Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Мамаели аз лично от никого не се отегчавам и с интерес чета всяко мнение ,дори разлечно на моето.

Според мен Кенан е  объркан образ още в началния замисъл на  сценариста- чувствителен , непостоянен ,объркан ...във всичко . Т о затова виждахме и героя на Джансел -Кенан много рядко усмихнат и щастлив.
Едно дете ,объркано в  реалната  си преценката  за  сойностните неща в живота още в тинейджарска възраст, не може  да ги  преценя   и в зряла  такава.Това е последствието  за Кенан  от  случката която го преследва и на яве и на сън.

За мен най- завършен ще е образът на Нуран.

Татарова Hug  ще се научеш ти и то как , ама сериала свършва  hahaha hahaha hahaha
Мисла ,че има време и в следващия проект на Джансел да се проявиш -Много ти се радвам ,защото бях същата  Hug

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 22:00 от sebilMM

# 631

Жестока сцена Шатци Sad Sad Sad
Никое момиче , жена влюбена в даден мъж и бремена от него не заслужава такова отношение.
Ако Джансел не играеше Кенан досега да съм избълвала най- лошите думи по негов адрес-ама...
При мен е същото като в ЛП и Селим. Той ачик убиец , а аз търся оправдание за действията му. Куха фенска работа ,но аз съм си такава.
Сега гледам 6-ти епизод - влюбена е Леман в него и то истински-нали милата сама каза ,че не го заслужава.
В 6-та серия има страхотни сцени Гледам я и още повече се ядосвам  ,че ни спират сериала.
Убедена съм ,че когато е преведен целия сериял хората които ще го оценят ще са много.

Hug+ 1

# 632
     Ураааааааааа...2рия път успях  Grinning

# 633

Лека нощ !

# 634
     ГАВИ,МИШЕ,СНЕЖКА,РИМИНИ,ШАТЦИ...ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!
     Едва сега успях да доизгледам до край 6 еп.Ееее...друго си е с превод  Hug
     Как може този хубав сериал да не бъде оценен? newsm78
     Сега разбирам защо Джансел е приел този проект/въпреки сватбата си/...В "Лош път"той сбъдва една от мечтите си/в ролята на Кенан/...добър режисьор и то играещ...Много хубава тази Шукран.Колкото повече я гледам,толкова по ми харесва.Има някакво нестандартно излъчване,много лъчезарно.
Леман също започна да ми се нрави.В началото не можех да я дишам.Беше ми мн.превзета и надута.Какво да прави миличката...обича си Кенан,но от време на време не я слуша главата...Снощната серия още не съм гледала,но утре съм почивка и ще го направя с голям кеф.
А за Джансел нямам думи...знаете,че ми любимец номер едно!
      Спокойна нощ! newsm46

# 635
# 636
    Проба,проба...

Извинявам се,ако е поствано,но съм решила да се науча Praynig

# 637
     За 2 път ураааааааа Grinning
     Даже във фейса на Джансел пишеше,че снимката е от преди 4 часа и май е нова/дано не пиша глупости,ама научих и това/
     Вече наистина лека нощ!Няма да ви досаждам повече Peace

# 638

# 639
  • София
Добро утро  Hug

tatarova  Hugметода проба - грешка винаги проработва.Ето научила си се как се постват картинките  Laughing

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 07:53 от Shatzi

# 640
Добро утро, ранобудни и не дотам! Кафето ухае чудесно, благодаря!  Hug На Татарова браво и от мен, аз не можах да се науча да поствам картинки, само си запомням вашите  Weary. Ще опитам пак. Хубав и слънчев ден и до нови срещи  Two Hearts

# 641
Добро утро и приятен ден. Hug Hug Hug

Шатци,   bouquet

# 642
 HugДобро утро в първия ден на ноември Hug

Шатци Heart Eyes без кафето тази сутрин не зная как щях да я карам. Така е като бях до късно на
Хелоуин.  bouquet

Мамаели  bouquet

Приятен и успешен  ден  bouquet

# 643
Добро утро!  Hug
Тия дни ще чакаме фрагман и резюме. Ще ли да ни изненадат с нещо? Дали ще видим Нуран на червения килим или поради липса на време няма да го има? Аз искам да видя този момент, пък после да ми показват кой хваща по лошия път.  

На това гифче аз виждам признателен поглед към Кенан, пренебрежителен към Решат и огорчение при нея. Не е щастливо момичето, въпреки успеха на филма.  ooooh!
Спорен ден!  Hug

# 644
    Добро утро!Честит празник на всички българи!
    Себи,Шатци,Мамаели,Снейк... smile3525
    Нека/макар и дъждовен/,да е успешен денят ни!

Общи условия

Активация на акаунт