Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 756
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
ginger tea , това е проектът, който не се реализира. Размерите са точните. Само дето трябваше да имам 1,30м бокс и 2 метра тераса, а вместо това имам 1,80 бокс и 1,50 тераса, което почти обезсмисли запазването на терасата.

Дивана е кофти.
Виж икейските модули,или други бг.фирми.
Има и майстори дето правят дивани,при които може сам и си купиш материалите.Какъвто искаш пълнеж,дамаска,дървения и т.н.Комшиите и на двата етажа под мен са с такива дивани.Единият е доста известен и дори в бгмамата гледах е обсъждана къщата му,ма няма да кажа кой е поради разбираеми причини..Та неговият диван,е ъглов,дамаска горе долу..2,5х3м.Излезе му някъде към хилядарка.Човека не обича да налива кинти,щот е нещо нередовен кириз и има нема през година прави някви ремонти и изхвърля мебели,та от него знам доста,и за тънки магазини с ел.уреди и за складове и складчета с кво ли не.  #Crazy

# 631
Аз за вечер ще си оставя черните щори,не ми се махат, в жилището не се живее целогодишно и са почти нови, 250 лв дадох за тях. А защо ги харесах тогава да ме пита човек ooooh!

# 632
Аз не виждам драма да си останат щорите и да сложиш някакво тюлено преде. А щорите нали само вечер ще са в действие? А при пуснати щори вечер все едно е тъмно, то и без друго е тъмно навън, де.

# 633
Драмата е, че тюлените пердета са ми грозни. Харесах едно от Икеа, ще отида да го видя другия месец. Дано не е много плътно. А как мислите пердето на цялата стена ли?

# 634
The same myself  покажи го ако можеш от сайта на Икеа. Аз под тюлено визирах прозрачно. Защото ако ефирно и прозрачно - органза да речем , няма да го сложа на цяла стена, но ако тежко, плътно,  предполага на цяла. Може и да не предполага, аз така бих направила. Без да считате мнението ми за меродавно, разбира се.

# 635
Това е: https://www.google.nl/search?q=ikea+eivor+curtains&hl=en& … 0&bih=416#p=0
Аз го виждам не на цялата стена, а малко извън прозореца.

# 636
Това е: https://www.google.nl/search?q=ikea+eivor+curtains&hl=en& … 0&bih=416#p=0
Аз го виждам не на цялата стена, а малко извън прозореца.
Да, и аз така го виждам Peace  Първата картинка

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 20:01 от Рoсна kитка

# 637
много е сложно това с погледите отвън... защо просто не сложите такива стъкла на дограмата?
и тогава може и ефирни пердета, сиви, кафеви, шарени, каквото ви подходи най-добре Wink
п.п. при кумата ми са с такива, те са на първи висок етаж и са с кафеникави, отвън нищо не се вижда, освен ако не са отворени  Mr. Green

Amely, в линка на пикаса такива хубави цветове си показала, защо не потърсиш такъв диван двойка разтегателен, такива столчета може и от продавалник да намериш при удобен случай и да г поядисаш в червеникаво чушкеното Wink
просто не усложнявай нещата, виж колко хубаво изглежда това на снимките Simple Smile
и наистина изчакай малко с дивана, виж дали ви трябва първо ъгъл, защото ако диванът е така разположен само човекът на лежанката ще гледа към тв, другата част на дивана кога ще се ползва, ако няма кът за четене или малка библиотечка на стената.
помислете за вариант разтегателна двойка (да се впише в 2.20 и да има място), до нея кресло, люлеещ се стол, пак може да е с покривало, каквото си мечтаеш, може импровизирана ниска масичка за кафе, за книга в ъгъла  Rolling Eyes
кухненска маса кръгла, квадратна, каквато харесвате  Peace
помисли го добре преди да купувате диван ъгъл Simple Smile

Подкрепям  Peace
Аз вече съм се изказвала за непоносимостта ми към ъгловите дивани. Особено такви издялкани, еднотипни. Нищо различно не откривам между тях, а колко ми се е искало да ми харесат  Mr. Green
The same myself зависи как ти харесва да стои пердето. Аз лично не харесвам зад пердето да има стена, демек харесвам го само на прозореца. Има обаче жени, като мама и свеки примерно, които харесват и передтата са им от до на цялата стена.

# 638
Да си кажа и аз болката.Бях споменала,че жилището,което купихме е доста старо.В много лошо състояние е северната стена,на която е едната ми тераса и прозорците на банята и тоалета.Много странно е разпределението,знам.
Смятах да санираме тази стена,но следващото лято.Оказа се обаче,че поради изронената до тухла почти мазилка е наложително да използваме последните топли дни и да го направим сега.
Мразя санирани на парче сгради.
Блокчето е на три етажа.Ходих,говорих,настоявах и убедих съседа от третия етаж да се включи.Няма такъв шанс,за съжаление,при съседа от първия етаж.
Е,как ще я преглътна грозотията,не знам...

# 639
  • Пловдив
Amelly,моля те кажи,че ще си купиш едоцветен диван  Praynig.Нямаме приятели в България,които да нямат диван от кожа(черна или тъмно кафява)и плат.Голяма неприязън изпитвам вече към тази мебел.Ужасно е едотипна  Tired.
Деси,стига да не я пернете някакъв уникален цвят,ще е просто една от многото такива сгради и ще свикнеш.Добре,че поне съседът от горе се е съгласил,че в тези кризисни времена...Само,че в никакъв случай не правете изолация с XPS.В България все още май не се знаят спецификациите на фибрана и някои  го предпочитат вместо стиропор за външни изолации.Резултатът-мухлясали стенички. Mr. Green

# 640
  • Варна
Да си кажа и аз болката.Бях споменала,че жилището,което купихме е доста старо.В много лошо състояние е северната стена,на която е едната ми тераса и прозорците на банята и тоалета.Много странно е разпределението,знам.
Смятах да санираме тази стена,но следващото лято.Оказа се обаче,че поради изронената до тухла почти мазилка е наложително да използваме последните топли дни и да го направим сега.
Мразя санирани на парче сгради.
Блокчето е на три етажа.Ходих,говорих,настоявах и убедих съседа от третия етаж да се включи.Няма такъв шанс,за съжаление,при съседа от първия етаж.
Е,как ще я преглътна грозотията,не знам...
Проверихте ли историята с програмата за енергийна ефективност? Ако цялата кооперация се санира мисля 50 % възвращаемост от държавата, така дори и един да не е съгласен тази отстъпка ще стигне да покрие неговата изолация, а ефективността на цялостно саниране е несравнима с тази на парче.

# 641
Няма да успея да убедя 13 семейства да се включат в програмата.За мое огромно съжаление.

Колкото до цвета,днес майсторът ще донесе палитрата и дано да успеем да изберем максимално доближаващ се цвят.Сградата е едно такова пясъчно-сиво жълто.Ама,че го определих Embarassed

# 642
  • Варна
Няма да успея да убедя 13 семейства да се включат в програмата.За мое огромно съжаление.
Наистина е жалко, това е инвестиция, която ще се изплати във времето, но реалността си е такава...

# 643
Хора, направо ме разбихте с тоя диван!
Ами вижте, аз съм момиче от село, все пак, по бащина линия съм румънка и кича ми е в кръвта, яворския диван ми харесва като дизайн, не мога да си кривя душата. Един такъв голям, разлат. Не ми харесва кафявата кожа,но ако биха могли да ми го произведат същия модел изцяло в светъл текстил, бих го купила. Извинявам се,че не съм толкова изтънчена, опитвам се да се уча от препоръките в темата, но все пак предпочитам да се въргалям върху диван, който на мен ми харесва, ако ще и в очите на целия свят да е най-грозния и неудобния.

Разгледах сайта на Тедива и отново,за хиляден път, ИКЕА. Ами не ми харесва тази ИКЕА и това си е. В Тедива също нищо не ми хвана окото, но както писах, имам още време, има и още доста други сайтове, имаме и Никром в Ловеч, където миналата година си бях харесала диван, трябва пак да го погледна.

Обмислям идеята за два малки дивана вместо един голям ъглов. Не ми допада съвсем,може би заради това,че не обичам голям брой мебели в стаята, но не съм я отписала изцяло.
Ще се радвам ако се намерят фотоси на интериори с два малки дивана на ъгъл или ако някоя от по-умеющите от вас направи 3Д проект( аз опитвах в един безплатен сайт,но не се справих).

# 644
Не ми харесва кафявата кожа,но ако биха могли да ми го произведат същия модел изцяло в светъл текстил, бих го купила.
Амели, и аз съм 100 пъти за това дамаската на целия диван да е от един матриал. Комбинацията от кафява кожа и текстил е доста старомодна (ако изобщо можем да твърдим, че някога е била модерна Thinking) и не си струва да залагаш на нещо такова. А възглавничките от черна, изкуствена кожа са много садо-мазо. Mr. Green Щом си харесваш този диван, настоявай целият да е в една дамаска и с краката да се направи нещо, та всички да са еднакви. Подобрението ще е значително. Peace

Общи условия

Активация на акаунт