С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
veseto87 ти май много си се притеснила, недей така успокой се  Hug
Кръвен тест не съм правила, а само един уринен - шуърчек. Чертата с течение на времето започва да става по-наситена, но това не е като с тестовете за овулация ( не че съм правила, но съм чела ) където задължително трябва да са еднакво наситени чертите, за да има нещо  Simple Smile

# 91
Честито на новите мацки тук с по двете черти! Много се радвам за всички ви, жестоко е! На мен вече ми закъснява... Simple Smile, двете чертички са си тук и тези дни ще ходя на лекар. Прочетох,че и някои от вас имат ПМС също. Мен ме боли все едно ще ми дойде, нервна и зла съм, подула съм се, болят ме гърдите и малко се притеснявам.... Поздрави и хубава седмица Simple Smile

# 92
  • София
Имам резултат; 153.4     mIU/ml   реф. 40 - 4480. Как ви се струва?

# 93
Искам да ви попитам, болките в гърдите при мен лично са зверски...през ноща се будя хиляди пъти защото е меко казано непоносимо...как се справяте с този проблем и толкова ли е сериозно при вас ?

# 94
Честито на всички видяли  EFP !

Аз кафенце си пиех до последно /по едно сутрешно и много рядко следобед/

# 95
vaseto87,според мен тези резултати са положителни,но все пак трябва доки да изкаже компетентното си мнение  Simple Smile Според мен щом е над-минималните референтни стойности-значи е положителен.
Elleanor,и мен ме болят зверски-особено нощем,реших проблема като започнах да спя със сутиен  Mr. Green
И да споделя,и аз съм много ама много зла и ревлива сутрин щом се събудя Twisted Evil,тези хормони ще ме побъркат,а като си помисля,че това е едва началото-мъжо не го виждам до края Mr. Green

# 96
  • София
Аз докладвам. Звъннах на док. Той как се зарадва само, стопли ми душата.  Стана ми едно мило   Каза да си взема Утрогестан, прегнакеър и другия четвъртък на преглед.

# 97
Здравейте и от мен!!! Нова съм във форума. Историята е дълга, така че ще я съкратя. на 6.09. направих спонтанен аборт в 6г.с., лекарката каза да се пазим поне 2-3 месеца, някъде 30 дена след това само един единствен път правихме секс без предпазни мерки и явно е станало.Четох из интернет че може да ми дойде след аборт около 40-тия ден и затова до сега не се бях осъмнила. Миналата седмица си правех тест- положителен с по-бледа втора черта, веднага кръвен- 344, и сега на 26.10 втори кръвен- 1500. Другата седмица в понеделник съм на преглед и се надявам всичко да е наред и бебо да е добре. Нямам никакви оплаквания за сега, само раното ставане, липсата на апетит и леките болки в гърдите. Пожелавам леко бременее на всички Simple Smile Simple Smile Hug

# 98
А как мислите момичета, кое е по- добре да се пие, само Фолиева киселина или Pregnacare? Аз пия Folic acid, сигурно от около седмица и половина преди О.  newsm03 ..но след като прочетох поста на veseto87 ме обвзе някакво съмнение дали пък да не сменя Folic acid с Pregnacare  newsm78

aleksag   честито от мен   bouquet ...дано всичко да е ок за напред... Praynig  Hug 

# 99
  • София
Ами и аз специално попитах док, понеже и в Прегнакеър има ФК. Но той каза - и двете!

# 100
Честито, aleksag! Засега само тихичко, преди да отворим тук шампанското. Бъди спокойна, не го мисли, доколкото ти е възможно и остави нещата да се случат по най-добрия начин. Стискам палци при доктора и чакаме инфо. Аз също вече имам час при доктора, в сряда. Дотогава - днес мисля да съм човек и да изпия чаша - две хубаво вино с приятели, преди да съм откачила от мисли, предположения и притеснения!

Поздрави,

# 101
aleksag- Стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш Simple Smile
Да споделя опита ми с хапчетата и витамините. В началото и аз пиех утрогестан и до колкото знам не вреди да се пие... та ако искате го пийте тези 2 седмици докато чакате да се появи сърцето... поне при мен беше такова предписанието. Фолиевата киселина е задължителна!!! Тя намалява риска от Спина бифида.... много е страшно това състояние!!!
За витамините- ами аз съм изпила само половин опаковка пренатал, но както вече казах, повръщах много и от всичко, та за това ги спрях. Питах доки и тя каза, че мога и да не пия, но да компенсирам с много плодове.
Болките като при ПМС могат да се появят и по- натам. Стига да не са чести и постоянни, мисля че не са повод за притеснение. Болките в гърдите при мен ги имаше през цялата бременност, а размерът им се увеличи с 2-3 размера.
За хормоните.... хихих... още нищо не сте видели.

# 102
  • София
Добро утро. Как сте днес?
Аз вччера си взех Утрогестан, Прегнакеър, Неофолик, че ми беше на свършване и Ношпа при нужда.
Момичета страдате ли от безсъние? Как се справяте? Мен ужасно ме мъчи.

# 103
 HugДобро утро и от мен!!!Безсъние не ме мъчи спя си цяла нощ,но ставам много рано в сравнение с преди и не мога да заспя и това е!При мен няма нищо ново днес съм почивка заведох малката на детска и сега трябва да пооправя у дома че е като след бомбандировки!!!До после,момичета!!!!

# 104
добро утро бъдещи и настоящи мами... Hug ...аз лично вечер не мога да седя до по- късно от 11...както гледам ТВ и просто се унасям и заспивам на дивана в хола...иначе нощем се будя милиони пъти, най- вече от болките в гърдите....както вчера споделих, ужасно много ме мъчат....по препоръки на Калинка с книжка снощи спах със сутиен..еми то можело да е по- малко болезнено  Mr. Green ...
Колкото до хапчетата...вчера си взех една опаковка Прегнакеър и от днес започвам да ги пия...въпреки, че си мисля, че като пия тях, трябва да спра с Folic acid тъй като в състава си Pregnacare съдържа фолиева киселина.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт