Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Amelly, прозорецът е по-добре от преди. За абсолютния идиотизъм - извеждане на пералня/мивка на усвоена тераса, дизайнерът и майсторите са прави - забрави! Освен всичко друго - тъпо, безсмислено, технически трудно за нормална експлоатация, е и незаконно! Успех със следващата фаза! Peace

# 677
  • густо майна Филибето
Не е невъзможно да се прекарат тръбите на терасата, но ще правят няколко чупки , могат да се скрият в шкафове. Много ясно, че директно ще е по-лесно, но обяснението е малоумно.

Кое му е технически трудното за експлоатация? Въртиш крана или натискаш копчето?

ММ ми е прекарал вода на терасата да си поливам цветята без да нося съдове. От стандартното си място тръбата слиза до пода, минава през панела, после хоризонтално под плочките на коридора, от там през панела влиза в хола, прави по пода околовръст по стените един преход от 6-7м, скрита зад перваза, през панела излиза на терасата и там имам кран.  Някои хора това са го правили и с обратната вода,правейки си кухня в хола, аз не бих посмяла заради минималния наклон, който е нужен и не зная как се постига под плочките в коридора. Ако е равна тръбата може да се затлачи от мръсотията. При Амели такъв проблем отсъства.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 07:22 от Ljuboznatelna

# 678
  • Варна
Ако редът е печка, пералня, мивка, хладилник, то на терасата остава пералнята, а тя може да се закачи към водата с меки връзки за изводите към мивката. Не е добра идеята хладилник и печка да са близо един до друг, а ако хладилника а по-висок от плота то котлоните ще са като в дупка и ще е трудно за обслужване, когато няма плот свободен до котлоните е трудничко... Затова обикновено хладилника е в края на редица защото обикновено е по-висок и пречи.

# 679
Здравейте момичета!В неделя имах много интересно преживяване ,което ми се иска да споделя с вас.Ето къде попаднах https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558981250785792&set= … ype=1&theater.Беше ,беше толкова вълнуващо от снимка във фейса попаднах на снимка и с ММ тръгнахме да го издирваме в с. Карлуково.Собствениците се оказах много мили млади хора и ни поканиха дори вътре в дома си Simple Smile,за което ще съм им благодарна цял живот.Всичко в къщата е направено с подръчни материали от глина,камък и дърво.Бях като в някаква приказка Simple Smile https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558981790785738&set= … ype=1&theater, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558982574118993&set= … ype=1&theater...Така...мисля,че ще ви хареса  Hug

# 680
dilka64, излиза че съдържанието в момента не е достъпно.

# 681
ооо Sad може би защото са от фейсбук качени снимките,дано успеете да разгледате ,че ,аз не знам как по друг начин да ги кача  Embarassed

# 682
dilka64, снимките не са общодостъпни, за да ги видим трябва да ги направиш публични.

# 683
Ако редът е печка, пералня, мивка, хладилник, то на терасата остава пералнята, а тя може да се закачи към водата с меки връзки за изводите към мивката.  

Да, и аз това измислих за пералнята , щото и сега така е вързана - с меки връзки към мивката. Може би така ще го искам, точно за да имам повече плот.
Обаче наистина тези дни не ми е до подобни размисли, опитвам се да си почивам, така или иначе пари за следващия етап от ремонта ще имаме най-рано през април.

Новата ми страст е ровенето и пазаруването в китайските сайтове, което няма отношение към интериорната тема,но пък там намерих примери за мечтаните от мен дивани и някои други неща  Grinning

Ето това е някакъв смотан стикер за стена,обаче вижте дивана!!!!! Точно желаните от мен дизайн и цвят!!!!!!!!
Този също ми харесва
Има множество хубави стикери за стена, харесах си и някои картини като например , освен това вази,свещници, плетени панери и...да спирам до тук  Mr. Green

# 684
# 685
  • Варна
.. Ето това е някакъв смотан стикер за стена,обаче вижте дивана!!!!! Точно желаните от мен дизайн и цвят!!!!!!!!
Имай предвид, че тези дивани не се разтягат, ето бг варианти:
1. Практикер,

2. Ян-Ди и още един разтегателни

# 686
Мерси,Дорис, втория линк не ми е известен.

Майка ми ме натиска да си поръчам диван по мои критерии при едни мебелисти в Ловеч. Първоначално отхвърлих, защото ми писна да си измислям критерии,пък после да оставам неудовлетворена,но сега почвам да обмислям идеята, още повече,че у едни познати преди десетина години видях подобен на жълтия диван, но и разтегателен- издърпва се долната част като чекмедже и не помня точно как,се разпъва напред и поема двама човека с главите към облегалката на дивана.

Това  е едната ловешка фирма и за такъв механизъм на разтягане говоря http://welga.com/112,%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D0%92%D0%B5 … %B3%D0%B0-45.html

харесва ми, защото би ми позволил да имам малък диван,но с достатъчна площ за спане при нужда, вместо да имам ъгъл с подвижна лежанка или нещо сходно,заемащо повече място.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:33 от Amelly

# 687
  • Варна
Amelly Ян-Ди са варненска фирма и работят предимно за износ, но имат и малък дял за българския пазар, а и също работят поръчки по размер и дизайн на клиента. Може би затова не са познати в София.

Имай предвид за дивана, че подлакътниците орязват местата за сядане и полягване Simple Smile

Механизмът в твоя случай няма голямо значение защото ще го ползвате рядко.

Важно е къде и как прекарвате по голяма част от времето - излегнати по диваните (наша милост), седнали на маса на приказка и ракийка или в спалнята доколкото си спомням при вас. При положение, че гледате телевизия в спалнята, а хола се използва основно като трапезария и евентуално подслон за някой гост, то и един диван ти е достатъчен.

Така че диваните трябва да се нагодят към вашия стереотип.

# 688
Просто не знам как така съм ви изтървала... newsm78 Имам цяла тема за четене, така че се връщам назад...

# 689
Чудна, чудна статия от NYTimes: A Real Estate Chain of Admiration, Love and Envy.

Tъй като идеята на статията е много забавна, препоръчвам да се зачетете поне в картинките с текст, които се появяват между интериорните снимки. Изградили са "верига на завистта" (в добрия смисъл Laughing), базирана на въпроса "If you could kick a friend out of his home and take it for your own, who would it be?" Wink

Много се впечатлих от бабата, която е била любовница на Исаму Ногучи. Бата мата, дето се вика. Страшна работа! Crazy Ако не се сещате кой е Ногучи, то не може да не се сетите, че сте виждали поне около 3949585 пъти ей тая масичка. Останалите дизайн-икони, подписани от Ногучи, сами си ги гугълнете. Laughing

Ох, а темата нали е за стил и дизайн, не ви ли писна от битовизми и меки връзки. Дайте нещо по-така. Wink

Общи условия

Активация на акаунт