Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 238
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета днес тестът за О. показа "+". С тестова черта по-наситена от контролната. Това възможно ли е, при положение, че преди 2 дни имах фоликул само 14мм.? Притесних се нещо...

# 31
  • София
Момичета днес тестът за О. показа "+". С тестова черта по-наситена от контролната. Това възможно ли е, при положение, че преди 2 дни имах фоликул само 14мм.? Притесних се нещо...
Нали ти обясних, че теста засича пика на ЛХ, т.е. О не е днес, а предстои до 36 часа (48ч) - преди 2 дни фоликула е бил 14мм, днес е 18мм, след 2 дни ще е 22мм - идеално за пукане и бебеправене  Peace

# 32
Да се запиша и аз в новата темичка Simple Smile Много сте бързи девойки писах за първи път преди три дни и докато ми остане време за втори път вече имаме нова тема излагам се май  Embarassed  Дано тази е последна за всички ни. Аз не чакам към 21-ви, вие кога сте.

P.S. Благодаря за приема от миналата тема  Hug

# 33
  • София
Нали ти обясних, че теста засича пика на ЛХ, т.е. О не е днес, а предстои до 36 часа (48ч) - преди 2 дни фоликула е бил 14мм, днес е 18мм, след 2 дни ще е 22мм - идеално за пукане и бебеправене  Peace
Да, да, знам го това. Но все пак си мислех, че малко времето. Ами дано наистина всичко е ок. В понеделник ще се разбере. Дори да не стане този месец, поне ще знам, че са ми в ред нещата. Благодаря. Simple Smile

# 34
oпа момичета! Страхотна втора октомврийска тема! Весе, сладки са снимките много!
Хайде успех на нас!
Съботна вечер- с приятели или на по винце пред тв - време е за  luvbed smile3505

# 35
Момичета, преди малко си направих тест и показа мнооооооооооооооого, ама много бледа втора чертичка. Направо реших, че си въобразявам, но мъжът ми също я видя. Контролната също не е много ярка, а тази втората е като прозираща леко отдолу. Май-май са си две, но не е още високо нивото на хормона, особено като не е първа урина...Как мислите вие? Много е слаба, но има следа от чертичкаа Rolling Eyes

# 36
Момичета, преди малко си направих тест и показа мнооооооооооооооого, ама много бледа втора чертичка. Направо реших, че си въобразявам, но мъжът ми също я видя. Контролната също не е много ярка, а тази втората е като прозираща леко отдолу. Май-май са си две, но не е още високо нивото на хормона, особено като не е първа урина...Как мислите вие? Много е слаба, но има следа от чертичкаа Rolling Eyes

Кога ти е датата на О и какъв тест прави?

# 37
  • Winterfell
Привет  bouquet Страхотна нова тема Simple Smile Успех на всички ни и дано да сме за възможно най-кратко в нея
На мен предела на чакане ми е до 16-ти.А така се изкушавам да си купя тест...
Сутринта се събудих с много неприятни болки в кръста и слабините-сякаш ще ми идва,а още я няма пущината.И съм адски емоционална.Не се понасям.Вече няколко дни имам и главоболие и ще взема да се застрелям

# 38
  • София
Цветунка казах ли ти днес, че теста ще е положителен  Hug тихичко честито, лека и спокойна бременност и пухкаф финал   bouquet
Веси стискам палци да хванете яйцето на тясно  Praynig

# 39
Чудесна е новата темичка Веси. Hug
Мен ме няма при успелите на първа страница Whistling

# 40
  • София
Лилиии, извинявай. Веднага поправям грешката!

# 41
 Peace Айде ,простено ти е  Hug

# 42

Кога ти е датата на О и какъв тест прави?
За бременност  Mr. Green  О. не знам кога е била, не бях почнала да меря и т.н., днес ми е 33ти дне от цикъла при регулярно 26-дневни, абсолютен макс за през годините - 28-29 дни.  Та си мисля, че въпреки тази анемична втора черта, съм си бременна  Joy

# 43
Според мене правилно си е показал. Тихичко честито от мене и един здрав и хубав бебок на финала.

# 44
  Та си мисля, че въпреки тази анемична втора черта, съм си бременна  Joy
Тихичко честито Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт