Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 765
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
ginger tea , това е проектът, който не се реализира. Размерите са точните. Само дето трябваше да имам 1,30м бокс и 2 метра тераса, а вместо това имам 1,80 бокс и 1,50 тераса, което почти обезсмисли запазването на терасата.

# 616
Аз искам съвет, дайте идеи за пердета на този прозорец, с тези черни щори не ми се връзва нищо, а така не ми харесва:
http://mimkaa.snimka.bg/other/123.713082
Ако ползваш цвят на пердета,трябва да го повториш още 2 пъти из помещението за да е хармонизирано. Примерно червено,лилаво са много подходящи.Можеш да повториш цветовете примерно с аксесоари. Аз лично бих останала в същата гама,бих сложила завеси с флорален мотив,или зебров/долматински десен Simple Smile

# 617
  • густо майна Филибето
ginger tea , това е проектът, който не се реализира. Размерите са точните. Само дето трябваше да имам 1,30м бокс и 2 метра тераса, а вместо това имам 1,80 бокс и 1,50 тераса, което почти обезсмисли запазването на терасата.

Тия майстори са се оказали много убедителни newsm78
От линка на Тедива харесах само този диван, защото е семпъл и позволява да се слагат калъфи каквито решиш, кройката им е лесна. А и на сиво можеш да сложиш всякаква шарения възглавници.
http://www.mebelitediva.com/cat.php?pid=352&p=0&id=20

# 618
Ролята на дизайнера беше да доведе майстори,които да изпълняват проекта,без да опонират и да правят нововъведения. Надеждни,бързи, качествени и т.н. Затова прежалих и парите за изготвяне на проект, а иначе проектът в акъла ми беше готов и реално творческата работа на дизайнера беше 0, само онагледяване чрез чертеж направи. Абе, имала съм да си патя, това е . Спирам и продължавам напред  Simple Smile ,че колкото повече го дъвча въпроса,толкова повече ядът и огорчението ми нарастват.

# 619
http://www.mebelitediva.com/cat.php?pid=291&p=0&id=9 Нашият модел е Салу, но е купуван преди близо 4г. Спомням си, че имаше огромен избор от десени тогава за всеки модел.

# 620
Аз искам съвет, дайте идеи за пердета на този прозорец, с тези черни щори не ми се връзва нищо, а така не ми харесва:
http://mimkaa.snimka.bg/other/123.713082

Според мен сложи бели щори, и ако искаш върху тях бели (светло сиви) прозрачни пердета, но на цялата стена. Всичко друго твърде много насича стената, и оптически смалява пространството. Стаята ти и без това е графична, според мен не ти трябва трети цвят, с който да се съобразяваш. Винаги можеш да разнообразиш с текстил и декоративни елементи в цвят.

Amelly, а боксът като го разширяваш до 180, става ли с ъглова организация на шкафовете? Мислех си, че така показана организацията на кухнята не е много удобна - хладилник в средата между печката и мивката обикновено не се поставя. Та ако не се изместват шкафовете под ъгъл, можеш да преместиш балконската врата от към бокса, а другата страна да стане с голям прозорец, дори и неотваряем - можеш да си го миеш откъм терасата  Simple Smile
Съгласна съм с момичетата, че в Икеа ще намериш по-добри варианти за диван, дори можеш да си вземеш два отделни и да ги разположиш под ъгъл с масичка между тях. Изкуствената кожа и на мен не ми е любима  Wink

# 621
  • густо майна Филибето
И на мен същото ми мина през ум за кухнята, 1,80 с кухня на ъгъл ще побере много повече и е по-удобна.
 Аз с течение на времето съм натрупала толкова посуда, че мечтая за кухня 5/5м Laughing В моята всичко е толкова сгъчкано, че направо не ми се готви.

# 622
Ако махам черните щори, въобще няма да слагам други, не ми харесват. Май минавам на вариант тънки и дебели пердета и махам щори, или на вариант тънки пердета и щорите вдигнати. Но идва другият проблем, че досега не съм попадала а тънки пердета, които да ми харесват.

# 623
Целта е теб да не те виждат отвън, но да влиза светлина ли?

Ако е така мисля че можеш да залепиш полупрозрачно фолио върху стъклата и готово...
Щорите навиваш и оставяш там за "зор заман" Simple Smile

Ето:

без лепило, за многократна употреба: http://www.tonibad.com/2012/produktov-katalog/5-folio/folio-statichno

и замозалепващо: http://www.tonibad.com/2012/produktov-katalog/5-folio/folio-za-staklo

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 16:45 от Лазурит

# 624
  • Варна
Ако махам черните щори, въобще няма да слагам други, не ми харесват. Май минавам на вариант тънки и дебели пердета и махам щори, или на вариант тънки пердета и щорите вдигнати. Но идва другият проблем, че досега не съм попадала а тънки пердета, които да ми харесват.

Аз бих сложила една шаренийка перденце.

Даже мноого шарено бих сложила Simple Smile

# 625
Doris, и аз съм за много шареното с две ръце. Обаче ми попадат само дебели пердета хубави, иначе най- лесно взимам плат от Икеа, шия пердета и възглавници за дивана и съм готова, но пак остават щорите и зяпачите от отсрещния блок.
Идеята с фолиото на мен не ми допада.

# 626
  • Варна
Doris, и аз съм за много шареното с две ръце. Обаче ми попадат само дебели пердета хубави, иначе най- лесно взимам плат от Икеа, шия пердета и възглавници за дивана и съм готова, но пак остават щорите и зяпачите от отсрещния блок.
Идеята с фолиото на мен не ми допада.
Щорите да си стоят, те са за вечер или когато много напича, а шаренийката е отпред да разнообрази малко окото, не че е лошо но много ми е монохромно е само черно-бяло.

"Според мен сложи бели щори, и ако искаш върху тях бели (светло сиви) прозрачни пердета, но на цялата стена. Всичко друго твърде много насича стената, и оптически смалява пространството. Стаята ти и без това е графична, според мен не ти трябва трети цвят, с който да се съобразяваш. Винаги можеш да разнообразиш с текстил и декоративни елементи в цвят. "

Точно пердетата според мен са този текстил, който да внесе цвят и когато е "шаренийка" после става много лесно избираш си любим цвят от неяи го пренасяш в някой аксесоар - купа, ваза, свещник, лампа... И това е достатъчно да се отмори окото.

# 627
Да де, това е и моята идея, но пердето, за да бъде пред щорите трябва да е тънко, хубавите цветни завеси са плътни и не ме устройват.
Нещо май никак не мога да си го представя  Tired

# 628
много е сложно това с погледите отвън... защо просто не сложите такива стъкла на дограмата?
и тогава може и ефирни пердета, сиви, кафеви, шарени, каквото ви подходи най-добре Wink
п.п. при кумата ми са с такива, те са на първи висок етаж и са с кафеникави, отвън нищо не се вижда, освен ако не са отворени  Mr. Green

Amely, в линка на пикаса такива хубави цветове си показала, защо не потърсиш такъв диван двойка разтегателен, такива столчета може и от продавалник да намериш при удобен случай и да г поядисаш в червеникаво чушкеното Wink
просто не усложнявай нещата, виж колко хубаво изглежда това на снимките Simple Smile
и наистина изчакай малко с дивана, виж дали ви трябва първо ъгъл, защото ако диванът е така разположен само човекът на лежанката ще гледа към тв, другата част на дивана кога ще се ползва, ако няма кът за четене или малка библиотечка на стената.
помислете за вариант разтегателна двойка (да се впише в 2.20 и да има място), до нея кресло, люлеещ се стол, пак може да е с покривало, каквото си мечтаеш, може импровизирана ниска масичка за кафе, за книга в ъгъла  Rolling Eyes
кухненска маса кръгла, квадратна, каквато харесвате  Peace
помисли го добре преди да купувате диван ъгъл Simple Smile

# 629
ако сложиш тънки пердета, денем ще е ок, но вечер при светнати лампи отвън ще се вижда вътре. няма угодия  Grinning, тоест няма да минеш без две неща - едното за през деня, другото за през нощта.
Според мен едно хубаво перде не е много евтин начин да си разнообразяваш цветовата схема на дома  newsm78 освен ако не можеш да си го позволиш, разбира се. Ако е шаренийка, както казвате, колкото и да слагаш купи и свещи в някой от неговите цветове, изгледът на помещението няма да се променя драстично, щом пердето остава същото - мое мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт