Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 753
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, може ли да ме насочите към някои сайтове с интериорни решения за обзавеждане и организация на стара къща......

Да, аз също се вълнувам от старите къщи Heart Eyes Май не са обсъждани нашироко в темата, давайте идеи и сайтове, споделете ако имате опит със селски къщи. Иначе, моите източници на вдъхновение са 1. 2. и 3. 
Както забелязвате, все ме тегли към английски и френски стари къщи Mr. Green,не знам защо, но не ми е интересен този чисто български стил с трикраки столчета, полици, шарени каренца и менчета, нещо много балкантурист ми седи. Разбира се, това е моето лично усещане,на много хора им харесва.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 13:12 от dir

# 661
  • густо майна Филибето
От този сайт http://www.maison-deco.com/ (много отдавна съм му фен) харесвам най-вече Campagne Dйcoration ,като че ли е най-близо до темата. MAD65 , потърси да го свалиш някъде в интернет, от сайта не може да се разгледа добре.
Също тази страница  http://www.facebook.com/pages/Provence-Mon-Amour/298011073568174

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 14:12 от Ljuboznatelna

# 662
Деси, стискам палци работата по фасадата да върви добре и резултатът да е хубав!
Мисля си, че сте го измислили максимално добре. Grinning
А за вратите - то съвсем малко останало Grinning. Нямам търпение да ни ги споделиш завършени Blush.

Ново и различно.
Red Apple.

# 663
Визи, стана ми любопитно за Червената ябълка и се разрових сега докато
пия кафе. Тук са публикувани снимки, на които се вижда колко е напреднал
строежа- http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1418386&page=18.
На мен ми харесва, ще бъде страхотно ако наистина се озелени покрива, както
е по проект.

# 664

.... ако някоя от по-умеющите от вас направи 3Д проект( аз опитвах в един безплатен сайт,но не се справих).
Разкажи нещо повече-каква ще е настилката на пода,какви ще са шкафовете в кухнята -материал и размер,какви цветове предпочиташ и т.н. Hug

# 665
No_frame bitch ,
настилката като материал ще е ламинат, щото няма ресурс за нещо по-скъпо и хубаво. Цвят не съм избрала конкретен, разглеждах в един магазин, направих си списък с няколко варианта,но май първо ще трябва да избера цветовете на мебелите. Нещо светло ще е ,като най-любим ми е този нюанс винтидж дървесно сиво
но не съм сигурна дали ще се върже с мебелите.

Цветовете на стаята ще бъдат светло пясъчно/ каменно/ бежово, тъмно зелено и червено сушени чушки ( извинявам се за тъпите сравнения, така ми идва отвътре)
примери за основните цветове

Шкафовете ги виждам в светлите тонове, диванът кафяв/ зелен, а червеното ще е само акцент: или цветът на колоните покрай прозореца, или гръб на кухнята, или малка мебел или постелка на пода.

Харесвам такъв тип кухненски шкафове като модел и цвят горе-долу така си представям моите,но без витринки.

Накрая, отново, проектът на стаята https://picasaweb.google.com/101173878720596830813/Interior_idea … 09917791193328898 над уредите ще има стенни шкафове, а шкафът-колона трябва да е нещо като разделител между кухненската и холовата част на помещението. Чудя се дали той да е в същия цвят като кухненските шкафове или в друг цвят.

# 666
Вениз, и на мен ми харесва Grinning. И наистина го намирам за нещо различно по нашите ширини.
Първо видях строежа, после потърсих в интернет, за да ви споделя.
Половинката ми го показа... Разгледахме чертежите, малко си помечтах... Blush
На мен много ми харесва... сто неща Laughing.
Направи ми впечатление климатичната инсталация. Толкова ми е грозно да видя цъфнали тела по нова и уж мислена фасада; жилищна сграда - пример за такава глупост.
Харесват ми таваните... Това имаше ли смисъл изобщо да го казвам Laughing.
Няма да споделям болежките, които получих, разглеждайки общите части.
Сега остава някой да провери какви са цените и да ги изнесе; свободни апартаменти - бол.
Предполагам, че цифрите ще ме спрат да разсъждавам, обаче Mr. Green

# 667
Аз прочетох нещо за 2400 евро на квадрат Thinking
http://www.eliterealestates.com/search/?ploc=&pr=6.7.8.10.9.11.13.14.18 но има и по-евтинко.

# 668
Колко бях права Joy.
Благодаря, СеймМайселф! Hug

# 669
ка ми идва отвътре)
[ кухненски шкафове като модел и цвят горе-долу така си представям моите,но без витринки.

Накрая, отново, проектът на стаята https://picasaweb.google.com/101173878720596830813/Interior_idea … 09917791193328898 над уредите ще има стенни шкафове, а шкафът-колона трябва да е нещо като разделител между кухненската и холовата част на помещението. Чудя се дали той да е в същия цвят като кухненските шкафове или в друг цвят.

уредите вградени ли ще са,ако да кои?

# 670
  • Варна
Харесвам такъв тип кухненски шкафове като модел и цвят горе-долу така си представям моите,но без витринки.

Не е ли по-добре разположението на уредите да е хладилник, пералня, мивка, печка?

# 671
Ааа верно е потрес,обаче е супер ако си с дете.

# 672
Момичета, може ли да ме насочите към някои сайтове с интериорни решения за обзавеждане и организация на стара къща......

Да, аз също се вълнувам от старите къщи Heart Eyes Май не са обсъждани нашироко в темата, давайте идеи и сайтове, споделете ако имате опит със селски къщи. Иначе, моите източници на вдъхновение са 1. 2. и 3. 
Както забелязвате, все ме тегли към английски и френски стари къщи Mr. Green,не знам защо, но не ми е интересен този чисто български стил с трикраки столчета, полици, шарени каренца и менчета, нещо много балкантурист ми седи. Разбира се, това е моето лично усещане,на много хора им харесва.

И аз по разбираеми причини се вълнувам от темата за старите къщи Grinning. Но според мен от къща до къща разликите могат да са от земята до небето - къде е, в село или град, на улица или извън населено място, в планина или на море, на топло или на студено място..... И мен битовизмът ме потриса, при нас решенията са доста изненадващи, но с тази външна изолация и ремонт на покрив в най-подходящото време просто няма никаква възможност за снимки..... За съжаление обаче усещам, че няма да успея да направя всичко онова, за което си мечтая, ама то нали за това се нарича мечта Joy Но поне бял градински павилион и покрит чардак в старата плевня ако се случат, ще съм ОК  Joy

# 673
Lois, "бял градински павилион "  Flutter
Моите мечти също са толкова много и разнопосочни, че ако ги приложа всичките ще се получи къща франкенщайн, затова се придържам към реалнстта Wink
Добре, снимки не можем да видим, но поне сподели от къде се вдъхновяваш.

# 674
Не е ли по-добре разположението на уредите да е хладилник, пералня, мивка, печка?

[/quote]

По-добре е,но дизайнерът и майсторите ми обясняват,че в моя случай няма как да стане,т.е няма как да се прекара вода за пералнята в усвоената тераса, щото на евентуалното място на пералнята има комин в съседната стая (сегашната кухня) , тръбите и каналът в сегашния си вид се падат по към центъра на ремонтираната стая  и най-чисто и лесно ще бъде да се пренесат директно...ама не знам дали ме мотаят, така или иначе тази част от ремонта ще се прави при следваща доза финансов ресурс и с други майстори (за добро или зло).

Ето това са снимки на стаята след корекцията на прозореца - направиха го за тяхна сметка,но с голяма обида. Аз съм доволна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт