Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 721
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Visible Преди 2 години правих един интериор ...
Сподели ни го в картинки. Simple Smile

# 706
  • Бургас
Здравейте!
Направих една групичка във фейса , в която съм качила идеи за спалнята основно от нета в различни албуми.Качила съм още изображения на тапети, фототапети, кухни и т.н.Когато имам възможност обновявам албумите.И темичката е много подходяща да ви поканя да пускате линкове с идеи или просто да събраме такива, да споделяме мнение, да се допитваме един друг.
А можем да направим и албум с нашите идеи които сме осъществили или искаме да осъществим вкъщи.
Та ето линк към групичката и ако имате желание, може да поискате присъединяване:
http://www.facebook.com/groups/118529861637782/

# 707
Хей, Визи, не си ме забравила!  Hug

И аз не съм ви забравила. Започнах с лепенето на страниците, малкото коридорче половината е вече облепено, но ни изникнаха други ангажименти и тези дни ще довършвам. Взела съм и един черен тапет (по-скоро тъмно сив) и ще комбинирам. Днес си купих и червена матова боя, ще шкуря стари малки шкафчета, едното от които ще е за ключове. Като стане обезателно ще покажа. Бавно действам, защото мога да лепя само като спи мъника, иначе идва да лепи и той или бърка в лепилото.

Desi black, ако имаш снимков материал и аз бих искала да видя. Все още събирам някои идеи.
А черно-бели вестници откъде намери и какви бяха, защото аз търсех, но само такива със цветни картинки намерих, а държа да се черно-бели? И с какъв цвят комбинира?

# 708
Еее, ти пък Grinning. Аз никой не забравям Hug

На мен в последно време при мисълта за бяло и черно ми полилавява всичко... Страхотно го обясних, нали Laughing
Планирам нашето червено от първото коридорче да изчезне, за това става въпрос (подът е черно и бяло). Много ми капризничи, в повече ми идва. Във второто, реално идентично, всичко ми е хармонично обаче Crazy. Луда работа!
Някакви подобни цветове са ми в главата
1, 2, 3, 4, 5

И нещо за Богиня.

# 709
Да поясня,че тогава всичко правихме на ръка,рисувахме много,чертежи и перспективни рисунки.Сега само на програми работиме.Но ето перспективна рисунка

Този интериор,най-не си го харесвам,и така и не ми го проумя главата,как толкова им хареса на всички,ама карай...

# 710
Оплетох се. Това е рисунка, целяща да покаже на преподавателите, че знаеш какво е перспектива или интериор, проект, който има за цел да бъде реализиран и ако да - къде.
Във всички случаи, благодаря, че сподели! 

Споделям http://www.mid-century-home.com/ Heart Eyes
Предполагам е пускано, но аз съм била приятно разсеяна. 

# 711
Визи, страхотен ефект прави тази лампа! Simple Smile

# 712
Визи, червеното в малкото коридорче ми харесва, стои ми уютно и ориенталско.
Много мразя по форумите някой да изтъква, че познава някого, затова не искам да прозвучи така, но при все, че съм го виждала на живо и ще ме е яд ако го промениш. Но това разбира си е твое решение и вкус, щом го чувстваш отвътре, че искаш да смениш интериора  - ок. Вече за не знам кой път се убеждавам как едно помещение видяно на снимка и на живо е много, много различно.

Ама не те ли мързи да пребоядисваш?

# 713
Visible Значи до втората година в университета правехме всичко на ръка и чертежи,планове,разгъвки,схеми,перспективи.Тази перспективна рисунка е от един курс "История на дизайна",където изучавахме стиловете и най-характерните им черти и за да ги запомним трайно ни караха да рисуваме перспективни рисунки на измислени от нас интериори в съответния стил като домашно. Дано сега ме разбра,не знам дали го обясних добре  newsm78

# 714
Барбабо, благодаря Hug!
И на мен ми харесва Blush.

7/8, посмях се хубаво с "различно на снимка и на живо", надявам се е в положителна посока Laughing.
Радвам се, че ти е харесало коридорчето! На следващото показване още повече ще ти хареса (ама и самочувствие не ми липсва днес Joy)
За боядисването... хм, точно за него мързел ми липсва, предполагам е компенсация за милион други неща Laughing.
Всъщност това червено и кафявото са за смяна по мои сметки. Второто сама не смея да пипам и отлежава за... Нова година с нов цвят. Червеното, обаче... колко му е. Grinning

Деси, обясняваш добре това което пишеш, но то не е това което питам.
Свободен и непрактичен човек съм, но неща изпълнени само за домашното не са ми по вкуса. Затова питах. Каква е идеята, какво е това на рисунката, какво е това помещение? Странна изложбена зала, чакалня, дневна, стая за два дивана? Тапети, вестници и подова настилка в два цвята по стената? За да го харесат преподавателите ти то трябва да бъде нещо за друго нещо, нали?
Прости невежата!  bouquet
Ако искаш споделяй лични работи. Биха били интересни не само на мен, убедена съм! Веднага си казвам, че от така представения курс ми е любопитно да видя всичките ти работи, защо не и на някои колеги, ако разполагаш с такива, с кратко представяне към тях, включително на стиловете. (към самочувствието от днес добавям и нахал Mr. Green)

# 715
Да се похваля с новото си китайско параванче-картина Laughing

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 03:47 от Цонна

# 716
Честито, Цонна! Grinning

Споделям детската стая с килим, карти и картинки на стената.
цък, цък, цък, цък
За избора натежаха различни неща, изключвайки това, че контрастното желание надделя... Най-вече лесното почистване на изкуствената материя; цената, предвид очакваната експлоатация; възглавничките, които още не сме взели, но ще, защото са чудесни за честото ни въргаляне по пода.

И пак умислена Blush.
Снимките останаха подредени по този начин. Въпросът е дали тук, където мислех да сложа голяма снимка, да не сложа това, директно на стената. То е малко скъсано и малко надраскано, но... както то, така и подредбата на стаята, която се вижда по снимките, не са мое дело Laughing.
Проблемът с голямата снимка е... Че всъщност не мога да избера коя да бъде Crazy, но се чудя дали не се метнах на знамената, защото са просто налични (плакат от книжка; от едната страна е политическа карта на света, от другата - показаното).

# 717
Цонне, честито! До колкото знам къщата ти и стила ти, мисля, че ще седи страхотно. Намести ли го вече? Simple Smile

Визи, много ми харесват пердтата и килима заедно. Simple Smile Ще слагате ли още мебели ли може би смяташ да не добавяш, докато синът ти е малък (има логика:))?
Аз съм за голямата снимка заради вертикалния формат и бялото паспарту.

# 718
  • Варна
Визи супер е станало!

# 719
С картините на един ред е супер, а световната карта най ми допада. Абе което и да сложиш е супер! Килима икейски ли е?

Общи условия

Активация на акаунт