Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 946
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Австрия
Венелина, въобще няма да се впускам в дискусии и пр. не защото няма какво да кажа, просто не е това темата.

Ще те помоля да редактираш поста си (или да го оформиш като нова тема в Семейни отношения, например), в противен случай ще информирам модератор.

За да не съм и аз съвсем офф.. линк към страница, където често надничам  Simple Smile

# 256
  • Варна
Хайде споко всички, хубавата ни тема не е само за майки или за немайки. Аз приемам, че хората са и трябва да са различни.
Усмихнете се, прегърнете се и давайте да нищим интериора  Hug

# 257
Doris е права Peace. Спрете с глупостите и кажете от къде да си купя такъв тапет Wink http://prikachi.com/images/676/5389676j.jpg

# 258
Doris е права Peace. Спрете с глупостите и кажете от къде да си купя такъв тапет Wink http://prikachi.com/images/676/5389676j.jpg

Че това тапет ли е? newsm78 Не е ли дъска?

# 259
Стига, момичета, наистина е излишно. И от двете страни идват грозни и нараняващи думи.

Вчера си разсъждавах каква ли майка бих била с още едно-две дечица като сина ни...
Интериорно си го представих така:
Кухнята опушена след поредния пожар в опит да се ремонтира печката от децата, докато аз се къпя. Вратите навсякъде наковани с табели, сваляни оттук- оттам, откъдето ме е срам. Стените в плакати и надписи със спрей за разкош. Дворът (потенциално сме се върнали в къщата, защото е по-безопасно Crazy) изринат, с огромен трап в средата след самостоятелна проба за нитроглицерин. Червени петна по черно-белия детски килим, дошли от поне едно дете, което е правило опит за летене от втория етаж и друго, което се е прибрало съдрано след спускане по морените. Терасите - пълни с надути със сламки жаби.
Няма да има нищо за показване в снимки у нас, защото няма да има и кога да снимам. Ще бъдат изхвърлени от хора на софийските момчета, ще ги изгони учителя по пияно, ще си продадат цигулките...
А може би с школите ще взема да облепя стените и ще ги покажа Thinking...
Мисля си, че бих била като излязла от комедиен сериал. Малкълм, например.
Всичко споделено идва от действителен и безценен, според съпруга ми Crazy, опит и при добро желание би могло да запълни и цяла тема.

И все още на детска вълна, не съвсем интериорно, но и не съвсем - не.
Декември наближава и започнах да мисля за парти. Сетих се за един сайт, който е прахолясал в запазените ми. Предлага доста идеи за детски партита, но и не само.
1, 2, шеметна булка
Ако някой има интерес, да заповяда Grinning

Дафинов лист, на мен това ми прилича на черна боя и отгоре тебешир Grinning

# 260
Визи newsm62.
Всъщност не знам какво е, предположих, че е тапет newsm78.

# 261
На мен ми харесва Grinning. И също си мисля, че на стената срещу кухнята ти би стояло прекрасно  bouquet

# 262
Не мога да си обясня, защо скачате така на споделеното мнение. На мен ми е пределно ясно как стоят нещата в България и по колко кв. метра се падат средно на човек, което не значи, че не ми допада идеята да отглеждам разнополови и/или деца с голяма разлика в една стая. Също така не ми допада и да спя в една стая с детето си (тук си имам лош опит от живота ми - 5 човека на 50 кв. м.). Аз изпитвам ужас от липса на собствено място и за това също ми се струва нередно, а и имам син на 12, който си се усамотява редовно, от друга страна не съдя никого, защото ми е ясно колко недостъпни са жилищата в България (а и не само).
А относно коментара за нямането на деца - адски е тъпо да го правите, защото понякога не е личен избор, а когато е, аз лично се възхищавам, защото хората, които са го взели, явно са надраснали първичното желание да се възпроизведат, да са като другите и ясно съзнават какво искат от живота си.
Възхищавам се и на хора, които са решили да имат деца, макар че това ще доведе някои лишения. В тези решения няма правило и няма прав и грешен.
По-горе момичетата споделиха тяхната гледна точка, не се обиждайте, защото няма за какво. Ако сте щастливи с решенията си и условията на живот не би следвало да се стига до подобни спорове.

# 263

Че това тапет ли е? newsm78 Не е ли дъска?

Според мен е стена, боядисана с боя за черна дъска и нарисувана с тебешир. Много ми харесва. Жалко, че кухнята ми е малка и не може да го понесе. Но на село планирам черна стена около камината  Mr. Green.
(по другата тема - писах три пъти и три пъти го трих, ама спрете се вече.)

# 264
Спираме Peace. Кажете къде мога да кача PDF file. Искам да ви покажа скиците и да ги разкостите  Mr. Green. Не че мога нещо да променя конструктивно, но за интериора ще имам нужда от помощ. (И сега да ви се оплача - бавят ме от банката с одобрението на заема, инсталацията на басейна се сменя всеки ден, имам изпити, детето ходи на сто спорта, а съпружието липсва  smile3511 smile3511)

# 265
Спираме Peace. Кажете къде мога да кача PDF file. Искам да ви покажа скиците и да ги разкостите  Mr. Green. Не че мога нещо да променя конструктивно, но за интериора ще имам нужда от помощ. (И сега да ви се оплача - бавят ме от банката с одобрението на заема, инсталацията на басейна се сменя всеки ден, имам изпити, детето ходи на сто спорта, а съпружието липсва  smile3511 smile3511)

google drive ... било ... или диск на БГ

... съчувствам ти за останалото ... и ти се радвам и завиждам едновременно Wink
моето дете само на ясли си ходи и мъжО на линия... ама басейн и къщЯ си нямам  newsm53

# 266
Момичета, не че сте ме питали, ама да си кажа - разнополови деца с 10 години разлика как ги слагате в една стая?!  Thinking  Направо не си го представям съжителството. Няма ли някакъв, какъв да е вариант, макар по 6-7кв да са им стаите, ама да са отделни. Момче на 15 години с почти бебе в стаята  Thinking  Той все по- голям ще става... Емоционално и физиологически не си представям съжителството.

Как е възможно толкова добронамерен въпрос да предизвика толкова злостни коментари и нападки?
И това, че някой няма деца не значи, че няма акъл и обратното - многото деца не правят автоматично някой по-умен или по-добър родител. Обидно ми е да ви чета в тази хубава тема. Имам две деца, чакаме трето живот и здраве за протокола. Момче на 14, момиченце на 2 и другото ще е момиче (и две кучета). Никога не съм се и замисляла да слагам малката при батко си и не само заради физиологичните му потребности. Ами скайп, интернет, речникът му. Нито възнамерявам да го отделям от средата му, нито смятам, че е редно тя да порасне толкова бързо. Затова пък и нямам колебания, че двете момиченца ще са в една стая с тази малка разлика. О да, не смятам и че когато се съберат родители, децата трябва да са при тях и всеки от възрастните да се съобразява какво говори. Съжалявам за спама, ама не се сдържах.

# 267
С риск да се покажа в цялата си същност на идиот - инсталирах Google drive - ама сега ми трябват идиото устойчиви напътствия, за да кача файл  Embarassed.

# 268
Пресолихме манджата с конкретика. Confused На мен лично ми е неприятно за всички засегнати и отново се извинявам за собствения си принос.

Продължавам напред с нещо по-концептуално. Кабели:

За десерт, нещо много сладко. Simple Smile

# 269
  • София
Barbabeau, с тази идея с кабелите по тавана може да ме спасиш от копаене за допълнително извеждане на осветление за моята киноидея в антрето! Благодаря ти!
На всички - спокойна и миролюбива вечер!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт