С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Аз се усъмних, че съм бременна като ми се догади от кафето. Но пък и не бях яла и си мислех, че за това ми е лошо. След като хапнах обаче продължи да ми се гади и една приятелка ме принуди да си направя тест. Аз обаче се опъвах защото хич не се чувствах бременна. Аз също бях пушачка. Интересното беше, че от цигарите не ми се гадеше, даже имах още по- голямо желание. Преди си мислех, че в момента в който забременея, ще спра от раз. Обаче не се оказа толкова лесно и до 2- месец пушех до 3 цигари на ден . Чувствах се ужасно, но и не можех да се откажа. СЛед това спрях съвсем да пуша. Аз съм на мнение, че или от раз ги спираш, или изобщо не си правиш труда. Без 1 мога, но само с 1 не мога.
 За повръщането... ами аз бях от "късметлйиките", които повръщаха до края. Последно повърнах 2 часа преди да родя  Mr. Green

# 76
И аз така си мислех,че щом разбера,че съм бременна ще ги откажа веднага,но сега имам още по-голям апетит към тях  Crazy Но успявам да се ограничавам до няколко на ден,а и лошото е,че не ми се гади от тях.....

# 77
аз за последно на моят рожден ден се напуших и напих  #Crazy, защото на др.ден щяхме да бебеправим. През следващите дни съм си дърпала по 2-3 пъти, но страха ,че може на бебо да му има нещо заради мен и цигарите ми действаше доста стряскащо и това ми помогна да приключа.
Но се е случвало като бременна да сънувам няколко пъти ,че пуша Party
 С първата бременност обаче имах повече воля и ги спрях 2 месеца преди да забременея /исках да се изчистя един вид/. Много по-лесно ми беше Thinking, отколкото с втората.

# 78
  • Сливен
Elleanor , честито  и на теб   bouquet, лека бременност  Hug
За цигарите съм категорична , че са вредни особено в началото когато няма изградена плацента, но всеки си знае - аз ги спрях още докато бебеправихме.

# 79
Добро утро на всички юлски бъдещи мами!  bouquet Тъкмо си мислех,че ще ми се размине гаденето,но уви  Tired Тази сутрин от дезодоранта се давих 10 минути в тоалетната  Sick .Вие как сте с гаденето?Хубав и успешен ден ви желая,въпреки намръщеното време навън....

# 80
  • София
Добро утро и от мен.
Аз сутринта пуснах кръвен, да видим какви ще са резултатите.
Имам леко гадене сутрин, но бързо отминава. И нещо, което ме притеснява...От време на време, ниско долу тежест като ПМС. Дали е нормално?

# 81
И аз го имам,някой във форума ми каза,че е нормално първата седмица.И мен ме притеснява и нямам търпение да дойде сряда да видя,че всичко е наред...Не се притеснявай,аз пия Но-шпа,защото знам,че е безобидно за бебо и ме успокоява.Хубав ден и не се притеснявай-всичко ще е наред  Hug

# 82
добро утро и от мен  Simple Smile ...сутришното гадене го има и при мен, но за сега да стискам палци не е кой знае какво...да се надяваме и за напред да е така...това което ме безпокои в момента е идните 2 седмици и да мине всичко както трябва и да чуем  Two Hearts на бебчо... това поне малко ще ме успокои, тъй като все още съм в абсолютен шок, а и честно да ви кажа все още не мога да повярвам, че ще ставам мама...  Laughing  Heart Eyes

# 83
  • София
Добро утро  Simple Smile

Аз за щастие отказах цигарите преди 2,5 години от раз  Laughing  а бях заклет пушач и не вярвах, че ще се справя, но за моя изненада само първите няколко дни ми мяха гадни и после всичко беше наред  Simple Smile Иначе аз знам, че плацентата пропуска единствено цигарите, кафето и алкохола и вече всеки сам си преценява по колко  Laughing
Еlleanor честито   bouquet
Калинка с книжка на мен ми се гади от миризми, но само ми се гади без да повръщам.Снощи например от една много неприятна миризма
Скрит текст:
на чорапи от един гост
толкова лошо ми стана, че отидох да си легна и ми поразмина след 15 мин.
veseto87 нормално е да усещаш такива болки като ПМС от време на време.Това е, защото все пак в матката настъпват промени и започва да се увеличава.Ще отминат скоро.

# 84
  • София
Благодаря за успокоението, момичета.
Вие правихте ли кръвни тестове?
Забравих да кажа, мен ме мъчи и безсъние.

# 85
Аз не съм си правила кръвен тест...направих си 3 уринни (1 шуърчек и 2 престо) всичките показаха заветните  EFP ....и сега мисля, направо да изчакам седмица, седмица и половина и да посетя гинеколог... 

# 86
И мен ме мъчи безсъние,събуждам се по няколко пъти на нощ,сутрин в 7 съм кукуряк  Crazy ,което за мен е нереално направо  Mr. Green Аз в сряда съм на лекар,кръвен тест няма да си правя,освен ако доктора не го поиска.

# 87
  • София
А вие колко уринарни теста направихте? На кой ден след О. ви станаха еднакви двете черти че при мен втората още е бледа и се притеснявам...

# 88
Здравейте и от мен!И аз имам леки болки и опъване ниско доло но го приемам за нормално.Като видях положителния тест спрях цигарите,а преди си пушех при тово сериозно!Кафенце по едно понякога като съм на работа и ми се приспи и по още едно,но по слабички си пия,по половин чаша домашно червено винце по някога също си позволявам.За сега не ми се гади,иначе ставам много рано сутрин,това е нетипично за мен!Ще ходя на доктор сигурно чак др седмица.Сига ме вълнуват осигуровки,и като гледам май ще трябва да довнасям някои лев идните месеци,че да имам после малко по високо майчинство!!! Hug

# 89
Веси тест-само един с блеееда черта,ама цикъл нямам така че не се притеснявам и няма да правя още!!!

Общи условия

Активация на акаунт