Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

Жестока сцена Шатци Sad Sad Sad
Никое момиче , жена влюбена в даден мъж и бремена от него не заслужава такова отношение.
Ако Джансел не играеше Кенан досега да съм избълвала най- лошите думи по негов адрес-ама...
При мен е същото като в ЛП и Селим. Той ачик убиец , а аз търся оправдание за действията му. Куха фенска работа ,но аз съм си такава.
Сега гледам 6-ти епизод - влюбена е Леман в него и то истински-нали милата сама каза ,че не го заслужава.
В 6-та серия има страхотни сцени Гледам я и още повече се ядосвам  ,че ни спират сериала.
Убедена съм ,че когато е преведен целия сериял хората които ще го оценят ще са много.

# 616
Ми се допагаат скоро сите ваши анализи...воглавном сите имаат слично мислење за драматичноста на ликовите  Hug
За мене најнесрекни ликови се Кенан и Леман  Weary
Леман врзана за Кенан и емотивно и професионално,со психоструктурата која ја носи (не мора наследна да е) која е резултат на индуцираноста  од својата мајка и целата несрека сто ја следи со сопките кои цело време маман и ги мести (да не беше онаа слика Леман-Булент,Кенан немаше да се сомнева за детето).
Кенан со несрекно детство,не успева во животот да созрее,останува импулсивен,некоординиран во разни ситуации,емоцинално незрел....контролата од маман не му дозволи да донесе ниеднаш сам одлука,па макар и да згреши.
Јас сум малку како и Себи субјективна и жал ми е што малку време имаше некои ликови да се изградат,да созреат,да се издигнат  Weary

# 617
Паси, отличен анализ  Hug  bouquet

Сериалът вече е оценен по достойнство от когото трябва.
Във фейс и туитър, най вече, е взрив от емоции. Hug

Останалите си заничат по навик,  мислят и пишат по подразбиране или по команда, дори в момента.  Mr. Green Peace

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 17:32 от riminiii

# 618
# 619
Рими   Hug   bouquet
Многу ми е жал што не и дадоа можност на серијата да ги покаже своите квалитети.Можеше не повеке ама 25-30 еп.да има и тоа ке беше доволно.   Weary
Ке ми недостасува Џансел на екранот....а што знаеме,ете недостасува  втор главен машки лик во новата серија со Б.Сат и со Мерт Ф. Можда ке му се посреки на Џансел.  newsm51

# 620
  • София
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers)
ِِAnother photo for #Canselelcin today at #Kotuyol set thank @_CElcinadamking
for sharing the photo

Още една снимка от днес  Hug

# 621
  • София
здравейте,

аз смятам, че просто претупват нещата, няма време  Confused Нямаше време героите да се развият и променят. Очаквам незадоволителен край т.е. Нуран сама (без Кенан и Решат), но успяла, което всъщност не е целта на сериала, но.....времето ги притиска  Peace

п.с. трябват ми последните епизоди на ПнС, че в youtube и vbox са изтрити, а обещах да ги пратя  Rolling Eyes Ако някой може да ми прати линкове на ЛС  Praynig

# 622

Никой не прави по- хубави колажи от Фунда.
На този ,дори с мустаци Джансел е супер -

# 623
  • София
да ви кажа, вече с нежелание гледам сериала, защото след др. седмица оставаме без Дж. на екран и ми е кофти  Confused

# 624
Привет!  Hug
Мише, аз пък съм обратно на теб - имам огромното желание да изгледам всички епизоди отново, но пък засега нямам време. ooooh! Около средата на ноември ще ги подхвана, ако е рекъл Бог.  Praynig
Себи, на мен въобще не ми пречи че Джансел играе Кенан, за да го насоля.  Wink Доскоро го харесвах, защото беше казал на майка си, че ще спази обещанието да се ожени за Леман. Сега не го оправдавам въобще, че я изоставя с бебето. Особено ако знае, че е негово. Само че имам едно съмнение за Леман - тя дали го желае това бебе или го иска само, за да запази Кенан до себе си.  newsm78  Камъни ще хвърлям, след като видя всички епизоди с превод.

# 625
  • София
Уси и аз така мисля, да изчакаме да се преведе сериала , тогава ще лъсне истината. Кой ,какво и защо. Laughing Аз  не разбрах много , но май Гюллю не знае за бременоста на Леман , е преди появата и на финала.

# 626
Здравейте!  Grinning Да се включа и аз. Изгледах преведените епизоди, снощи също гледах серията и си мисля, че образите (особено на Кенан) са малко хаотични. Той, докато търпеше Леман със всичките и изяви и поведение и си мислехме че има особена причина да е с нея, изведнъж хукна след Нуран. Но не разваля годежа с Леман . Малко претупана работа стана. А сестрата на Нуран няма никакво развитие като образ (това си е мое мнение, разбира се). Изобщо не може да се сравнява сериала с ЛП и Пленителката. Очаквах да е по-добър от тях, началото беше обещаващо, но... Дано не съм ви отегчила  Hug Hug Hug Хубава вечер, с удоволствие ви чета  Grinning

# 627
Код:
615 Ср., 31 Окт. 2012, 16:01 
       Себи  Hug
       + 1

# 628
mamaeli21  Hug, аз наистина ще изчакам преводите и тогава ще мога да кажа, кой и какво ми харесва или пък не. Преди малко започнах да гледам 6 епизод и се изненадах от поведението на Ихсан.   Rolling Eyes Бях си съставила мнение за него, че много уважава майка си, но с изненада видях как измъкна всичките пари, които майка му печели,  за пиене.  Shocked
Затова и аз като Шатци ще изчакам всички преводи.
Кенан сякаш е противоречив, но пък като си спомня как Леман изгори филма, разбирам го донякъде. Ама пак от картинките оценям ситуацията. А в този филм има много повече диалози, отколкото действие. Та в превода ще е истината.  Peace

# 629

Жестока сцена Шатци Sad Sad Sad
Никое момиче , жена влюбена в даден мъж и бремена от него не заслужава такова отношение.
Ако Джансел не играеше Кенан досега да съм избълвала най- лошите думи по негов адрес-ама...
При мен е същото като в ЛП и Селим. Той ачик убиец , а аз търся оправдание за действията му. Куха фенска работа ,но аз съм си такава.
Сега гледам 6-ти епизод - влюбена е Леман в него и то истински-нали милата сама каза ,че не го заслужава.
В 6-та серия има страхотни сцени Гледам я и още повече се ядосвам  ,че ни спират сериала.
Убедена съм ,че когато е преведен целия сериял хората които ще го оценят ще са много.

Общи условия

Активация на акаунт