Автоимунен тиреоидит на Хашимото (26)

• 81 247
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
  • София
magnet_for_happiness, има ли нещо, което не си пила, била, вливала... Hug   Сигурно и аспирин протект си пила, но на фона на другите, той изобщо не е за коментар.
О, да и него пих до към 30 г.с барабар с фраксипарина-той беше до след раждане...

# 361
  • Сфия
лаленце, рядко влизам в бг мамата въобще. А по едно време се бях издразнила тук на темичката, щото каквото и да кажеш те нападат. Отдавна си мисля да надникна и да видя дали някои от момичетата не са вече бременнни, ама все не стигам до там. С мамите от февруарската агитка си имаме групичка във фейсбук и си пишем там. Иначе сме добре, Борко расте, всичко е ок, още се кърмим и така... Не съм чела назад, ако имам време и това ще сторя. Поздрави на всички!  Hug

# 362
  • София
Еее, Старлет, радвам се, че се включи и че с адаша сте добре  Hug

Момичета, днес любимият ни доктор е именник - жив и здрав да е!

# 363
Да е живи здрав и все така да ни помага   bouquet
Аз днес бях при него - в Панацея ме извика и да ви кажа беше пълно с народ без часове (като мен), а иначе по-телефона като се обаждаха да си записват часове за него им отговаряха, че няма свободни за този месец.
Старлет радвам се да те видя да цункаш Борко  Heart Eyes

# 364
Да ви е жив и здрав докторът и все по-малко пациенти да има! Wink

*starlet*, форум е и е нормално да има различни мнения. Не помня за нападки, но ако аз съм те засегнала с нещо се извинявам. Hug
Ако мен нещо ме подразни, просто подминавам и не взимам отношение. Иначе темата ми е сред любимите, именно заради хората, които пишат в нея, не заради болестта. Ако може да изчезне и тя и само да си пишем, ще е идеално. Laughing

# 365
Днес си взех изследванията ТСХ е 4 ,42 ,а ФТ4 е 17 .Доктора ми увеличи ел тироксина на 75 мг от понеделник до петък, а събота и неделя по 1/2  Cry

# 366
Titanka, ще падне още. Време си трябва. И да достигнете "твоята" доза. Търпение Hug

# 367
Titanka, ще падне още. Време си трябва. И да достигнете "твоята" доза. Търпение Hug
Не съм от много търпеливите ,но нямам избор ще чакам  Wink

# 368
някой да е приемал Темпалгин, Невробекс? И да са му слагали Дексофен и Дексаметозин инжекции?
Да знаете как се отразяват?
Това е малко извън темата, за това може и на лични  Hug

# 369
  • София
Взимам Невробекс или Б комплекс винаги когато пия антибиотик.

# 370
sun&clouds, аз около половин година пих разновидности на вит.Б(Милгама,Невробекс,Бевит Форте..).Ако искаш пиши ми на лс какво ти е..аз имам дискови хернии и за тях съм ги пила..

# 371
sun&clouds, аз около половин година пих разновидности на вит.Б(Милгама,Невробекс,Бевит Форте..).Ако искаш пиши ми на лс какво ти е..аз имам дискови хернии и за тях съм ги пила..
Ох, за херниите как помагат иглите... ама си е скъпо "удоволствие" лечението, и все пак на фона на лекарствата е за предпочитане.

# 372
Мен май ме е страх от игли...да не ми засегнат нещо повече от това,което вече ми е засегнато...но може да се  разровя из темите за този вид лечение..За утре съм планирала да си пусна едно ТСХ,в началото на септември беше 2.2 и Начев каза да продължа с 1т.Пропицил..но напоследък ми е страшно нервно и имам сърцебиене и се чудя да не се е качило много newsm78..Имах и доста силен косопад,но с хининова вода го овладях...Това е за сега от мен..

# 373
Днес си взех изследванията ТСХ е 4 ,42 ,а ФТ4 е 17 .Доктора ми увеличи ел тироксина на 75 мг от понеделник до петък, а събота и неделя по 1/2  Cry
Не се плаши, ще се оправиш само имай вяра. Peace
Мисли позитивно.  bouquet

# 374
  • Сфия
Лаленце, как са при теб нещата?
ренденце, аз пък се радвам да видя линийката ти... Не, че е новост за мен тази новина, ама 26-та седмица ми звучи чудесно.  Hug
Merelenda , форум е да - за да се изразяват мнения... и като изкажеш мнение, че нещо не е правилно, току скочил някой да ти размахва пръст, че не си лекар и нямаш право да даваш такива оценки... Та помислих, помислих и викам за какво да пиша в тая тема? Когато някой си покаже резултатите да му викам браво... Или като се включи нов "абонат" с молба за координати на лекар - да вадя телефона на Начев... Страшно много се ядосвах, като чета тук за неадекватни лечения от най-различни светила уж и да не мога нищо да кажа, щото не ми се разправя с никой... ей такива работи. А уж е форум за това - всеки да си плюе каквото си иска  Joy не е научен форум... Но ти не си ме засегнала, споко....

Общи условия

Активация на акаунт