Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 12

• 33 722
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер!  Hug
Вече съм си в къщи и успях да изгледам част от шоуто, фрагмана и резюмето.  За което сърдечно благодаря на всички, публикували и превели инфото.  newsm51 newsm51 newsm51
Джансел е много зле в пеенето  ooooh!, но компенсира с други достойнства. Френските песни, пък и всичко френско си му е на сърцето, работата и любовта го стопираха в Турция.  Sad Но все си мисля, че това няма да е до края на живота му. Очаквам по някое време да се изнесат с Пънар във Франция.  Embarassed
Филмът засега се развива по законите на турските сериали. Драмите са застъпени в необходимото количество, само дето часа на излъчване не е подходящ. Но дали го излъчват в други дни и часове? И още нещо ми е любопитно - следва ли сценария романа?
Приятна вечер!  Hug  Hug  Hug

# 46
  • София
Уси  Hug здрасти , как зле е Джансел в пеенето , него направо го няма  Joy Joy Joy
Не зная наистина колко следва сериала романа  Crazy

# 47
   Ееее , ама вие съвсем го отсвирихте като певец горкият Джансел - никой ли от вас критикарите не разбра какво пее или по- точно какво се мъчи да изпее Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Важно е за мен ,че прие предизвикателството на  водещия  и се получи нещо страхотно .

Колкото до Нуран - тя е наранена много от Решат и там нещата са приключили , но момичето има морал и сигурно не иска друга жена -Леман да бъде в нейнато положение по нейна вина.

# 48
Уси  Hug здрасти , как зле е Джансел в пеенето , него направо го няма  Joy Joy Joy
Не зная наистина колко следва сериала романа  Crazy
Шатци,  Hug, ако нямаше акомпанимент, щеше да му се получи поне малко песента.
Себи,   Hug помъчи се момчето.  Peace Важното е, че не е комплексар и смело приема да покаже, че не е перфектен.

# 49
Той Джансел никога и не е имал претенции да е перфектен.Даже и сега си седеше на дивана и нямаше претенции да е център на вниманието.И ако пееше като хората пак щеше да е един от всичките.Да ама не понякога недостатъците ти те отличават от масата. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 50
Уси Hug добре си дошла ,и дано добре си  си починала.
И аз затова му се радвам на Джансел много е над  дребните неща и всичко прави с настроение. Не понасям комплексари  по принцип.

Само като си помисля ,колко критики е изял за външния си вид понякога и как не му пука като знае ,че може да  е манекен на всяко модно списание Hug Hug Hug

Прекрасен е Джансел  и като актьор и като  човек. Показва  ни го и във филмите които е изиграл и в  интервюто преди дни и снощи на живо.

Аз по- раничко ще ви кажа лека нощ тази вечер ,че тази сутрен Wink Wink Wink си легнах в 3ч.

# 51

Да, съвършените са привелигия и отдадени на масата, милионите,  много скучно и стопиращо.  Sad Sad

Несъвършените са призвани да бъдат нестандартни, единици, двигатели, новатори.  Simple Smile Simple Smile

# 52
# 53
Той Джансел никога и не е имал претенции да е перфектен.Даже и сега си седеше на дивана и нямаше претенции да е център на вниманието.
Peace

Цитат
Да, съвършените са привелигия и отдадени на масата, милионите,  много скучно и стопиращо
То съвършени няма, ама да играеш такава роля е доста натоварващо. Наивници, дето да вярват обаче бол.

Цитат
Само като си помисля ,колко критики е изял за външния си вид понякога и как не му пука...
Затова го харесвам. Робува единствено на принципите си и не се опитва да се харесва на всяка цена.

# 54
  • София
"Оф жив да не бях, певец ..."   hahaha hahaha hahaha

Уси
   bouquet

# 55

Здраво на сите  Hug
Толку симпатично беше тоа негово пеење,без комплекси и со многу шарм.... Joy
Тој е едноставно ТАКОВ,не претенциозен,искрен а тоа неговите фанови го препознаваат  newsm10
Шаци,благодарам за фрагманот и суб.   bouquet
Рими,Себи,Уси.Иф,Татарова  Hug  Hug Hug

# 56
Beyaz, Cansel`in elini öperken... kissing of hands, the highest honor in Turkey

very, very nice

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 00:54 от mrvica 1234

# 57
  • София
Добро утро  Hug

# 58
# 59

Общи условия