ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 27 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добре де, какво толкова сложно има в "цитонамазка" не мога да разбера?  ooooh!

Цитат
Цитуномазка
  - заглавието, а после и в темата.

# 151
Цитат
2-у седмично
На това и аз така му викам  Laughing :
Цитат
фъскало за нос

Цитат
пиендета

# 152
Цитат
умърлушен

Цитат
упитомявам

# 153
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
просълзих се от хилеш

# 154
  • София
Цитат
шусета

Цитат

пройзвежда

# 155
  • Германия
Един скромно включване посреднощ, но поне е с добри намерения и
Цитат
добар вкус.

# 156
Цитат
предади
Mr. Green

# 157
  • София
Добре де, какво толкова сложно има в "цитонамазка" не мога да разбера?  ooooh!

Цитат
Цитуномазка
  - заглавието, а после и в темата.

Тука поне е една дума, аз точно в една от тези теми я видях написана като " цитуна мазка" или нещо такова, цитирам по памет

# 158
Цитат
гинеколкогичните изледванияа

# 159
Цитат
В същтност

Цитат
на всякъде

В един и същи пост ooooh! ....., не можах да се сдържа Heart Eyes ...

Аглея , " цитуна мазка" е мощТно като "цитоЗ на матКа" , подходящо за заглавие Heart Eyes  Laughing .

Тук искам да споделя нещо за правописа. Да пишеш с правописни грешки не означава задължително простотия Blush , просто не всеки успява да овладее правописа... По този повод ще сложа един цитат от любимия си Джералд Даръл, от книгата "Моето семейство и други животни". Това съм го запомнила от въведението, наречено "Защитна реч", направило ми е впечатление още в детските ми години. Не знам дали при англоговорящите е по- оправдано донякъде да пишат с повече грешки, но...... Ето го и цитатът от въведението:

Цитат
"Жена ми, която ми достави радост, защото се смееше на висок глас, докато четеше ръкописа и в последствие ме уведоми, че се е забавлявала с правописните ми грешки.

Соуфи- секретарката ми- която е причината да се появят запетаите и безжалостно да бъдат изличени сложните конструкции в текста."

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 08:58 от enze

# 160
Геме Димитров.

# 161
  • Австрия
Мисля, че е нормално човек да се вълнува от такива житейси нещо особенно още от начало..

Да се вълнува от нещо си, но определено не от правопис.

Цитат
Искам да попитам, ако един ден се нанеса да живея в приятеля си има ли някакви веписани правила за обзавеждане на дома ил всичко се рашава от двойката, вие какво ще ме посъветвате ако имате опит преди мен с какво трябва да стартира съвместния ни живот - мебели, -спални, маси, завивки и т.н. или всичко е строго индивидуално като двойка?

Аааа... ясно: правописните правила са в категория написани, момичето се интересува от неписани някакви..

# 162
  • София, център
Цитат
..no problemat mi e 4e imam nqkakvi neshta po matkata.. ne znam kak da go obqsnq no kogato q pogledna v ogledalce (pravq go za6toto v internet pi6e 4e e hubavo da se proverqva) i ima nqkakvi stranni izrastaci i az ne znam dali e normalno vse pak ne sam vijdala druga matka... ta izrastaci ne znam kakvo e i ne znam kak da go obqsnq tochno po matkata sa ..

# 163
Цитат
грам и малния
което чудесно кореспондира на Нансеновия бисер с матката.

# 164
Това с матката вече не са съвсем правописни грешки Mr. Green .....(както и много други Crazy )

Общи условия

Активация на акаунт