения.

# 205
  • София
Различните разбирания идват от различния начин на живот. И аз, и брат ми сме си съвсем наред, но отново заставам зад споделени си тук разсъждения.
А, Visible, ти нямаш проблем - тази огромна детска стая / която е почти колкото цялата ми холокухнятрапезария / можеш да разделиш на две, а при добро желание и на три, защо не?  Simple Smile

# 206
Момчетата на 15 години вече си водят момичета в стаята. Да не се изказвам по мъжки брутално, ама и самостоятелни занимания имат. Не знам дали е добър вариант 4-5 годишно момиченце да свари батко си интимен със себе си  Embarassed

Предлагам като едни еманципирани жени и майки да обсъдим какво реално трябва да е обзавеждането за стая на тийн.
За момче предвиждам диспенсер за хартиени кърпи + кошче за боклук. Mr. Green
Никакви врати със стъкло (макар и матирано) на стая на тийн.
Друго? ...

Имах гадже, което делеше стая с по-малката си сестра. Ами пречеше ни, а и на нея ѝ беше писнало все да я гонят. Драми. Simple Smile

Това е едно адски реалистично очакване. Въпросът е в това, че в тази определена възраст тийновете учат, работят почасово, спортуват, но и лъскат. Grinning

# 207
 Joy  ама талантливи сме, ей!

# 208
  • София
Момичета, да охладим страстите,а? Поздравявам всички с

http://www.youtube.com/watch?v=Cgovv8jWETM

Кара ме да летя и да се усмихвам....

# 209
Предлагам като едни еманципирани жени и майки да обсъдим какво реално трябва да е обзавеждането за стая на тийн.
За момче предвиждам диспенсер за хартиени кърпи + кошче за боклук. Mr. Green
Никакви врати със стъкло (макар и матирано) на стая на тийн.
Друго? ...
По моята тема. Без килим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт