Бебеправене Тема 15 - Есенно чудо за лятна радост!

• 20 243
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
ей колко положително ми действат новините около вашите положителни тестчета  Hug
Честито момичета

# 46
Искам да ви питам нещо - показват ли ви се вените на гърдите преди цикъл? Аз за пръв път забелязвам, иначе този месец горе долу съм го отписала...

# 47
Ехаааа.... Веси,страхотна е новата темичка!!!  smile3501
Идвааам, идвааам и аз... защото не мога без вас!  Hug
Не  съм с празни ръце, за да ни е успешно начинанието и сладък финалът :

Дано да ни донесе наистина много късмет и прекрасни летни бебоци!!! Praynig

Цветунка, тихичко честито! Много се радвам на положителните резултати...
Цвети, направи го тоя тест, че много се вълнувам....мисля си че сте успели! Не може да няма добри новини....

Лека вечер от мен на всички!!! Утре пак ще намина да се видим... не че при мен има нещо за казване....

# 48
Аз си мечтая за момиченце, но и в момчешката тема ще се запиша Simple Smile

# 49
Супер, още в началото на темата имаме положително тестче - дано и до края да ни върви така - поне на страничка по 2-3  EFP
Цветунка, и от мен тихичко честито!

# 50
Цветунке, тихичко честито и от мен! Стискам палци утре сутринта чертичката да е наситена thumbsup

# 51
Цветунка, честито и лека бременност! Браво, добре започваме темата, дано и за напред да е така!  Hug

# 52
Black i Tcvetunka  честито  и от мен пожелавам ви лека бременност и пухкав финал накрая.
Весе страхотна темичка Браво с най сладките бебчета LaughingДано да се разпишем в нея въпреки че вече сме на 4 страница не вярвам да издържи до края на месеца Laughing Laughing Laughing нищо може би в другата Laughing
Успех на всички не чакащи пожелавам Laughing и на трудещите се сега да уцелим момента при мен още няма О Simple Smile

# 53
  • София
Много се радвам, че темичката ви харесва. За пръв път ми е, дано ни е на късмет! При мен и ЦС се увеличи, стана прозрачна и белтъкообразна. Дано уцелим момента!

# 54
Момичета, преди малко си направих тест и показа мнооооооооооооооого, ама много бледа втора чертичка. Направо реших, че си въобразявам, но мъжът ми също я видя. Контролната също не е много ярка, а тази втората е като прозираща леко отдолу. Май-май са си две, но не е още високо нивото на хормона, особено като не е първа урина...Как мислите вие? Много е слаба, но има следа от чертичкаа Rolling Eyes
Супер, тихичко честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност! Simple Smile

# 55
Искам да ви питам нещо - показват ли ви се вените на гърдите преди цикъл? Аз за пръв път забелязвам, иначе този месец горе долу съм го отписала...
Добро утро  Hug един прекрасен ден пожелавам на всички

Taysys може би сега си се вгледала по-детайлно и затова ти е направило такова впечатление

# 56
Добро утро на всички! Hug

Весе, дано уцелите момента!  Praynig

# 57
Добро утро момичета.Да пием по едно кафе Hug

Блак и Цветунка Лека бременност момичета,и сладки бебчета на финала. Hug
А на тези които гонят яйцето,успех,и да го хванат Hug Praynig
Приятен неделен ден. Hug Hug Hug Hug

# 58
Прекрасна тема.Блек и Цветунка, честито. Хайде всички до края на темата, дано да държим по един положителен итест. baby_neutral

# 59
Прекрасна тема.Блек и Цветунка, честито. Хайде всички до края на темата, дано да държим по един положителен итест. baby_neutral
Дано PraynigПожелавам ви го от сърце Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт