Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 699
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Наистина, Барбабо, много е хубав домът на тази баба- изискан, с ненатрапчив
лукс, някак софистициран. За любовника й не бях чувала, сега тъкмо ще се образовам.
Прехласнах се по някои детайли от първото и последното жилище също.

# 691

Ох, а темата нали е за стил и дизайн, не ви ли писна от битовизми и меки връзки. Дайте нещо по-така. Wink

Ето веднага давам ,
но да не стане пък пекалено дизайнерска темата  newsm78 Mr. Green

# 692
  • Варна
Малко "вехтошарски" нещица.

# 693
Здравейте,как сте,нещо няма много  движение да ви питам съвсем не по аматъорски Grinning маси като кутии със стъкло -какво бихте сложили вътре за декорация -става въпрос за заведение? Hug

# 694
  • густо майна Филибето
Зависи от стила на заведението и колко висок трябва да е "пълнежа". И какви ще са пораженията, ако стъклото се счупи. Може би ще е добре, ако е възможно това дето е вътре да се вади и почиства, или сменя. Това от практична гледна точка. Другото е работа на дизайнера. Аз и със сушени люти чушки бих го напълнила, миналата година имах прекалено много Laughing Камъни, кафе, моделчета на колички, стари часовници,моски сувенири,пясък, цветни стърготини, украса по празниците, нещо тематично, различно за всяка маса....

# 695
  • Стара Загора
Сега може украсата да е коледна.

# 696
Според мен зависи от заведението...
В едно такова съм била, масите бяха натъпкани с блещулки и циганийки (съжалявам за обяснението, но по-добро не бих могла да намеря Laughing; представете си всякакви пластмасови огърлици, златен прах, пайетки...), въпросното - с арабски претенции. Ще се опитам да намеря снимки, ако още съществува.

Темата наистина е силно затихнала Tired
Отивам да чета и разглеждам...

# 697
  • София
Здравейте, не съм писала тук, но чета редовно и попивам идеи. За масата за заведение, може да се сложат много неща- зависи от цялостната идея, от сезона и от много още, например сушени цитрусови, канела, кафе, шишарки, миди, пясък,  всичко може.
ето какво имам аз зад леглото , не е маса, но идеята е подобна.
http://tanyalyondeva.snimka.bg/other/vsyakavi.335110.29095031

http://tanyalyondeva.snimka.bg/other/vsyakavi.335110.29095037
 Налепени са върху зебло.
Страхотни сте.

# 698
  • софия
Иска парола.

# 699
  • София
Не знам защо аз самата не мога видя този албум.
Опитайте с 19700330.
Махнах паролата, дано сега се вижда.

# 700
Не намерих подходящи снимки от заведението, за което говорих по-рано.

Но си харесах това, без никаква връзка.
Понеже тук също има такава стена, цялата в хартийки, каквато обсъждахме се сетих за онази на моя близка, която бях споделила преди време. Тогава махнах снимката бързо, защото на нея имаше момичета, чието присъствие в темата беше по мое усмотрение Blush. Laughing
Сега имам възможност да я споделя в цвят и с момче Heart Eyes, за малко повече. Мога да помоля за някоя снимка отгоре и да допринеса с троха за несъстоялите се български домове.
7/8, вие докъде докарахте стените в коридора? "Озвучихте" ли ги? Grinning

И не мога да не споделя - в детската стая имаме килим! Party
Ще снимам и кача, с благодарности отново, за помощта ви относно трудния избор!

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 17:06 от Visible

# 701
Хоп,троп..вместо запис ви поствам две коледни идейки.Защо да не украсим банята,тази година?! Mr. Green

# 702
Хоп,троп..вместо запис ви поствам две коледни идейки.Защо да не украсим банята,тази година?! Mr. Green

Хаха, банището, казваш:)))

# 703
Visible Преди 2 години правих един интериор в стил streamline и се чудих какво да правя и накрая сложих едни вестници на едната стена черно-бели,пък останалите стени бяха с цвят,преподавателите направо бяха полудяли по него,и на изложба го пращаха,така и не проумях защо,но факт вестниците по стените и таваните се харесват доста.Едно Софийско заведение,доста скъпо преди няколко години също беше с вестници по целия таван и беше готино Simple Smile  bowuu
Ambrosion идеята за банята е добра,защо не навсякъде да има коледно настроение Simple Smile

# 704

Хаха, банището, казваш:)))

То тази баня е по-голяма от целият ми апартамент ;д

Общи условия

Активация на акаунт