ПрЪвУписТ по прИзМУция- цитоЗ на матКа, секцЬо и гОВНазия - 75

• 27 029
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • гр. София
Може, просто аз не съм попадала на такива случаи  Peace

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug изтървах ви

# 392
Цитат
Имам предвид още една контретна персона

# 393
  • На един клон
Цитат
Момичета не се очудвайте

# 394

това ми напомня за една случка, която ми разказа сестрата на мъжа ми. та въпросната дама има приятелка, която скоро беше кандидат за работа в една от големите телевизии, искаше да се изявява като синоптик. за тази цел си приготвила една автобиография, в която надлежно отбелязала, че има "више" образование. поискала одобрението на моята зълва, която ѝ споменала така, между другото, че в думата "више" трябва да се добави едно "с". кандидат-синоптичката погледнала, поправила нещо и след малко, когато зълва ми се захванала с текста отново, видяла, че на мястото на "више" се мъдри едно "свише".

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 13:36 от scaramouche

# 395
Защо не, има хора, които държат прилежно да си изписват диалекта. Например познавам жена, която редовно ми пише в скайпа: отивами да се къпими.

Joy

Това ме подсети за филма "Къде е Маги".
Първоначалният замисъл бил "Къде е Бети", но не звучало добре на диалект, та затова е Маги.  Wink
Поне така твърдят злите езици.

# 396

това ми напомня за една случка, която ми разказа сестрата на мъжа ми. та въпросната дама има приятелка, която скоро беше кандидат за работа в една от големите телевизии, искаше да се изявява като синоптик. за тази цел си приготвила една автобиография, в която надлежно отбелязала, че има "више" образование. поискала одобрението на моята зълва, която ѝ споменала така, между другото, че в думата "више" трябва да се добави едно "с". кандидат-синоптичката погледнала, поправила нещо и след малко, когато зълва ми се захванала с текста отново видяла, че на мястото на "више" се мъдри едно "свише".

Joy Joy Joy  Определено има божествена намеса при дипломирането и.  Joy

# 397

това ми напомня за една случка, която ми разказа сестрата на мъжа ми. та въпросната дама има приятелка, която скоро беше кандидат за работа в една от големите телевизии, искаше да се изявява като синоптик. за тази цел си приготвила една автобиография, в която надлежно отбелязала, че има "више" образование. поискала одобрението на моята зълва, която ѝ споменала така, между другото, че в думата "више" трябва да се добави едно "с". кандидат-синоптичката погледнала, поправила нещо и след малко, когато зълва ми се захванала с текста отново видяла, че на мястото на "више" се мъдри едно "свише".

ххха, това ми хареса Laughing

# 398
  • София
От Дир.бг:
Цитат
Ураганът "Санди" напусна района на Бахамските острови, след като отне живота на 41-а души...
http://dnes.dir.bg/news/USA-sandi-super-uragan-12285406?nt=9

# 399
  • София
Цитат
Вал4ери от Колектива

# 400
От Дир.бг:
Цитат
Ураганът "Санди" напусна района на Бахамските острови, след като отне живота на 41-а души...
http://dnes.dir.bg/news/USA-sandi-super-uragan-12285406?nt=9

Душите им е отнел, викаш? Joy

# 401
  • somewhere near the sea
Цитат
да разпространяват превода си епокрифно

# 402
  • На един клон
Цитат
да разпространяват превода си епокрифно
Шшшшшт,че ще видиш седемдесети епизод през крив епокриф.
Цитат
заребих
се и аз,защото
Цитат
Сценаристите обичат детаелите
.

# 403
  • София
Цитат
опорити

# 404
Цитат